פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים קניתי צורב החיבורים שלו זה IDEעכשיו יש לי במחשב הארדיסק שמחובר על כבל נפרדוכוננן סידירום שמחובר על כבל נפרד.עכשיו איך אני אמור לחבר את הצורב כאילו איזה חוט לחבר אליוואת הג'אמפרים איך לשים אותם?איפה לשים אותם?תודה רבה מראשתודה לכל העוזררר
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים תעשה שהסי די והצורב היה באותו כבל ה ide שתוכל לצרוב מהסידי לצורב ובקשר לגמפר תלוי מי אתה רוצה שהיה ראשי ומי היה משניאני היתי מציע שהכונן סי די היה ראשי...
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים מחבר אם אני רוצה שהסידירום יהיה ראשיאיך אני מחבר את הכבל ??ואיפה אני שם את הג'אמפר?תודה מראש
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים תעשה שהסי די והצורב היה באותו כבל ה ide שתוכל לצרוב מהסידי לצורב מה?? מה קשור? גם אם זה יהיה על הכבל השני עדיין הוא יוכל לעשות את זה. ומהנסיון שלי, כשהם על אותו כבל הצריבה אחד מהשני יותר איטית.
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים מחבר אחי אבל לא ענית לי על השאלהאם אני רוצה שהסידירום יהיה ראשיאיך אני מחבר את הכבל ??ואיפה אני שם את הג'אמפר?תודה מראש
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים פשוט מאוד תכניס את הסידרום יפה.....עכשיו קח את הכבל IDE ותקי אותו בסידרום מהספק יש חוט תחבר אותו גם בסידרום..עכשיו עם המגשרים אתה צריך שאחד יהיה התקן ראשי ואחד התקן משני הסידרום התקן ראשי אז שים את הג'אמפר על 1 והצורה על התקן משני שים אותו על 2.(אם יש טעויות במה שאמרתי אנא לתקן אותי...אני ממש חדש בתחום).
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים מה?? מה קשור? גם אם זה יהיה על הכבל השני עדיין הוא יוכל לעשות את זה. ומהנסיון שלי, כשהם על אותו כבל הצריבה אחד מהשני יותר איטית.לא נכון!!!אז איך אתה רוצה שהיה קשר בין הסי די לצורב??
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים קניתי צורב החיבורים שלו זה IDEעכשיו יש לי במחשב הארדיסק שמחובר על כבל נפרדוכוננן סידירום שמחובר על כבל נפרד.עכשיו איך אני אמור לחבר את הצורב כאילו איזה חוט לחבר אליוואת הג'אמפרים איך לשים אותם?איפה לשים אותם?1)תכניס את הצורב למארז (מכניסים מבחוץ את הצורב) ותבריג (אפשר רק מצד אחד).2)שים לב לכבל הIDE שמחובר לסידירום- אני מתאר לעצמי שקצהו מחובר לסידיריום שיש לך. חבר את התקע שנמצא בהמשך הכבל לצורב.3)חבר חיבור חשמל לצורב4)הפעל את המחשב ובדוק אם הכל בסדר, אם יש בעיה עם הכוננים אז תכבה את המחשב, שים ג'מפר SLAVE על הצורב (ראה manual של הצורב או שכתוב עליו)*לא מומלץ לחבר את הצורב\סידירום על אותו ערוץ של ההרדיסק כי זה גורם להאטת ביצועים.בהצלחה ואם יש בעיות תדביק הודעה.
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים לא נכון!!! אז איך אתה רוצה שהיה קשר בין הסי די לצורב?? זה אחד הדברים הכי מצחיקים ששמעתי
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים מחבר תודה רבה ואגב...בדרך כלל מאסטר וסלב איפה צריכים להיות בג'אמפרים?בצד ימין סלב??וצד שמאל מאסטר?? או איך זה תגידו לי???
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים מחבר מסתומרת שני מצד ימין? יש שלוש אז אם המאסטר זה באמצע אז הסלייב זה בצד ימין?????
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים אה אופס אני הסתכלתי על דיסק כשיחבסידי מאסטר ימין וסלייב אמצעהדברים האלה אמורים להיות כתובים לך על הסידי עצמו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.