פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים שלום יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 2 והוא לא נדלק לי בכלל אני בטוח ב-99.9 אחוז שהספק טוב וישנה עוד בעיה כשהייתי מצליח להדליק את המחשב אני לא רואה כלום על המסך אפילו לא את המערכת ההפעלה שעולהמה אוכל לעשות בנידון???
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים יש ציפצופים תגובה כל שהיא פתח את המארז ובדוק אם המאורר של המעבד עובד בכלל ?יכול להיות הרבה סיבות !לוח אם הרד דיסק מעבד וגם ספק כוח מה שהכי נראה לי.
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים מחבר יש לי כרטיס מסך מובנה על הלוח האם אז אני חושב שזו הבעיה כשאני מדליק את המחשב מופיעה לי הודעה של המסך שאין נתונים מהמחשב למסך( המנורה של המחשב דולקת) חיברתי את המסך למחשב אחר ויש את אותו הבעיה. נראה לי שיש בעייה עם הכרטיס מסך המובנה אני רוצה לחבר כרטיס מסך נוסף האם זה אפשרי?המחשב כרגע לא עולה בכלללאין ציפצופים בשום מקום המאוור של המעבד עובד מה אני יכול לעשות...תודה
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים כמובן שזה אפשרי אני כמעט בטוח שהבעיה היא בגלל הכרטיס. אולם אם הוא אפילו לא לא נדלק כניראה שזה הספק ואין שום תגובה של המחשב.
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים המחשב כרגע לא עולה בכלללאין ציפצופים בשום מקום המאוור של המעבד עובד זה סותר מה שאמרת לא ? המחשב עצמו פועל ואתה לא רואה כלום על המסך נכון?חיברתי את המסך למחשב אחר ויש את אותו הבעיה. נראה לי שיש בעייה עם הכרטיס מסך המובנה ההפך אם חיברת תמסך למחשב אחר ועדיין הוא לא הראה כלום אז סביר להניח שהוא דפוק
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים מחבר אני מצטער על האי הבנה אני התבלבתי רצית לרשום שחיברתי את המחשב למסך אחר והוא עדיין לא עובד ובטעות רשמתי ההפך סליחה על האי הבנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.