עבור לתוכן

לא מצליח להתחבר עם מודם-נתב 2wire

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי היום את המודם-נתב 2Wire Home Portal 1100 כדי ליצור רשת בין שני מחשבים על בסיס קו הטלפון.

עכשיו כאשר חיברתי את המודם למחשב הראשי הכל היה בסדר, המודם פעל והנורה של הכרטיס רשת דלוקה כמו שצריך.

עכשיו, כאשר נסיתי להתחבר לאינטרנט באמצעות האשף שסופק ע"י המודם הוא לא הצליח בטענה שהוא לא מקבל שום אות שהוא מחובר לקו ADSL.

ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה.. כל החיבורים הם בדיוק כפי שהם צריכים להיות ועכשיו כשאני עם המודם הקודם (Samsung AHT E-300) אין שום בעיה להתחבר ולגלוש.

ככה שהבעיה היא לא אצל בזק או הספק.. והדבר היחיד שנראה לי שלא מוגדר נכון הוא הכרטיס רשת.

בחוברת הדרכה לא מצוין שום דבר לגבי ההגדרות של הכרטיס רשת ככה שאין לי מושג מה לעשות..

הסרתי את האנטי וירוס והפיירוואל כמו שכתוב בחוברת ככה שזה לא מפריע.

למישהו יש את המודם הזה או יודע איך לפתור את הבעיה ?

בתודה מראש.

פורסם

אם אתה מצליח לגשת מהמחשב שלך לראוטר (לתפריט שלו) בשביל לשנות הגדרות אז כנראה שהכרטיס רשת מוגדר כמו שצריך.

הבעיה שלך היא ההגדרות בראוטר, אם המודם שלך הוא של samsung אתה צריך להגדיר את הראוטר לעבוד בפרוטוקול PPPoE.

פורסם
  • מחבר

לא הבנת אותי..

עכשיו אני מחובר דרך הסמסונג רק כדי לנסות ולמצוא פתרון באינטרנט, המודם\נתב שקניתי היום הוא זה שעושה לי בעיות.

ואכן אני מצליח לגשת לתפריט של הנתב וגם הגדרתי לו שם שיעבוד ב PPPoE..

אולי יש לך רעיון אחר לבעיה.. ?

פורסם

חבר את המודם לראוטר לכניסת ה-WAN עם כל ישר, תגדיר את הראוטר כמו שצריך לעבוד ב-PPPoE ותבדוק בממשק של הראוטר אם הוא הצליח להתחבר לאינטרנט.

פורסם
  • מחבר

אבל הנתב מתפקד גם כמודם, זה חלק מהסיבה שקניתי את הנתב הספציפי הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים