עבור לתוכן

בעיה דחופה מאוד !!!! לא מזהה IDE

Featured Replies

פורסם

היום עשיתי לחבר שלי פירמוט והכל היה טוב וסבבה ואז הוא אמר לי שהסידירום לא עובד לו(יש לו גם צורב) ושזה לא עבד לו גם לפני הפרמוט אז הבנתי שזאת בעית חומרה.. אמרתי לו תן לי לראות מה אני יכול לעשות.. פתחתי את המארז והכל היה טוב וזה..אז ניסיתי להחליף את החיבור IDE שהתחבר לסידירום לזה שמחובר לצורב.. החלפתי, ואז הדלקתי את המחשב מחדש.. אבל מה? הוא לא עולה ! ישר אחרי שהוא סופר את כמות הזיכרון(המסך הראשון שעולה! איפה שיש את הסמל של פנטיום) שיש הוא רושם לי :

Detecting IDE Drivers...

וככה נשאר כל הזמן..

שאני מנסה ללחוץ ctrl+alt+del הוא לא עושה ריסט ולא עושה כלום.. שאני עושה ריסט דרך הכפתור במארז ואז לוחץ ישר del כדי להיכנס לbios setup ... הוא רושם לי באותו מסך למטה קצת :

Entering Setup... וככה כל הזמן ולא זז..

ניסיתי הכל ! הוצאתי את הבטריה של הביוס והכנסתי.. הוצאתי את כל הIDE והחזרתי.. הכל ! מישהו מוכן לעזור לי?!? בבקשה לא נעים לי מחבר שלי שיזמין טכנאי..

תודה מראש

פורסם

זה עניין של ג"מפרים.. בכל דיסק קשיח/צורב/סידירום יש ג"מפר (צופציק קטן שחור) הקובע master/slave ,אסור ששני מכשירים יהיו על אותו דבר אם מחוברים באותו כבל ide

פורסם
  • מחבר

תודה..אתה יכול אולי להביא לי תמונה של אותו צופציק (ג'מפר) כי אני וחומרה לא הולכים ביחד

פורסם

אז תזמין טכנאי

אם אין לך מושג מה אתה עושה (ואין לך) חבל שסתם תהרוס למישהו מחשב

ככה זה נראה

back.gif

ה"דחוף מאד" וכל סימני הקריאה בנושא מיותרים ועוברים על חוקי הפורום, שנה את הנושא לאחד רציני יותר.

פורסם

ככה נראה ג"מפר , תשתמש בפינצטה כדי להוציא/להכניס

אגב תצטרך לפרק צורב/סידירום כי קשה להתעסק אם הג"מפר בלי לפרק

(תנתק את הכבלים מהסידירום/צורב ,אל תפרק שהמארז עומד תשכיב אותו,אבל אם יש ברגים גם בצד ימין אז תפרק אותם לפני שאתה משכיב תמארז

אם הדיסק קשיח מחובר יחד אם הצורב על אותו כבל זה לא ממש טוב עדיף לחבר תצורב בנפרד

או יחד אם הסידירום

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים