פורסם 2002 במאי 3023 שנים אז זהו, סוף סוף קיבלתי את המעבד ולוח האם ש"נדפק" ליהיה AK73 PRO A ושלחו לי AK73 A יעני בלי פרו. אז בלוח הזה אין אפשרות לעשות O/C אבל מצד שני אפשר להתקין עליו מעבד XP מה שהקודם לא היה מוכן לקבל.לאחר ההחלפה, המחשב עלה פעם אחת ושבק, התקנתי מחדש WIN XP שדרגתי את הביוס, וזהו, עלה, הכל עובד.. אבל כשאני רוצה לכבות אותו הוא לא כבה, הוא נותן לי הודעה "it is now safe to turn off your computer" ורק אז אני יכול לכבות אותו, עם המפסק, חרשתי את הרשת, עשיתי כמה דברים שהומלצו, כמו שדרוג הביוס גם של הכרטיס מסך, יש משהו אחד שקראתי ואותו אני לא מצליח לבצע וזה להפעיל את ה APM, שאין לי בכלל דבר כזה בלוח בקרה. זה צ'יפסט של VIA אז יש משהו דומה, via tech power managment controler , (אין לי מושג אם זה בא במקום APM שאין לי.) עשיתי DISABLE לפי המלצה שקיבלתי ברשת, לא עזר.בקיצור, אשמח לקבל פתרון.זה המחשב שלי.MB: Aopen AK73 (A)AMD Athlon 1.13 GHzMemory: 512 MB EccHD 1: Maxtor 60GB 7200 RPMHD 2: IBM 20 GB 5400RpmVideo Card : MS G3Ti200 Provt 64MBAudio card :OBCDRW HP 9300iPS Gineric 380 WLogitec MouseMan Wheel OpticMonitor: IIyama 454 19"Internet ADSL 1.56 fans + fan busPrinter: HP 950cScanner Avision 260COS: Win XP Pro
פורסם 2002 במאי 3023 שנים אתה צריך לבצע שני דבריםלאחר שעדכנת את הBIOS יש ללכת ל POWER MANAGMENT ולוודא שהאפשרות APM היא על ENABLEDלאחר מכן יש ללכן לניהול חשמל בלוח הבקרה ולהפוך גם שם CONTROL BY APM ל ENABLEDאם זה לא עובד לך למנהל ההתקנים -> שם יש אפשרות להציג התקנים חבויים תוודא שההתקן שנקרא ניהול צריכת חשמל מתקדםלא נמצא באיקס או משהוותעדכן אותנו כמובן אם זה עבד או לא
פורסם 2002 במאי 3023 שנים מחבר אתה צריך לבצע שני דבריםלאחר שעדכנת את הBIOS יש ללכת ל POWER MANAGMENT ולוודא שהאפשרות APM היא על ENABLEDלאחר מכן יש ללכן לניהול חשמל בלוח הבקרה ולהפוך גם שם CONTROL BY APM ל ENABLEDאם זה לא עובד לך למנהל ההתקנים -> שם יש אפשרות להציג התקנים חבויים תוודא שההתקן שנקרא ניהול צריכת חשמל מתקדםלא נמצא באיקס או משהוותעדכן אותנו כמובן אם זה עבד או לאאין לי APM אפילו שסימנתי להציג התקנים חבויים, זה בדיוק מה שכתבו לעשות בכל מקום אבל אין לי APM.
פורסם 2002 במאי 3023 שנים מחבר כל הנ"ל בוצע, לא עזר. תודה בינתיים על הנסיון לעזור, אל תוותרו, בסוף בטח נפתור את זה.
פורסם 2002 במאי 3023 שנים תפתח את המחשב תחפש על הלוח אם בטרייה עגולה קטנה שכתוב עליה 2032 תוציא אותה מהלוח לך לחנות צעצועים ותקנה חדשהתשים בלוח ותיראה מה יקרה
פורסם 2002 במאי 3023 שנים מחבר תפתח את המחשב תחפש על הלוח אם בטרייה עגולה קטנה שכתוב עליה 2032 תוציא אותה מהלוח לך לחנות צעצועים ותקנה חדשהתשים בלוח ותיראה מה יקרה א. הלוח חדש לגמרי, אז כנראה גם הסוללה.ב. רק שאני אבין, מה זה קשור לסוללה? מאיפה שאבת את הרעיון הזה?ג. אם זה יעזור אני גם מוכן לאכול את הסוללה.
פורסם 2002 במאי 3123 שנים הסוללה אחראית על כל ההגדרות של הביוס יש סיכוי מזערי שהיא פשוט נידפקה ואם תחליף אותה אולי זה יעזור (אמרת לנסות כל דבר )
פורסם 2002 במאי 3123 שנים מחבר תודה לכולכם, הבעיה נפתרה, תהליך קצת מורכב, מי שנתקל בבעיה כזו ורוצה פתרון, אני לרשותכם.שלחתי את הבעיה הזו בכמה פורומים, אף אחד לא הציע משהו שכבר לא עשיתי, חוץ מאשר בפורום של VIA,"יושב" שם איזה גאון, אומר לך מה לבדוק, ונותן אחלה פתרונות, שעובדים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.