עבור לתוכן

מנוע שורף שמן ביונדאי אקסט ציך עזרה מאנשים שמבינים בזה !

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה באוטו הוא שורף שמן אני נגיד נותן גז הוא מוצא עשן לבן כזה מההגזוז השאלה שלי מה אפשר לעשות ? איך מתרנים דבר כזה ואל תגידו לי לאחליף מנוע כי זה שטויות

איפה נמצאת הבעיה מה אני צריך לעשות בדיוק ?

פורסם

יכול להיות שיש לך דליפה.

לפעמים הוא לא נסגר כמו שצריך.

תבדוק את זה.

פורסם
  • מחבר

אמרו לי להחליף רינגים או לתקן ראש מנוע להחליף גומיות וזה ככה אני חושב

יש משהו שמבין בזה ?

פורסם

אמרו לי להחליף רינגים או לתקן ראש מנוע להחליף גומיות וזה ככה אני חושב

יש משהו שמבין בזה ?

אל תמצא פיתרון.

קודם כל תמצא את הבעיה.

אחרי שתבין מה הבעיה - תמצא את המקור שלה.

אחרי זה צ'יק צ'אק תתקן את זה.

פורסם

כנס לפורום 207 בתפוז, פורום מכוניות- שאל שם.

ואפשר גם ב ynet, יש שם לא מעט אנשים שיודעים ויגיבו תוך פחות משעה.

מקווה שעזר..:)

פורסם

אני לא בטוח שתמצא בפורום של מחשבים תשובה

תנסה פה

קישור/

פורסם

סביר להניח שזה הרינגים...

כמה המנוע עבר?

פורסם

קרא את חוקי הפורום ושנה בבקשה את הכותרת.

לגבי הבעיה, יכול להיות שהאוטו התחמם מאוד לאחרונה? זה נשמע כמו בעיה של ראש מנוע באמת...

פורסם

[ltr]probably the piston rings, can't think of anything else. they must have been worn out or completly fried, but frying the rings takes quite effort.

before you take apart the engine, you can check if it's really the rings by testing the compression of every cylinder.[/ltr]

פורסם
  • מחבר

עבר 120 אלף קילומטר מה המחיר של החלפת רינגים ?

פורסם

קרא את חוקי הפורום ושנה בבקשה את הכותרת.

בדרך כלל דברים כאלה לא נאמרים סתם, אז אל תתעלם מהם. אתה לא משתמש חדש ואתה אמור להכיר כבר את החוקים.

פורסם

99% רינגים..

לך למוסך מה אתה מחפש בפורום מחשבים...

פורסם

טבעות הבוכנה שלך גמורות...

ההיגיון מאד פשוט: כל מה שנמצא מתחת לטבעות הבוכנה עובר סיכוך תמידי של שמן (שזה בעצם התחתית של הבוכנה וכמובן הטלטלים וכל גל הארכובה), היכן שאגן השמן נמצא.

כאשר טבעות הבכונה גמורות\שחוקות, השמן מצליח לחדור לתאי השריפה עצמם ולהישרף יחד עם הדלק ומשם לסעפת הפליטה והתוצאה היא שאתה רואה עשן כחול - זה בעצם תוצר השריפה של שמן מכונות.

פורסם

כאשר טבעות הבכונה גמורות\שחוקות, השמן מצליח לחדור לתאי השריפה עצמם ולהישרף יחד עם הדלק ומשם לסעפת הפליטה והתוצאה היא שאתה רואה עשן כחול - זה בעצם תוצר השריפה של שמן מכונות.

אני הבנתי שהשריפה נוצרת מכך שמצטבר שמן על הרינגים עצמם וכשבוכנות נכנסות הם שורפות את השמן שעל הרינגים...

פורסם
  • מחבר

מה המחיר של דבר כזה בערך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים