עבור לתוכן

המשחק יוצא לאחר כמה דקות

Featured Replies

פורסם

יש לי משחק ( Evil Genius) עכשו אני משחק בו שאני לא מחובר לאנטרנט כי הוא עובד לאט ובזמן האחרון אני מפעיל אותו ומשחק כמה דקות והוא יוצא לשולחן עבודה זה קרה לי רק היום ואתמול בדרך כלל הוא עבד רגיל וניסיתי לכבות תמחשב יש לי כרטיס מסך גיפורס 3 TI 500 ועדכנתי אותו

יש הצעות פתרונות??

פורסם

אני לא יודע אם המשחק הזה כבד או לא בכל אופן יכול להיות שלא היה מקום בזכרון להקצות....הקצאת זכרון שנכשלה.

כמה זכרון יש לך והאם המחשב שלך עמוס.

נסה לסגור תוכניות לפני הפעל המשחק.

פורסם
  • מחבר

יש לי 512 זכרון אבל בזמן האחרון נראה לי כאילו יש לי 256 יכול להיות נשרף לי הזכרון או משהו כזה יש מצב לבדוק את זה

??

פורסם

אני לא מכיר בדיוק...אבל יש תוכנה לבדיקת הזכרון. תראה בתאר הבית של יצרן הזכרון שלך.

פורסם
  • מחבר

מאיפה אני יודע מי היצרן מה זה משנה מאיזה אתר של יצרן אני לוקח תתוכנה

פורסם

לחץ על הסמל "המחשב שלי" (My Computer) עם הלחצן הימני של העכבר ובחר באפשרות האחרונה (מאפיינים). מיד תוכל לראות כמה זיכרון יש.\

לפעמים מחשב יכול לעבוד לאט גם עם 1GB זיכרון אם לא עושים לו איחוי ובדיקת שגיאות, או אם אחת מהתוכנות תופסות משאבי CPU. הפתרון הפשוט הוא למחוק את הדרייברים הישנים של הכרטיס מסך, לעדכן לדרייברים חדשים, ולראות אם הבעיה מסתדרת.

אם לא, מחק והתקן מחדש את המשחק.

תוכנה לבדיקת הזיכרון דרך אגב, memtest

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

תודה אחי

פורסם
  • מחבר

אבל רגע איך אני מביא את הדרייבר הכי עגכני לגיפורס 3 TI 500 יש לי את מה שיש באתר הזה לNVIDIA

פורסם

שלום לך , ברוכים הבאים לפורום.

אתה מתבקש לקרוא את חוקי הפורום.

בקשר לחתימה שלך:

8. חתימות ותמונות: אין לכתוב חתימה טקסטואלית גדולה מאורך של 5 שורות בפונט ברירת המחדל.

חתימה ויזואלית (תמונה) תוגבל לגודל של 300x100 פיקסלים, ומשקל של 30KB לכל היותר.

גם ה-Avatar (התמונה מתחת לשם) יוגבל לגודל של 100x100 פיקסלים, ומשקל של 30KB לכל היותר.

בקשר לשתי ההודעות הרצופות שלך:

3. הקפצת ת'רדים: אסור להקפיץ ת'רדים. אין לשלוח שתי הודעות רצופות בת'רד שלכם, רק בשביל להביא את הת'רד שלכם לראש הרשימה. אם יש לכם מידע חדש להוסיף, עשו זאת ע"י modify.gif להודעה האחרונה שלכם.

תודה והמשך גלישה נעימה.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק סליחה אבל לא הבנתי יש משהו לא בסדר עם החתימה??

פורסם

החתימה שלך היא 370X170

ולפי חוקי הפורום מותר 300X100 , רק תקטין אותה קצת ;)

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי הוקטן :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים