עבור לתוכן

WarCraft III - המשחק הטוב ביותר, מה משך אותי לשחק בו?!

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין.

פעם, כשהייתי קטן, כשעוד שיחקנו ב-C&C, שהיה אחד ממשחקי הטסטרטגיה הגדולים מעולם, אהבתי מאוד את הז'אנר הזה.

עכשיו, אני כבר לא מתחבר אליו. אבל למרות זאת, שיחקתי ב-WarCraft III שבהתחלה היה נראה כמו כל משחק אסטרטגיה סטנדרטי אחר.

התחלתי לשחק, עברתי כמה שלבים, ואז הגיע הניצוץ הראשון. הניצוץ שבלט כ"כ! אי אפשר היה להתעלם ממנו למשך כל המשחק.

הסרטונים. הם היו כל כך ריאליסטים! אני חייב להודות שאלה היו אחד הגורמים המרכזיים שאמרו לי: "יש עוד סרטונים בהמשך, בוא תגלה אותם".

הסרטון האהוב עליי היה בסוף המשחק (כאשר *ספויילר* ארט'ס הורג את אבין המלך, מראים את הצל שלהם *סוף ספויילר*) וגם הסרטון עם המפלצת הענקית (שכחתי את שמה) עם העץ הענק. הסרטון עם האורקים במערה היה יפה גם הוא.

הסרטונים היו באיכות ובגרפיקה כל כך יפה שהיה פשוט תענוג לראות אותם, הנשימות של האורקים, המלחמות וטיפות הטל על הדשא, זה היה פשוט מדהים.

ואז, התחלתי לקלוט את כל העניין - ה-ע-ל-י-ל-ה. כ"כ עמוקה ומעניינת שכללה ארבעה גזעים שונים שכל סיפור הוא שונה ובסוף מתחבר. העלילה הייתה מסופרת בצורה כל כך

טובה שהיית מסוקרן כ"כ שהיית חייב לראות מה קורה אחרי שאתה עובר את השלב הזה, והבא. השילוב של עליית הרמות האיטית דייה כדי לאזן את כל המשחק לטובת כל הצדדים הייתה בצורה טוב, וכל שלב היה מורכב מכמה Objectives, ומשימות ראשיות כמובן.

ישנם המון סוגים של יצורים מכל הגזעים השונים ואפילו גזעים ניטרליים שרק בחבילת ההרחבה (The Frozen Throne - שגם לה אני יתייחס בהמשך), שיש בה את גזע המים שגם לו יש יחודיות משלו (שחייה!). הגזע שהכי אהבתי לשלוט בו היה גזע האלפים, הכלל את הבתים שיכלו לזוז וקשתים מאומנים היטב ואיך אפשר להתעלם מ-Illidan, הגיבור העיוור.

ל-Undead היו שני יצורים שונים אשר אחד מהם כורת עצים, והשני בונה בתים בצורה טלפתית (?!). היו להם יצורים חזקים מאוד כגון ה-Gnoles בעלי השני ראשים וגם המרגמות.

ה-Humans לדעתי היו הגזע המשעמם ביותר (אולי משום שאנחנו רגילם לראות כאלה כל יום? :lol:), למעט ארט'ס והתאומים עם הבזוקות (אפשר לקרוא לזה ככה?).

ה-Orcs היו הגזע החזק ביותר. עם הרבה יצורים רגליים וחזקים הם ללא ספק שלטו באדמה, היה פשוט כיף לשחק איתם.

המשחק כלל, אם אני זוכר נכון, 6 סרטוני קישור עם הגרפיקה הטובה ביותר שראיתי אי פעם (יחסית לסרטון של משחק, עם יצורים לא אמיתיים).

ב-The Frozen Throne, ארט'ס הופך ל-Undead ומשחררים את Illidan, שלא יודעים אם הוא טוב או רע. את זה רק מגלים בהמשך.

בחבילת ההרחבה אתה נתקל לראשונה בסרטון המציג את גזע המים, ש-Illidan שולט בו, והוא ללא ספק בין החזקים במשחק, עם יכולת לשחות במים.

גם חבילת ההחבה כוללת עלילה מעניינת כמו המשחק המקורי, אם לא יותר טובה.

חבילת ההרחבה כוללת שני סרטונים שגם הם מרהיבים ביופיים, היא כוללת מערכה אחת, שמתמקדת בעיקר בגזע המים.

לסיכום, המשחק WarCraft III וחבילת ההרחבה שלו - The Frozen Throne הם בין המשחקים הטובים ביותר ששיחקתי אי פעם.

מה אתם חושבים?

פורסם

בתור מישהו שמשחק וורקראפט 3 ללא הפסקה מתחילת שנת 2002 (עוד מימי הבטא), ומעולם לא שיחק בקמפיין כמוך -

אתה צריך להתחיל לשחק בBattle.net. נכון שזה דורש עותק חוקי של המשחק, בגלל המספר הסידורי, ונכון שצריך גם את הFrozen Throne,

גם הוא חוקי, ונכון שכל זה עולה משהו כמו 300 שקל, אבל אין לי ספק שאלו ה300 שקל הכי מהנים שהוצאתי בחיים שלי.

איזה משחק מ-ט-ו-ר-ף (גם אחרי כמעט שלוש שנים).

שום דבר לא דומה ללשחק Multiplayer. תנסה את זה, וצפה לפגיעה קשה בחיי החברה שלך.

פורסם
  • מחבר

אני חייב לציין שכבר קיבלתי DIRECT HIT בלבלב שלי ובחיי החברה כתוצאה מה- Battle.Net הארור הזה!

גם ב-WarCraft וגם ב-Diablo! זה פשוט ממכר מדי. :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים