פורסם 2002 במאי 3023 שנים שלוםכבר הרבה זמן שאני רוצה להחליף רמקולים , יש לי 2 רמקולים בלתי מזוהים , והשמאלי לא עובדאני בכלל לא שומע מוזיקה במחשב (לעיתים נידירות) ואני צריך מערכת במיוחד למשחקים.התקציב שלי לא גבוה , בערך 600 שקל לכרטיס ולרמקולים ביחד (אני לא צריך מערכת ב2000 שקל).אני לא מבין כל כך ברמקולים ובכרטיסי קול , אמרו לי שרמקולים 5.1 הם טובים יותר למשחקים ו2.1 מתאימים יותר למוזיקה , אבל אין לי תקציב גדול , לכן נראה לי שאני יקנה רמקולים 2.1 +כרטיס קול סביר.חשבתי על קניית Hercules Gamesurround Fortissimo שלא עולה יותר מדי ואני גם לא צריך כרטיס עם הרבה יציאות וכל מיני דברים שאני לא צריך , בקשר לרמקולים , חשבתי על לקנות Hercules XPS 210 , הם די זולים .בחירה טובה?אולי להחליף את הכרטיס קול או את הרמקולים?ומה זאת יציאה אנלוגית?
פורסם 2002 במאי 3023 שנים הכרטיס קול הוא בחירה נכונה לדעתי.אך בנושא הרמקולים אני ממליץ על הקריאטיב Inspire2.1 שעולים מחיר דומה .. וההבדל באיכות הינו עצום.
פורסם 2002 במאי 3023 שנים למשחקים, אני ממליץ על XPS510.וכסט, גם כרטיס קול SB LIVE! 5.1או כרטיס קול 5.1 של גיניוס. (תומך XP)ואם אתה משחק, ולא שומע הרבה מוזיקה, הם הבחירה שלך.
פורסם 2002 במאי 3123 שנים בין 800 ל100 ש"ח , תאמין לי הרמקולים שווים את זה , זה פשוט תענוג לשחק ב gta3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.