עבור לתוכן

CD ROM חדש לא מזהה דיסקים.

Featured Replies

פורסם

שלום.

קניתי CD ROM של ASUS , אבל הוא לא מזהה דיסקים.

חיברתי אותו למארז. ג'ימפרתי אותו במאסטר. חיברתי כבלים והכל טוב יש זיהוי בביוס.

אני מפעיל את המחשב יש גם זיהוי ב וינדוס.

אני שם דיסק של מוזיקה, מפעיל את המדיה פלייר או כל נגן אחר, והוא אומר לי שאין דיסק בכונן.

שמתי דיסק מידע אחר עם תוכנות וגם אין זיהוי של הדיסק.

שמתי את הדיסק בצורב ויש זיהוי בצורב והכל עובד.

מה יכולה להיות הבעיה ?

פורסם

הוא לא מזהה שום דיסק ? (מקורי, צרוב, רב פעמי ?).

אם כן, או שהוא פגום, ושתנסה דיסק ניקוי (למרות שלא מראה לי שזה יעזור-כי הוא חדש...)

פורסם

אם הוא לא מזהה שום דיסק כולל דיסק חדש של מוסיקה למשל מהחנות אז ממש אחריות והחלף אותו ורצוי לא של אסוס (אני לא אוהב אותם בDC בלוחות אם כן)המלצה שלי כבר תשדרג לכונן DVD הפרש זניח כספית תרומה מלאה (וסוד קטן לי אליך כונן DVD מכיל בתוכו עין שקוראת יותר טוב מאשר כונן CD רגיל).

בברכה זוהר. :xyxthumbs:

פורסם

מה אתה מדבר ASUS הם מעולים גם בסידירומים

ד"א גם לי יש בעיה אבל זאת היחידה שלו, כאילו הסידירום מזהה הכל אבל שאני מפעיל דיסק של סוני במחשב דרך אמולטור זה פועל רק מהצורב (LITEON) ולא מהכונן

ניסיתי להגדיר אבל כלום לא עזר

פורסם

אם הוא חדש

תחליף אותו ל CD ROM של LG או LITE ON

פורסם

אם כבר מדברים על החלפות, אז אני לא יודע בכמה קנית אותו אבל יש צורבים היום בפחות מ200 ש"ח...

פורסם
  • מחבר

יש לי כבר DVD במחשב שלי. החלפתי CD ROM למחשב של אחותי. אבל את החדש של ASUS לקחתי אליי ואת הישן של LG שהיה לי, העברתי אליה.

היום החלפתי בין ה הכוננים. העברתי את ה ASUS החדש אליה ושוב אותה בעיה. הוא מזהה את הכונן בלי בעיות. אבל שמתי דיסק והוא אומר לי שאין דיסק בכונן.

כנראה שהכונן דפוק.

מחר נלך לחנות ונקווה שלא יהיו בעיות בהחלפה.

ו LG ממש טובים ב CD ROM . יש להם כוננים שמחזיקים הרבה זמן. ממש סוסי עבודה.

פורסם

ממש לא!

אם כבר ה DVD של LG טובים אבל סידירומים שלהם??? :nono:

היו לי מלא סידירומים של LG וכולם נדפקו, דיסק נשבר לי בתוך הכונן פעם אחת, פעם אחת הכונן נהרס

בקיצור אני ממש לא ממליץ לך להחליף ב LG

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים