פורסם 2002 במאי 3023 שנים בעייה מ'ס 1:אין לי קול במשחק - ב options הוא אומר לי no hardware foundבעייה מ'ס 2:כול פעם שאני מתנגש במשהו הוא נתקע לי ואני צריך לעשות restartc-media PCI audio legacy device - זהו כרטיס הקול שליונאמר בפורום שיש איזהשהו FIX,מאיפה אני יכול להוריד אותו?
פורסם 2002 במאי 3023 שנים יש פיקס, שלחתי לקובי... עבד לו.בקשר לסאונד, כנראה שלכרטיס לא יזיק איזה עדכון דרייברים איכותי + ווידוי תאימות מלא ל Direct X 8.1.
פורסם 2002 במאי 3023 שנים בלי לפגוע אבל אולי האפקט שנוצר בהיתנגשות הרכבים קצת כבד מדי בשביל הוודו ( ממצא ארכיאולוגי ) שלך?
פורסם 2002 במאי 3023 שנים מחבר 1.תגובה לרוקפורד: אתה יכול לשלוח לי גם? איי.סי.קיו:160209089 אי-מייל: artiumk@hotmail.com2.תגובה ל DEMON HUNTER:חבר שלי משחק במשחק עם אותו כרטיס מסך שיש לי(אותו דרייברים) ואין לו שום בעיות3.אני יעדכן את הדרייברים לכרטיס קול לפי הצעתו של רוקפורד(אם יש דרייברים יותר חדשים)
פורסם 2002 במאי 3023 שנים בדוק את תיבת הדואר שלך.....וככל הנראה ש GTA 3 מאוד קפדן בעניין הסאונד במשחק, כרטיסי קול "קבריים" או בעלי דרייברים לא מעודכנים... עלולים לגרום לבעיות במהלך המשחק כגון קירטועים של הסאונד, אי זיהויו של כרטיס הקול (במקרה שלך...) וכד'...בתקווה שיסתדר.
פורסם 2002 במאי 3023 שנים מחבר artium12345@hotmail.com - הכתובת חייבת לעבודנ.ב הwindows שלי נדפק ממש חזק בגלל הדרייבר החדש - עכשיו אין לי קולנ.ב 2 יש סיכוי שה fix יפתור לי את בעיית הסאונד?
פורסם 2002 במאי 3023 שנים מחבר את בעיית התקיעות בטוח. זה טוב 1.הסאונד במשחק עובד 2.כול 10 דקות הוא אומר לי שקובץ cab מההתקנה של ה win לא עובד וזה ממש תוקע לי את המחשב!!! עריכה: 2.כול 10 דקות הוא אומר לי שקובץ cab מההתקנה של ה win לא עובד וזה ממש תוקע לי את המחשב!!! פתרתי את הבעייה עריכה 2:תשלחו לי בבקשה את ה פיקס,אני אודה לכם מאוד! נ.ב ראיתם פעם מישהו שמצטט את עצמו?
פורסם 2002 במאי 3023 שנים טוף, תראה AK..... ניסיתי את שתי הכתובות שסיפקת לי והן לא עובדות, כ"כ מסובך לתת את כתובת המייל של ספק האינטרנט שלך?
פורסם 2002 במאי 3023 שנים מחבר לא נראה לי ש Aquanet נותנת כתובת אי-מיילתודה על העזרה אבל הwindows שלי ממש נדפק בגלל הדרייבר החדש של כרטיס הקול(הוא ביקש את הדיסק של ה windows אבל אין לי אותו ובלעדיו הדרייבר ממש הרס לי את הwindows)ועכשיו הwindows שלי הרוס וכול משחק שצריך תמיכה ב directx לא עובד(גם ה directx לא עובד)רק האינטרנט עובד וגם הטלויזיהעד שאני יתקין win חדש אין לי מה לעשות עם הfix כי אני עושה format.כשהwin שלי יהיה מותקן וכול הדרייברים שלי יעבדו אני יעלה את הפורום הזה למעלה ויבקש עוד פעם את הfix.(אני גם יצור כתובת אי-מייל חדשה,לא hotmail)שלום לכולם ונתראה בwindows החדש(לא כול-כך חדש win98SE)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.