פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים אחר צהריים טובים לכולם. ;D קניתי מחשב חדש. שאלתי את המוכר בחנות אני צריך לקבל דיסקט כדי להתקין את הS-ATA על הלוח אם EPOX 8KDA3J הוא אמר לי שלא שזה כבר מוגדר אם מורכב דיסק קשיח S-ATA... רציתי לדעת האם זה באמת נכון? תודה מראש אלדד כהן... :xyxthumbs::
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים אחר צהריים טובים לכולם. ;D קניתי מחשב חדש. שאלתי את המוכר בחנות אני צריך לקבל דיסקט כדי להתקין את הS-ATA על הלוח אם EPOX 8KDA3J הוא אמר לי שלא שזה כבר מוגדר אם מורכב דיסק קשיח S-ATA... רציתי לדעת האם זה באמת נכון? תודה מראש אלדד כהן... :xyxthumbs:: מניסיון שלי בג'יגהבייט - זה נכון.
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים בכל מחשב שבו מותקן דיסק קשיח של SATA צריך להסביר למחשב שהוא SATA כי ההתקנה של ווינדוז לא תזהה את זה לבד...
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים יש לי EPOX 8KDA3J REV2,זיהה את התקן הסאטא אוטומטית.אם לא בא בדיסק שאתה מקבל עם הלוח אם אופצייה ליצירת דיסקט כזה... (אני כמעט בטוח,אם זה חשוב לך אני יבדוק את זה)
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים אבל זה רק בלוח הזה לAMD , ברוב הלוחות צריך דיסקט של הבקר סאטא , מכיוון שכאן יש גם בקר של שלוח(שממנו יש שני יציאות) , וגם בקר SILICON IMAGE(שממנו יש 4 יציאות) , אז אם תחבר לבקר של הלוח המובנה בצ'יפסט , הוא יזהה לך אוטומאטית , אם תחבר לSILICON IMAGE , הוא לא יזהה אוטומאטית...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.