פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מעניין אותי לדעת מה תרצו לעשות בשרותכם הצבאי - בנוסף להצבאתכם בסקר יהייה נחמד אם תגידו את גילכם, את האפשרות שבחרתם בה (אם היא לא קיימת לכתוב פה) מקווה להענות רחבה
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים כעיקרון לא היה אכפת לי להיות טבחזה אחלה שבוע בבית שבוע בבסיס-כל היום יושבים על כיסא וקוראים עיתוןונותנים פקודות לחייליםאבל אחרי זה יש חיים אז כנראה אני יהיה משהו קצת יותר רציני
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים טעית פה קצת... צוללת זאת גם שייטת. שייטת 7. אז אם כבר אז לא "שייטות", כתוב ש/13.
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מרשים לראות שחצי מהפורום הזה לא רוצה לתרום למדינה או לעשות משהו מועיל בצבאמעניין מה זה אומר על חברי הפורום.. (בלי לפגוע חס וחלילה באתר, פשוט מרתיח אותי לראות אנשים שרוצים רק לנצל ולא אכפת להם להגיד את זה בקול רם)
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים במילים של קנדי ז"ל - "אל תשאל מה המדינה יכולה לעשות למענך. שאל מה אתה יכול לעשות למען המדינה".
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים השאיפה שלי להיות בקרבי(למרות שיש לי קצת בעיות רפואיות) גיל: 16(מחר 17 )
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים בחרתי באפשרות של קורס הטיס...אם אני הצליח (בעזרת השם) להתקבל, אני ארגיש כ"כ טוב ושלם עם עצמי... שהצלחתי להגיע לאחת המטרות שלי בחיים...ד"א אני בן 16 במרץ אני אהיה בן 17.
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים להציג ג'ובניקים כ"אין לי ראש לצבא" זו שטות של ילד קטן.מה עם כל המדריכים, מ"כים, ג'ובניקים בבסיס סגור, או כאלה שעושים למען בטחון המדינה הרבה יותר מכל טייס?תאמין לי שלא חסר.בכל אופן, ג'ובניק (לצבא אין ראש אלי) שמונה עד חמש וחצי ולפעמים צפונה, קורע ת'תחת, חרא תנאים, אבל משתדל להנות.
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים דבר ראשון, אי אפשר להשים את שריון עם גולני גבעתי וצנחנים, למה שריון זה לא חי"ר :nono: .. שריונרים/תותחנים/נ"מ משתייכים (או לפחות השתייכו בעבר) ליחידות האגמ"י. כלומר אלו חיילים שלא "כשירים" ב100% לפעילות חי"ר מאומצת,ובגלל זה הם עם הטנקים והנגמשים שלהם כל הזמן, ולרוב קבועים בשטח. דבר שני, לכל החברים כאן שרוצים ללמוד על חשבון הצבא, זה דבר טוב ויפה, אבל את השירות הצבאי שלכם אתם תעשו ועוד איך תעשו... :cool2: התקבלות ללימודים אקדמיים לא פוטרים אתכם משירות צבאי אלא ההיפך, קודם תלמדו,וכעבור שלוש שנים בערך שתוציאו(בתקווה...)תואר ראשון, אתם תעשו את השלוש שנים שלכם בצבא כמו גדולים......ואם חושבים על זה כבר,אתם כבר לא תיהיו בני 18/19,אלה 22+,ותאמינו לי זה חרא לעשות שירות צבאי בגיל 22/23 כמו "ילד" בן 18 שרק סיים בית-ספר...זו הרגשה לא נעימה... :'(... יתרה מזו... תחשבו שאיזה בן 18 ככה יגיד לכם מה לעשות...חחחח,וחלילה, אני לא בא להשביז או משהו כזה...זה פשוט כך!. אז אל תחשבו שתצליחו להתחמק....כי לא תצליחו!!!. דבר שלישי ואחרון.. לכל מי שרוצה קרבי...כל הכבוד! אני בעצמי קרבי,וזה השירות הכי סבבה שיש!.רק חשוב לזכור לבוא "מורעל",ועם כושר גופני טוב....-סתם עצה מועילה,אך חשובה לא פחות!
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים דבר ראשון, אי אפשר להשים את שריון עם גולני גבעתי וצנחנים, למה שריון זה לא חי"ר :nono: .. שריונרים/תותחנים/נ"מ משתייכים (או לפחות השתייכו בעבר) ליחידות האגמ"י. כלומר אלו חיילים שלא "כשירים" ב100% לפעילות חי"ר מאומצת,ובגלל זה הם עם הטנקים והנגמשים שלהם כל הזמן, ולרוב קבועים בשטח. דבר שני, לכל החברים כאן שרוצים ללמוד על חשבון הצבא, זה דבר טוב ויפה, אבל את השירות הצבאי שלכם אתם תעשו ועוד איך תעשו... :cool2: התקבלות ללימודים אקדמיים לא פוטרים אתכם משירות צבאי אלא ההיפך, קודם תלמדו,וכעבור שלוש שנים בערך שתוציאו(בתקווה...)תואר ראשון, אתם תעשו את השלוש שנים שלכם בצבא כמו גדולים......ואם חושבים על זה כבר,אתם כבר לא תיהיו בני 18/19,אלה 22+,ותאמינו לי זה חרא לעשות שירות צבאי בגיל 22/23 כמו "ילד" בן 18 שרק סיים בית-ספר...זו הרגשה לא נעימה... :'(... יתרה מזו... תחשבו שאיזה בן 18 ככה יגיד לכם מה לעשות...חחחח,וחלילה, אני לא בא להשביז או משהו כזה...זה פשוט כך!. אז אל תחשבו שתצליחו להתחמק....כי לא תצליחו!!!. דבר שלישי ואחרון.. לכל מי שרוצה קרבי...כל הכבוד! אני בעצמי קרבי,וזה השירות הכי סבבה שיש!.רק חשוב לזכור לבוא "מורעל",ועם כושר גופני טוב....-סתם עצה מועילה,אך חשובה לא פחות! שכחת מספר דברים: 1) זה לא רק 3 שנים, אלא תוספת של מספר שנות קבע, לרוב 3 גם, ככה שסה"כ יהיה 6. 2) את הטירונות עושים בין סימסטרים או בחופשים, ככה שלא יווצר מצב שעתודאי בן 22 יעבור טירונות... 3) בשירות הסדיר הוא יהיה קצין מכיוון שזה הייעוד של עתודה אקדמאית, שירות ככקצין. וגם אם ייפול מקורס קצינים, עדין יוכל לשרת בתור קמ"א או קא"ב שאילו דרגות של קצינים אקדמאים שלא עברו קורס קצינים, מזהים אותם בד"כ לפי זה שארונות הקצונה שלהם שטוחים ולא בולטים. ככה שלא הייתי ממהר להגיד שעתודה זה חרא של דבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.