עבור לתוכן

סקר: מה תרצו לעשות בשרותכם הצבאי?

מה תרצו לעשות בשרותכם הצבאי? 518 הצבעות

1. 1. מה תרצו לעשות בשרותכם הצבאי?

• קרבי (גולני/גבעתי/שריון וכו')
    • קרבי מובחר (סיירות/שייטת 13/שלדג וכו')
    • טיס חובלים צוללות וכו'
    • עתודאי
    • ג'ובניק (פרופיל נמוך/מעוניין לתרום את חלקי בצורה אחרת)
    • לא מתכוון לעשות צבא

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

תוסיף עוד עמודה של

לא מתגייס ( מכוון לצאת מהצבא )

• תגובות 78
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קרבי מובחר.

אני מאוד מאוד מאוד מאוד רוצה להגיע לשייטת/13.

בן 17+

קב"א 54

פרופיל 97

בינתיים הזימון היחיד שקיבלתי מהצבא זה למבדקי צוות אוויר, אבל לא עברתי... חפיף, גם ככה אני ממש לא מתלהב מטייס.

פורסם

לKenny, התגובה שלך הייתה מכוונת אלי?

כי מה שכתבתי בכלל לא היה מכוון אליך, לא אמרתי שניסית לדפוק את הצבא, אני מבין אותך לגמרי ובגלל זה אמרתי שאני בכלל לא מתלהב לשרת במערכת הצבאית, למרות שאני מתכנן לעשות את חובתי כג'ובניק ולגמור עם זה.

פורסם

השאלה היא לא איפה אתה רוצה להיות,היא איפה תהיה בסופו של דבר...שאיפות מתמוגגות באוויר מהר מאוד (כפי שלמדתי במבדקי הטיס שלי)

פורסם

זה באמת נכון :'(

בכל זאת, אני לא מוכן להיות קרבי בשום אופן, לא אתן להם לדחוף אותי שם.

פורסם
  • מחבר

שיניתי את האפשרות של הג'ובניק למשהו לא פוגע - מצטער על הקודם.

הוספתי אפשרות של "לא מתכוון לשרת בכלל"

הבחירות שלי (סדר עדיפויות):

1. טייס (קרב כבר לא יכול - אז מסקר"ים או תובלה).

2. קרבי מובחר (מטכ"ל/שלדג/669/או כל סיירת אחרת)

3. במקרה שלא אצליח להגיע לאף אחד מאלה (ואני לא מאמין שלא אצליח) - קרבי רגיל.

פורסם

1. עתודה

2. טיס

3. לא יודע

כיתה יא'

פורסם

חובלים.

כבר התקבלתי. :yelclap:

מתגייס בפברואר.

פורסם

בהתחלה רציתי קרבי מובחר אבל יש לי משקפיים

אז קרבי

ואחרי זה עתודאי

אבל בעקרון קצין ספורט זה היעוד שלי לצבא בעזרת השם :}

אני כיום בן 16

פורסם

ג'ובניק גאה. אני יודע שאני לא מתאים לקרבי ואני לא מתכון להצטער על שנולדתי עם פלטפוס קשה ואני מתייסר בנעליים כבדות. ואני לא מתכון להתייסר 3 שנים רק בשביל להגיד שעשיתי קרבי ותרמתי למדינת ישראל יותר מג'ובניק אומלל. בכלל, האורטופד אמר שבגלל פלטפוס כל כך קשה אני צריך לקבל פרופיל 45, לא 64. והוא גם נתן המלצה לפטור קבוע מנעליים צבאיות + פטור זמני ל-60 ימים.

תתפלאו, לא כולם בנויים לקרבי גופנית ו/ או נפשית וזה לא בכלל לא בושה. גם ג'ובניקים עושים תפקידים לא פחות חשובים מקרביים. אז תפסיקו עם זיוני השכל.

פורסם

מה תרצו לעשות בשרותכם הצבאי? - קצת

פורסם

מודיעין.

פורסם

ג'ובניק גאה. אני יודע שאני לא מתאים לקרבי ואני לא מתכון להצטער על שנולדתי עם פלטפוס קשה ואני מתייסר בנעליים כבדות. ואני לא מתכון להתייסר 3 שנים רק בשביל להגיד שעשיתי קרבי ותרמתי למדינת ישראל יותר מג'ובניק אומלל. בכלל, האורטופד אמר שבגלל פלטפוס כל כך קשה אני צריך לקבל פרופיל 45, לא 64. והוא גם נתן המלצה לפטור קבוע מנעליים צבאיות + פטור זמני ל-60 ימים.

תתפלאו, לא כולם בנויים לקרבי גופנית ו/ או נפשית וזה לא בכלל לא בושה. גם ג'ובניקים עושים תפקידים לא פחות חשובים מקרביים. אז תפסיקו עם זיוני השכל.

ברור שזה לא בושה אם יש בעיה גופנית/נפשית.....אין מה לעשות נגד זה, אבל אם יש לך (לא לך ספציפית) אפשרות להיות קרבי אז לך אל זה.

וד"א

ג'ובניקים עושים הרבה פחות מקרביים (לא כולם).

אבל גם אני לא אומר שלא צריכים אותם בצבא.

פורסם

הרבה פחות מקרביים? מותק, מי אתה חושב שמכין אוכל? או מתחזק את הבסיס? או מתקן מטוסים? או מחלק חפצים באפסנאות וקורע ת'תחת בקיפול מדים ובסידור המקום?

תאמין לי שאחרי יום אחד בדרג א' אתה תעדיף לחזור לעזה.

ושאני אומר נפשית אני לא מתכון לפסיכופט. אני מדבר על אדם עדין, שאינו מוכן לפגוע באיש. ויש כאלה והרבה.

פורסם

הלו, מה עם מודיעין?

או שגם אותם אתה מחשיב ג'ובניקים... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים