פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים טוב אז אנשים אני כבר משתגע!!!!אז אתם חיבים לעזור לי...טוב .. אז קניתי מחבר כרטיס טלויזיה של lifeview בלי הדריברים...הורדתי את כל הדריברים מהאאתר של lifeviewאבל שום דבר לא מתאים!!! וכן המחשב מזהה את הכרטיס!!ניסיתי לעלות על הדגם עם ADIA32 ו אוורסט אבל הם לא נותנים לי את השם של הדגם~~למישהוא יש רעיון איך אניאוכל כבר לראות טלויזיה מהמחשב???(זה בטח לא יזיק... פנטיום 2 אקס פי פרו )בתקווה . . .
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים למה לקנות כרטיס עם טיונר בארץ? : השידורים גם ככה מוצפנים ואתה לא תיראה שום דבר מה שאתה צריך זה כרטיס עם חיבור Video-in
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים Burton לא הבנתי על מה אתה מדבר, לי יש כרטיס טלויזיה ואני קולט ערוצים בסדר גמורImtheman מה רשום על הכרטיס עצמו? (צלם במצלמה דיגיטלית אם יש)
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים אז זה לא כרטיס טלויזיהכרטיס טלויזיה הכוונה לכרטיס עם כניסה של כבלים כשאין צורך בממיר
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים אתה רוצה להגיד לי שהכבל הזה לא עובר דרך ממיר ואתה בכל זאת קולט ערוצים חוץ מ1 ו2???
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים קצת קשה לי להאמין כי השידורים בארץ מוצפנים אבל אם עובד לך אז סבבהאולי קיימים איזורים בארץ שניתן לקלוט בלי ממיר(לפחות באנלוגי)
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים ממי שמעת שהם מוצפנים ??? אני בספק שזה נכון יש לי כבלים רגיל (אנלוגי) אני מציע לך לשאול בפורום *תצוגה וגרפיקה* למי יש כבלים אנלוגי וקולט ערוצים חוץ מ1 ו2 אני בטוח שיש עוד אנשים חוץ ממני, וגם אני מכיר הרבה אנשים אם כבלים אנלוגי (אין להם כרטיס טלויזיה או ממיר) אבל הם קולטים ללא בעיות
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים אההההה עכשיו הכל ברורכבלים אנלוגי באיזורים בהם היה מת"ב וערוציי זהב באמת לא היו מוצפנים והיה ניתן לקלוט אותם עם כל טלויזיית הייפרבנדעכשיו הכל ברוראני דיברתי על כבלים/ לויין דיגיטלים שהם כן מוצפנים
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים מחבר טוב אז אני רואה שהשאלה שלי גלשה קצת...אחרי עמל רב ויזע (גם של דריברים...) הצלחתי לצלם את הכרטיס הסורראם זה לא מספיק יש לי עוד כמה תמונות מכל מיני זויות...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים מחבר היא לא ימאה משהוא...קבלו תיקון...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.