עבור לתוכן

בעיה עם הגרפיקה במשחקים-זה קרה רק השבוע...וזה קשור להתקנים של כרטיס המסך

Featured Replies

פורסם

אז הבעיה שלי היא שכאשר אני מפעיל משחק מסוים, ולא משנה איזה, יש בעיות עם הגרפיקה. יש תקיעות כל דקה של הגרפיקה ולפעמים יש מן חתכים כאלה בדמות כמו בתמונה להלן:

קישור

וזה קרה מאז שהתקנתי את העידכון לכרטיס מסך שלי-geforce mx 440 64MB, ככה לפחות נראה לי.....

העידכון הכי חדש......61.77-זה מספר העידכון!

*עוד לפני שהתקנתי את העידכון, היו לי תקיעות בכמה משחקים שעבדו עוד קודם בסדר, ולכן החלטתי להתקין את העידכון....

!לפני כן(לפני שבוע בערך) זה לא קרה!-הכל עבד חלק...זה נראה לי בעיה בהתקנים במחשב ופחות בעית חומרה!

אז מה לעשות?להסיר את העידכון?

אשמח אם תוכלו להעלות השערות כלשהן....

תודה מראש על העזרה :);)

פורסם

תבדוק את הטמפ' של הכרטיס ואם המאוור שלו מסתובב בצורה תקינה (למרות שאני לא בטוח אם יש לכרטיס הזה מאוורר בכלל...)

פורסם

הסר את העידכון של הכרטיס מסך ולדעתי הכרטיס מסך חלש מידי לגרפיקה של המשחקים החדשים.

פורסם
  • מחבר

אבל אני לא מפעיל משחקים חדשים!!!

ולחבר שלי יש אותו עידכון ואותו כרטיס בדיוק ואצלו זה לא נתקע!!!!!!

ועוד משו: עם איזה תוכנה אני יכול למדוד את הטמפ' של הכרטיס מסך??....יש לי everest pro אבל אין שם אופציה כזו!

פורסם

אין בכרטיס חיישן אז אוורסט לא יכול לקרוא משם שום קריאה...

פורסם
  • מחבר

אז מה עושים????

פורסם

בדקת אבק על הכרטיס ואם המאוורר מסתובב כמו שצריך?

פורסם
  • מחבר

בדקת אבק על הכרטיס ואם המאוורר מסתובב כמו שצריך?

כן והכל תקין לחלוטין..אז מה לעשות??

פורסם
  • מחבר

??

פורסם

ניסית את הכרטיס במחשב אחר? ואל תקפיץ.

פורסם
  • מחבר

ניסית את הכרטיס במחשב אחר? ואל תקפיץ.

כן, במחשב של דודה שלי והוא עבד פיקס....

פורסם

תנסה להתקין גרסה 51.67

פורסם

אולי תפרמט את המחשב... יכול להיות שיש איזה בעיה..בתוכנה.. שגורמת לו להיראות ככה.. לדעדי תפרמט..

פורסם

אולי תפרמט את המחשב... יכול להיות שיש איזה בעיה..בתוכנה.. שגורמת לו להיראות ככה.. לדעדי תפרמט..

אני פשוט לא מבין. בשביל מה להגיד לו לפרמט??? זאת אופציה אחרונה, אם בכלל. עושים כל מה שאפשר לפני. לא צריך לקפוץ כל פעם.

פורסם

אז מה אפשאר עוד לעשות?? יש לך רעיון.??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים