פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים האם התוכנה הזו:<צונזר>באמת שימושית או שזמן הטעינה בעצם יהפוך אותה ללא רלוונטית
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים התקנתי אותה כרגע היא מסדרת לך את הכונן תוך 10 שניות בmy computer לאחר מכן דאבל קליק על הכונן הוירטואלי פותח לך דיאלוג של user name וpassword תוך 5 שניות שעדיין לא הספקתי למלאות את השדות המחשב קפץ למסך כחול חביב בלית ברירה ריסט ועכשיו הפעלתי אתזה שוב עובד כמו שצריך העלתי קובץ ובדקתי אם אפשר להעתיק אותו חזרה זה עובד יפה מה שיפה שזה נותן גרף בצד של עוגה כמו כונן רגיל בחשבון הGMAIL זה שולח לעצמי מייל כאילו עם הנושא GMAILFS + שם הקובץ וכמובן שהוא מצורף מעניין כמה הגבלת המקום...מה שכן בהחלט פתרון לא רע במקום לשלוח מיילים לעצמי
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים יש לי אותה ויש רק בעיה אחת קטנהיש מגבלה של איזה 10 מגה לשליחה[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים רגע אז אי אפשר לשלוח או לעבוד עם קבצים מעל 10 מגה ? חשבתי שאת זה התוכנה הזו אמורה לפתור, לפצל קבצים גדולים
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים יש לי אותה ויש רק בעיה אחת קטנהיש מגבלה של איזה 10 מגה לשליחהיא איזה באסה... אפילו אלבומים אי אפשר להעלות (כל טראק 13 מגה)בהתחשב שלוואלה יש 30 מגה מקסימום לקובץאגב יש איזה תוכנת RSS לGMAIL במקום שכל פעם אני ארשום GMAIL ויעשה קונטרול אנטר?התוכנה לא יכולה לעבור על המגבלות שהוגדרומה שכן עם אלגוריתם חכם הם יכלו אולי לחבר בין 2 קבצים באופן וירטואלי
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים מוזר חשבתי שבשביל זה הוצי את התוכנהבגלל שב GMAIL יש הגבלהאז מה זה משנה אם אתה תשלח לעצמך מייל או תשתמש בתוכנה?ו10 מגה זה לא כול כך הרבה... :-\
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים מוזר חשבתי שבשביל זה הוצי את התוכנהבגלל שב GMAIL יש הגבלהאז מה זה משנה אם אתה תשלח לעצמך מייל או תשתמש בתוכנה?ו10 מגה זה לא כול כך הרבה... :-\משנה שזה הרבה יותר נוח ונגיש מאשר להכנס לדפדפן לפתוח מייל חדש להעלות תקובץ דרך הדפדפן וזה...לא?
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים מחבר כן אבל קבצים נורמלים של 2-3 מגה עוברים מהר בין הכונן של ה GMAIL לHARDDISK או שזה סיפור של כמה דקות טובות
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים למי שלא ידע, Gmail אסרה פיתוח תוכנות המשתמשות בשרתים שלה, מה שהופך את התוכנה הנידונה בדיון הזה ללא חוקית.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.