פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים יש לי בעיה באוטו הוא שורף שמן אני נגיד נותן גז הוא מוצא עשן לבן כזה מההגזוז השאלה שלי מה אפשר לעשות ? איך מתרנים דבר כזה ואל תגידו לי לאחליף מנוע כי זה שטויות איפה נמצאת הבעיה מה אני צריך לעשות בדיוק ?
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים מחבר אמרו לי להחליף רינגים או לתקן ראש מנוע להחליף גומיות וזה ככה אני חושב יש משהו שמבין בזה ?
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים אמרו לי להחליף רינגים או לתקן ראש מנוע להחליף גומיות וזה ככה אני חושב יש משהו שמבין בזה ?אל תמצא פיתרון.קודם כל תמצא את הבעיה.אחרי שתבין מה הבעיה - תמצא את המקור שלה.אחרי זה צ'יק צ'אק תתקן את זה.
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים כנס לפורום 207 בתפוז, פורום מכוניות- שאל שם. ואפשר גם ב ynet, יש שם לא מעט אנשים שיודעים ויגיבו תוך פחות משעה. מקווה שעזר..
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים קרא את חוקי הפורום ושנה בבקשה את הכותרת.לגבי הבעיה, יכול להיות שהאוטו התחמם מאוד לאחרונה? זה נשמע כמו בעיה של ראש מנוע באמת...
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים [ltr]probably the piston rings, can't think of anything else. they must have been worn out or completly fried, but frying the rings takes quite effort.before you take apart the engine, you can check if it's really the rings by testing the compression of every cylinder.[/ltr]
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים קרא את חוקי הפורום ושנה בבקשה את הכותרת.בדרך כלל דברים כאלה לא נאמרים סתם, אז אל תתעלם מהם. אתה לא משתמש חדש ואתה אמור להכיר כבר את החוקים.
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים טבעות הבוכנה שלך גמורות...ההיגיון מאד פשוט: כל מה שנמצא מתחת לטבעות הבוכנה עובר סיכוך תמידי של שמן (שזה בעצם התחתית של הבוכנה וכמובן הטלטלים וכל גל הארכובה), היכן שאגן השמן נמצא. כאשר טבעות הבכונה גמורות\שחוקות, השמן מצליח לחדור לתאי השריפה עצמם ולהישרף יחד עם הדלק ומשם לסעפת הפליטה והתוצאה היא שאתה רואה עשן כחול - זה בעצם תוצר השריפה של שמן מכונות.
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים כאשר טבעות הבכונה גמורות\שחוקות, השמן מצליח לחדור לתאי השריפה עצמם ולהישרף יחד עם הדלק ומשם לסעפת הפליטה והתוצאה היא שאתה רואה עשן כחול - זה בעצם תוצר השריפה של שמן מכונות.אני הבנתי שהשריפה נוצרת מכך שמצטבר שמן על הרינגים עצמם וכשבוכנות נכנסות הם שורפות את השמן שעל הרינגים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.