פורסם 2002 במאי 3023 שנים שלום!יש לי כונן DVD של חברת LG.הייתי מעוניינת בהדרכה איך לפרוץ אליו ולשנות את האיזור שלו לMULTI-ZONE.תוווודה,מדאם נקרופאגוס. :AR15:
פורסם 2002 במאי 3023 שנים אין דרך אחידה לפרוץ את כל הכוננים. יש מה שנקרא Firmware, זה התוכנה של החומרה את צריכה למצוא עדכון ל-Firmware של ה-DVD תחפשי בגוגל את הדגם המדוייק של הכונן שלך, פלוס המילים Firmware Multizone. תגידי אם את נתקלת בבעיות.
פורסם 2002 במאי 3023 שנים מחבר חיפשתי מה שאמרת.. ללא הצלחה אם תוכלו לספק לי עוד מידע\ רעיונות זה יעזור מאוד תודה ד"א- הדגם של הכונן הוא LG DRD-8160B
פורסם 2002 במאי 3023 שנים בבקשה, רק רצוי שתדעי מה שאת עושה על מנת שלא תפגעי ב DVD עצמו ואז לא יעזור כלום את בכלל לא תוכלי להפעיל אותואני מצרף קישור מה שצריך לעשות זה לצרוב את ה זיכרון של ה DVD רדי ברשימה למטה עד שתגיעי לדגם של LG שאת צריכה(בדקתי שהוא נמצא פה)קישור לפריצת DVD
פורסם 2002 במאי 3023 שנים את צריכה תוכנה שתחליף את האזורים ב-dvd אם יש לך power dvd צריכה את dvd genie 4.1 .לי יש כרטיס פורס שנקרא Xcardואני נעזר בתוכנה zone selector 4.13 כד י להחליף אזורים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.