פורסם 2004 באוקטובר 1520 שנים יש לי משחק ( Evil Genius) עכשו אני משחק בו שאני לא מחובר לאנטרנט כי הוא עובד לאט ובזמן האחרון אני מפעיל אותו ומשחק כמה דקות והוא יוצא לשולחן עבודה זה קרה לי רק היום ואתמול בדרך כלל הוא עבד רגיל וניסיתי לכבות תמחשב יש לי כרטיס מסך גיפורס 3 TI 500 ועדכנתי אותויש הצעות פתרונות??
פורסם 2004 באוקטובר 1520 שנים אני לא יודע אם המשחק הזה כבד או לא בכל אופן יכול להיות שלא היה מקום בזכרון להקצות....הקצאת זכרון שנכשלה.כמה זכרון יש לך והאם המחשב שלך עמוס.נסה לסגור תוכניות לפני הפעל המשחק.
פורסם 2004 באוקטובר 1520 שנים מחבר יש לי 512 זכרון אבל בזמן האחרון נראה לי כאילו יש לי 256 יכול להיות נשרף לי הזכרון או משהו כזה יש מצב לבדוק את זה??
פורסם 2004 באוקטובר 1520 שנים אני לא מכיר בדיוק...אבל יש תוכנה לבדיקת הזכרון. תראה בתאר הבית של יצרן הזכרון שלך.
פורסם 2004 באוקטובר 1520 שנים מחבר מאיפה אני יודע מי היצרן מה זה משנה מאיזה אתר של יצרן אני לוקח תתוכנה
פורסם 2004 באוקטובר 1520 שנים לחץ על הסמל "המחשב שלי" (My Computer) עם הלחצן הימני של העכבר ובחר באפשרות האחרונה (מאפיינים). מיד תוכל לראות כמה זיכרון יש.\לפעמים מחשב יכול לעבוד לאט גם עם 1GB זיכרון אם לא עושים לו איחוי ובדיקת שגיאות, או אם אחת מהתוכנות תופסות משאבי CPU. הפתרון הפשוט הוא למחוק את הדרייברים הישנים של הכרטיס מסך, לעדכן לדרייברים חדשים, ולראות אם הבעיה מסתדרת.אם לא, מחק והתקן מחדש את המשחק.תוכנה לבדיקת הזיכרון דרך אגב, memtestבהצלחה!
פורסם 2004 באוקטובר 1520 שנים מחבר אבל רגע איך אני מביא את הדרייבר הכי עגכני לגיפורס 3 TI 500 יש לי את מה שיש באתר הזה לNVIDIA
פורסם 2004 באוקטובר 1520 שנים שלום לך , ברוכים הבאים לפורום. אתה מתבקש לקרוא את חוקי הפורום. בקשר לחתימה שלך: 8. חתימות ותמונות: אין לכתוב חתימה טקסטואלית גדולה מאורך של 5 שורות בפונט ברירת המחדל. חתימה ויזואלית (תמונה) תוגבל לגודל של 300x100 פיקסלים, ומשקל של 30KB לכל היותר. גם ה-Avatar (התמונה מתחת לשם) יוגבל לגודל של 100x100 פיקסלים, ומשקל של 30KB לכל היותר. בקשר לשתי ההודעות הרצופות שלך: 3. הקפצת ת'רדים: אסור להקפיץ ת'רדים. אין לשלוח שתי הודעות רצופות בת'רד שלכם, רק בשביל להביא את הת'רד שלכם לראש הרשימה. אם יש לכם מידע חדש להוסיף, עשו זאת ע"י להודעה האחרונה שלכם. תודה והמשך גלישה נעימה.
פורסם 2004 באוקטובר 1620 שנים החתימה שלך היא 370X170 ולפי חוקי הפורום מותר 300X100 , רק תקטין אותה קצת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.