עבור לתוכן

מנוע שורף שמן ביונדאי אקסט ציך עזרה מאנשים שמבינים בזה !

Featured Replies

פורסם

לדעתי זה יעלה משהו כמו 2000.

פורסם

כמו שאמרו יש סיכוי גבוה מאוד שאתה צריך להעביר שיפוץ מנוע עליון (רינגים ואולי גם בוכנות). הדבר טיפה נדיר עם רכב בעל 120,000 ק"מ אבל אפשרי.

יכול להיות שגם גומיות הסשתומים שלך נפרצו ושמן מגיע לתא בשריפה.

בכל מיקרה, זה לא להתקין HD, פה צריך מוסך, וזול זה לא יהיה.

פורסם

אני הבנתי שהשריפה נוצרת מכך שמצטבר שמן על הרינגים עצמם וכשבוכנות נכנסות הם שורפות את השמן שעל הרינגים...

הטבעות באות במגע עם השמן וגורפות אותו מדפנות הצלינדר כאשר הבוכנה במצב יניקה\עבודה, בערך כמו שהמגב בא במגע עם המים כשאתה עושה ספונג'ה. אם הן לא עושות זאת כהלכה, אז לא כל השמן נגרף ובעצם מצטבר על הדפנות, כך שבעת תהליך העבודה הבא, השמן נשרף יחד עם תערובת באוויר\דלק והתוצרים נפלטים החוצה.

פורסם
  • מחבר

האוטו אחרי טיפול 100 אלף עם אני מחליף רינגים המנוע יהיה כמו חדש לא ?

פורסם

תלוי במצב הבוכנות ומערכת היניקה שלך (שמן הסתם אני מניח צריכה לעבור ניקוי) אם תחליף טבעות תדאג אחת לחודשיים לשים תוסף לדלק שינקה את כל מערכת ההזרקה.

פורסם

תלוי במצב הבוכנות ומערכת היניקה שלך (שמן הסתם אני מניח צריכה לעבור ניקוי) אם תחליף טבעות תדאג אחת לחודשיים לשים תוסף לדלק שינקה את כל מערכת ההזרקה.

זה לא קשור למערכת ההזרקה בכלום.

השמן לאיכול להיכנס לאינג'קטור שבאיצטווה. בכלל, רק אם הבעיה היא בתזמון שסתומים או אז עלול להיצטבר פיח של שמן שרוף בתוך סעפת היניקה וגם אז זה לא קשור למערכת ההזרקה.

פורסם

כל הת'רד מדבר על זה שהבערה נוצרת בבית הבערה ......... מן הסתם שמן שרוף ופיח יצטברו על האינג'קטורים ואפילו יכולים להרוס אותם.

פורסם

אתה כמובן צודק, אך תוסף דלק שאמור לנקות את מערכת ההזרקה לא יעזור במקרה שבו האינג'קטורים גמורים\תשושים. התוספים הללו מטרתם לנקות את כל האזורים הסתומים בצנרת (החל ממיכל הדלק ועד לאינג'קטורים עצמם) דבר שבדר"כ נגרם בגלל שימוש ממושך בדלק ה"איכותי" שנמכר בארץ...

פורסם

דבר ראשון : האם המנוע עבר התחממות ... זה חשוב לדעת גם כמה התחמם כי זה רוב הפעמים הגורם .

עשן לבן במנוע יכול לנבוע מכמה דברים זה יכול להיות גומיות שסטומים זה יכול להיות הבוכנות עצמן ויכול להיות הרינגים

דברים כאלה אנשים שמבינים יוכלו להגיד לך גם לפעמים בלי לפתוח מנוע (כמובן אנשים שמבינים בזה ולא מכונאים אני מדבר על בעלי עסק לשיוץ ראשי מנוע וחריטה) מה שמכונאי יגיד לך הוא גם רוב הזמן לא יידע בדיוק על מה מדובר.

וחבל לשלם יותר ממה שצריך .

אז תחפש בית מלאכה לשיפוץ ראשי מנוע וחריטה .

ובהצלחה .

פורסם

מכור את היונדאי 2000 פחות מהמחירון! וקנה מאזדה! בובל'ה של מכונית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים