פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים מחפש משחק ישן שאהבתי מאוד לשחק עזרו לי ,תודה.תיאור קצר על המשחק: אתה איש קטן שמפוצץ דברים שיש לך בדרך אתה מטפס על סולמות ולוקח כל מיני דברים וגם יורה על מפלצות קטנות כאלה..זה משחק ישן מאוד!אודה לכם מאוד אם תעזרו לי למצואא אותו !HellBoY
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים אולי תתאר קצת יותר את המשחק? על מה אתה יורה? איזו דמות את משחק?אני לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שאתה מדבר על DUKE NUKEN או על COMMANDER KEEN.
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים אתה מתכוון לדייב. שנת 1990. עריכה: http://www.masagames.f2s.com/game.php?game=dave גם אם אתה לא מתכוון לדייב, אני מאמין שתמצא באתר הזה את המשחק שרצית
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים משחק ממש ישן?קול קצת מצבן?אולי דייב?יש גם משחק אחד דומה למה שאמרתשחולק כדמו עם הדיסקים של שוקולד פרהלפני כמה שניםלא זוכר ת'שם
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים יש אתר קוראים לו "מסע אל העבר" חפש בגוגל יש מה את כל המשחקים הישנים.....תודיע לנו אם מצאת.
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים מחבר נשמע לי מוקר דנטון...יש לך לינק?עריכה:קודם כל חיפשתי בגוגל מסע אל העבר ואין שמה...דבר שני אני חייב להגיד דנטו אתה אדם מוכשר מאוד אתה מבין גם במחשבים גם במפרטים גם בחומרה וגם במשחקים! דבר כזה עוד לא נתקלתי..
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים מחבר המשחק תומך בוינדוס XP?עריכה:הוא היה בדיסק עם 1 מכם זוכר של ה1000 משחקים שפעל דרך הדוס..יש למישו לינק לbomberman?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.