עבור לתוכן

STUTERING - תנועה לא חלקה ב 6800...

Featured Replies

פורסם

שלום ,

האם מישהו נתקל בבעיה של STUTERING - תנועה לא חלקה של הגרפיקה במשחקים על 6800NU - מן קפיצות קטנות מדי פעם - קפיאות קטנות של התמונה לפחות משנייה - כאילו המשחק מגמגם קצת...

והאם ידוע על פתרונות לבעיה ?

(לוח אפוקס NF3 , זכרון ADATA סטיק בודד , ספק 400 , אטלון 64, מספר גירסאות דריברים כולל הבטא האחרונות , ביטול אופציות AGP מתקדמות בביוס , הורדת פרטים מלאה במשחקים , ושום תוכנה שפועלת ברקע כמו אייסיקיו וכו' , ניסיתי גם ספק 500 וזכרון KINGSTONE CL2).

פורסם

נסה לכבות את ה-AGP FAST WRITES בביוס ולראות אם הבעיה מסתדרת.

בכל מקרה, הנה ת'רד ענקי שאולי תמצא בו תשובה לבעיה.

פורסם

תבדוק FPS, האם בזמן התקיעות הFPS יורד בצורה דרסטית, או שזה ממש תקיעה לרגע לאלפית שניה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כבר בהתחלה לבטל FAST WRITES ו SIDEBANDING , אם לא מבטלים זה נותן הפסקות או תקיעות כאלו הרבה יותר גדולות ב3D MARKS - ממש תקיעות של כמה שניות.

והתקיעות הן קטנות - לפחות משנייה - לא מדובר בירידת FPS - מן תנועה לא חלקה,יותר במדוייק - המשחק טס בין שתי תקיעות , התקיעות הן רגעיות אבל כשיש אותן כל כמה שניות (לפעמים זה רווחים גדולים יותר) זה מראה כאילו המשחק מגמגם.

כדאי לציין שבניד פור ספיד או דום3 למשל יש את זה , אבל בדמו NALU של אןוודיה או אפילו ב 3DMARKS אין את זה בכלל.

אני אבדוק עכשיו את הלינקים שהבאתם.

פורסם

אתה אומר שבחלק מהשחקים זה קורה ובחלק לא, נראה לי שזה יכולה להיות גם בעיית דריוורים תנסה להוריד גירסה אחרת ולהתקין.

פורסם

ניסיתי כבר בהתחלה לבטל FAST WRITES ו SIDEBANDING , אם לא מבטלים זה נותן הפסקות או תקיעות כאלו הרבה יותר גדולות ב3D MARKS - ממש תקיעות של כמה שניות.

והתקיעות הן קטנות - לפחות משנייה - לא מדובר בירידת FPS - מן תנועה לא חלקה,יותר במדוייק - המשחק טס בין שתי תקיעות , התקיעות הן רגעיות אבל כשיש אותן כל כמה שניות (לפעמים זה רווחים גדולים יותר) זה מראה כאילו המשחק מגמגם.

כדאי לציין שבניד פור ספיד או דום3 למשל יש את זה , אבל בדמו NALU של אןוודיה או אפילו ב 3DMARKS אין את זה בכלל.

אני אבדוק עכשיו את הלינקים שהבאתם.

גם לי היה את זה רק ב3DMARK05 כול כמה שניות כאילו הכול עצר והמשיך רגיל

אין לי מושג ממה זה אבל זה נגמר

(תנסה אולי להתקין את הדרביירים מחדש)

פורסם

גם לי הייתה את הבעיה הזאת.. יש לי 6800 אולטרה של אסוס.

הצלחתי לפתור את הבעיה בקח ששמתי את ה 2d ו 3d על אותם המהירויות דרך ה registry hack coolbits.. יש אנשים שכיבוי ה agp fastwrite דרך הביוס פתר להם את הבעיה וגם הדרך שרשמו לך למעלה דרך riva tuner עשויה לפתור את הבעיה.

הבעיה הזאת בדרך כלל קיימת בכרטיסים עם ליבה במהירות גבוהה יותר מהדגם המקורי (400/1100 ככה זה באולטרה לפחות). רוב המקרים קרו בכרטיסים של חברות כמו asus שמגיע עם 425/1100 ו evga שגם הוא בא עם אוברקלוק מהחנות.

נסה את כל האפשרויות, ואם יש לך תקיעות ב 3dmark05 של כמה שניות זה אומר שהכרטיס שלך לא יציב.. זה קרה לי שניסיתי לעשלות את הכרטיס שלי ל 455/1200 כרכע אני מצליח להגיע ל 445/1180 ..

נסה גם לעדכן לדרייברים חדשים יותר כמו 66.81 שניתן למצוא ב www.nzone.com וגם ב guru3d.com

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים