פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים שאני זז במישחק התמונה נחלקת ל 2 כמו קיטוע למאית השניה ...נסה לבטל פילטרים ותראה אם יש שינוי..נדב.
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים מחבר נסה לבטל פילטרים ותראה אם יש שינוי..נדב.עדיין... שמע זה לא שמקרטע כי זה על 70 FPS ...הוא רץ המישחק אבל שמסתכלים שמאלה ימינה מהר אז ראים חיתוכיך בתמונות
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים גם לי ישאת הבעיה הזו...9800proזה קורה לי לפעמים בעוד משחקים, זה נותן הרגשה שה-FPS נמוך בהרבה ממה שהוא באמת. זה כזה קיטוע במסך לשניונת.
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים מנסיוני ומה שפתר לי את בעייה הזאת פשוט העלת קצב הריענון של המסך ברוב המשחקים זה מתאפס ל60 הרץ ואז רואים את המסך רועד תנסו לעלות את הקצב רענון (דרך הדרייוורים החדשים של nvida אפשר לעשות העלה קבועה..) רק תזהרו אם זה אפשר חופשי להרוס את המסך או את הכרטיס תשארו בגבולות שיצרן מציין ברכיבים שלכם..
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים מזה צוואר בקבוק? :s05: זה הגורם שמעית את ביצועי המחשב, לדוגמה: כך מחשב באיזה 7שקל וסים לו SD-RAM כזה שפועל נגיד ב pc133 ותירה איך פשות יש "צואר בקבוק" בזכרון במארחת, כמובן שזה רק באויר הרי אין לוחות אם שתומחים בסוקת lga 775 וגם ב sd-ram הרעיון של צואר בקבוק זה שכול הבקבוק הוא גדול נגיד כותר של 5סמ אחשב הצוואר (איזור הפקק) הוא יותר קטן ומאיט את הזרימה של הנוזל, אותו הדבר באנין המחשב, כול המידע טס לו במחשב ובאיזה נקודה מסוימית רחיב איתי HD RAM CPU... כול המידע נאלץ להמתין עקב הרחיב האיטי מקווה שאזרתי נדב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.