עבור לתוכן

Evil Genius למי שמכיר תמשחק

Featured Replies

פורסם

שלום רצית לדעת איך אני יכול במשחק Evil Genius לעלות לעובדים שלי את הנאמנות זה שורה הכחולה  למה כול שניה רשום לי עובד לא נאמן ואז הוא עורק ולפעמים זה שומר ואני צריך לאמן חדש וגם עם נגמר לי המקום בהר אז מה אני עושה  וזהו אני חושב עם יש למישהו טיפים טובים שיגיד לי גם למה יש דברים קטנים שאני לא מבין כמו למה לפעמים שהעובדים שלי דורכים על סימן של מלכודת היא עובדת ופוגעת בהם

תודה מראש!

פורסם

עצה שלי , רד מהמשחק ... סתם משחק דפוק עם OVER הייפ ענקי שאילולי הרעיון המרכזי של המשחק אתה לא היתה שומע עליו בכלל

אני שיחקתי בו לאחר שקראתי מלא ביקורות שקוטלות אותו בכל הכיוונים ובכל זאת אמרתי נו טוב אבל בכל הרעיון המרכזי של המשחק שווה את המאמץ והסבל הקטן

ואחרי ששיחקתי בו קצת לאחר שבאתי מוכן מראש לכל הבעיות שיש לו עדיין זה מגיע לשלב שאתה אומר לעזאזל כמה טימטום במשחק אחד ?!?!?!?!?

זה מתחיל מזה שה AI שווה לתחת ... ועד שכל הקטע של ההגנה על הבסיס דפוקה מיסודה ולא יעילה מהרבה תחומים ... כך שעזוב את המשחק הוא לא שווה את זה

הנה ביקורת קטנה עליו שמפרטת קצת יותר על המשחק ... שים לב לסיכום

קישור

פורסם
  • מחבר

צודק יש מלא בעיות בתכנון של המשחק אבל אני חייב לסיים אותו וחוץ מזה אין לי במה לשחק

פורסם

כעקרון השיטה המרכזית להעלות נאמנות זה לקחת את ה Evil Genius עצמו, ללכת למקום עם ריכוז עובדים גבוה, ולהרוג אחד מהם, עדיף עובד רגיל, ולא אחד מתקדם, ואז לעובדים שמסביב מתמלא ה Loyalty.

אני מודה שלמשחק אכן יש כמה צדדים חלשים, אבל בעקרון הוא משחק נחמד מאוד.

סיימתי אותו דרך אגב.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי אתה גדול

פורסם

תפזר Loot בכל מקום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים