עבור לתוכן

קיבלתי זימון למבדקים לחובלים/צוללות. מה הולך להיות שם?

Featured Replies

פורסם

קיבלתי זימון למבדקים לחובלים/צוללות. מה הולך להיות שם?

פורסם

כנס לפורום תפוז -> מתגייסים -> מאמרים

יש לך ממש תסריטים מלאים של כל מה שהולך להיות באותו יום, אפילו של מס' אנשים

פורסם
  • מחבר

מוזר

הוא כותב שם שזה בעיקר יום של הרצאות ומבחנים ולי בזימון כתוב להביא

נעליים בגדיי ספורט

קרם הגנה וכובע

וכלי כתיבה

פורסם

אתם הולכים לשבת הרבה בשמש. תביא גם איזה חטיף או אפילו סנוויץ'. אפשר גם כסף, יש סניף של ברגר קינג ממש 50 מטר מביתן חיל הים וזה ממש אחלה. פשוט הם ינסו להרעיל אותך עם מיטב תבשילי הבקו"ם כדי לראות את חסינותך לפסולת אורגנית.

פורסם

למה סתם להשמיץ? לפני כמה חודשים שהייתי שם האוכל היה ממש ממש אחלה ואני לא היחיד שאמרתי את זה...

דרך אגב זה יום של מבחני שולחן למיניהם - אין צורך להביא בגדי ספורט.

פורסם

טוב,אז ככה.

משום מה קיבלתי את הזימון הזה בזמנו,כי הם חשבו שאני פסול יום סיירות,למרות שהיה לי ביולי.

עברתי את היום הזה בגירסא לפסולי יום סיירות,והתקבלתי לגיבוש של 5 בספטמבר,שלא הלכתי אליו בגלל שאני לא רוצה וגם כי היה לי גיבוש מטכל (שסיימתי אך לא עברתי) על אותו תאריך בדיוק.

היום הזה מתחלק לשני סוגי אנשים שיכולים להיות איתך, כמו שלחברים שלי היה-כל מיני חברה טובים או פחות טובים שעברו ביום סיירות והתקבלו לחובלים,או לחילופין פסולי יום סיירות עם קב"א מעל 52 (שאני אישית הופתעתי מרמה הנמוכה שלהם מבחינה אינטילגנטית) או פרופילניקים או סעיפניקים (למשל משקפיים) שנמנע מהם ללכת ליום סיירות..אבל בעיקר פסולי יום סיירות.

בקיצור זה ככה.אחרי איזה שעתיים באוטובוס או ברכבת תגיע לביתן חיל הים בתל השומר (ליד הביתן צנחנים או ליד השקל) למין הרצאה עם חובל שסיים לא מכבר את הקורס והתחיל להיות בקבע. הוא ינסה להרעיל אתכם איכשהו ולהסביר לכם על הקורס. תצטרכו להביא תעודה ועט ושתי תמונות פספורט,אחרת תאלצו לפקסס אותה.

אחרי זה תתחלקו לקבוצות לפי המרחק מגורים-מי שגר רחוק יעשה דברים יותר מהר וילך יותר מוקדם.

בהתחלה מגישים לכם איזה טופס עם משפטים להשלמה,כמו למשל "הילדה בכתה כי..." או "אבא הלך אל ה...",חלק מעצבנים למדיי,אבל 30 שאלות וגמרנו.

אחרי זה יתנו לכם לאכול,ואחרי זה החלק שגר קרוב ימלא שאלונים מציקים מאוד מאוד מאוד (שבו הם שואלים בערך על כל ההיסטוריה המשפחתית שלך ועל כמה אבא שלך מרוויח-נסה לא לשקר או לשחק אותה סוכן שב"כ שושואיסט) יש גם שאלון אישיות,נסה להיות יצירתי...אני אישית ראיתי בנאדם שהתקשר לאמא שלו לשאול איזה תכונות טובות מאפיינות אותו (?!).

החלק שגר רחוק הולך ועושה מבחני מחשב מעצבנים מאוד כמו בלשכה בצו ראשון,קצת מתמטיקה,קצת לוגיקה (בעיקר מפה של צוללות שבהתאם לתנאים משתנים כמו רוח ,כיוונה וכו' תצטרך למצוא את הדרך המהירה ביותר מנקודה א' לג' למשל),מבחנים על ימאות (שאם אתה לא בן של סקיפר בחיים ללא תדע),מבחנים על מכניקה (סקיצות של כל מיני גלגלי שיניים ומכונות שתצטרך לדעת איזה גלגל שיניים נע לאיזה כיוון וכו') ועוד כמה מבחנים קלים (המון ידע כללי וידע בעברית גבוהה). אחרי זה מתחלפים.

אחרי זה מחכים שעה ומשהו עד שישקללו תוצאות.

אם לא עברת,חבל..לא נורא,הולכים הביתה.

אם עברת אז אתה הולך לשלב נחמד שבו לוקחים קבוצה של מי שעבר,ושמים אותם בחדר עם קשים ופלסטלינה ואומרים לך לבנות דגם נגיד של ספינה. שכח מזה,בחיים לא תצליחו. אבל רוצים לראות מי לוקח פיקוד,מי נלחץ,מי עובד טוב בצוות וכו'. תנסה להיות סמכותי ופיקודי אבל אל תנסה להיות לא מי שאתה.

אחרי זה שיחה עם פסיכולוג שעבר על הדף שמילאתם קודם,תנסו לא לצאת שקרנים...

אחרי זה עוד שעה ומשהו ואז אומרים לכם אם עברתם לחובלים או צוללות או שום דבר.

זהו,מסיימים יום ב4-5 ככה...תתכונן עם הרבה אוכל ושתייה וספר.

פורסם

יש עוד שתי אופציות :

-- הבנתי שאם היה לך הישגים ממש ממש מרשימים במבחנים הממחושבים, אתה לא תעבור פסיכולוג באותו יום ובכלל - אתה פשוט ישר תקבל זימון לגיבוש בלי לעבור מיון של סדנת פסיכולוג. (אגב, הוא אחד נאצי שיורד עליכם חבלז)

-- תרחיש שני, שעלול להתחרש, שאתה עשוי להגיע ביום מיון גדול. לעשות את המבחנים והכל. בסוף היום, ב7, שאתה מחכה לתשובות\פסיכולוג.. יגידו לך.. שלא התקבלת.. עדין. אתה צריך לעבור את הפסיכולוג. אבל לא היום. עכשיו 7, אתה בטח עייף, ניתן לך יום אחר שתבוא רענן.. תבוא ביום אחר, תחכה עד 6 (מפאקינג 8!!!! לא עשיתי כלום. ממש כלום) לפסיכולוג... ואז סוף סוף תקבל תשובה.

בכל מקרה זה הסיוט שאני עברתי.. הכרתי את ביתן חיל הים ממש ממש טוב, רבצתי שם טונות של זמן, וטחנתי יותר מידי שניצלים.. (שניצל חנק)

פורסם

למה סתם להשמיץ? לפני כמה חודשים שהייתי שם האוכל היה ממש ממש אחלה ואני לא היחיד שאמרתי את זה...

דרך אגב זה יום של מבחני שולחן למיניהם - אין צורך להביא בגדי ספורט.

אני הייתי שם בעניין אחר בזמן שהם ערכו את המיונים הקיץ האחרון ושמעתי מספיק תלונות.

פורסם

ואם נגיד לא הצלחת להתקבל לחובלים אבל כן לצוללות, באיזה צורה עדינה אומרים להם:"אני לא אלך זה בעד שום הון שבעולם!!!" ?

פורסם

מה רע בצוללות?

שמעתי שאויר ממוחזר זה טוב לריאות :lol:

פורסם
  • מחבר

צוללות זה דפוק

אני לא קלוסטרופוב או משהו אבל בכל זאת העניין של לא ליראות אור יום במשך כמה שבועות לא ניראה לי סימפטי במיוחד

פורסם

דווקא נשמע כיף להיות דחוס בתוך קופסת סרדינים,ולפחד שהיא תמחץ עליך :lol:

סתם דווקא בכיף היתי הולך לצוללות אני אוהב את הים.

פורסם

הדבר הראשון שאני ינסה להתקבל אליו הוא צוללות אחרי זה טיס ואחרי זה משהו שאני לא יודע.

אני פשוט מת להיות בתוך הכלי היקר ביותר של הצבא מפליג לי במפרץ הפרסי ומחכה להוראות.

פורסם

בארטון אתה משקפופר? כשביררתי למה אני לא קיבלתי זימון לחובלים הגעתי למסקנה

יום הסיירות ממיין לשייטת13, סיירת מטכל וחובלים, מכיוון שחובלים מאפשרים שירות עם משקפיים , לא רוצים למנוע ממך את האפשרות להגיע לשם ובכך אתה עוקף את היום סיירות ומגיע ישר למיוני חובלים שאם תעבור אותם תזומן לגיבוש

פורסם
  • מחבר

בארטון אתה משקפופר? כשביררתי למה אני לא קיבלתי זימון לחובלים הגעתי למסקנה

אכן יש לי עדשות

בגלל זה לא קיבלתי זימון ליום סיירות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים