עבור לתוכן

האם ראוטר יעשה לי בעיות במשחקי רשת?? וגם האם כדאי לעשות רשת?

Featured Replies

פורסם

תראו יש לי שני מחשב ( השני בקרוב) ואני צריך לעשות רשת לצערי... אז איזה ראוטר יעבוד לי טייס והאם לא יהיו לי בעיות כאלה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=89055.0

אם כן אני ישר מבטל ואין כזה דבר מעניין לי את הביצה :-X אני משחק מלא ואני לא מוכן שדברים כאלה יקרו! כמובן לא אלחוטי!!!

פורסם

הבעיות שם נובעות אך ורק מחיבור אלחוטי. אם תשים חיבור חוטי לא יהיו לך בעיות כאלה.

לגבי משחקי רשת - אם זה רק מחשב יחיד שמשחקים עליו במשחקי רשת, אפשר לתת לו גישה לכל הפורטים החיצוניים ואז מצד אחד להשאיר אותו לא מוגן - צריך פיירוול עליו, ומצד שני תוכל לשחק עליו בכל משחק רשת בלי צורך לפתוח פורטים בנתב (נקרא DMZ). חוץ מזה אפשר ללמוד לפתוח פורטים בודדים בנתב ולהישאר עם הגנת הפיירוול של הנתב, שזה הפתרון הפחות קל לחלק מהאנשים. אם זה שני מחשבים אתה תצטרך להעביר פורטים ששייכים למשחקים שמשחקים בכל אחד מהמחשבים.

בשביל נתב אתה כמובן גם צריך מודם רשת. איזה חיבור יש לך ואיזה מודם? (מה שחשוב לגבי המודם - איך הוא מתחבר למחשב, USB\רשת)

פורסם
  • מחבר

המודם הוא כרטיס רשת.. טוב המחשב השני לא אכפת לי שלא יתחבר למשחקי רשת זה לא כזה חובה.. אבל פשוט אני רוצה שהכל ישאר אותו דבר כמו עכשיו.. שלא יהיו בעיות וזה בעעע אינטרנט 750 adsl ....... אני רוצה לעשות 1500 + רשת.. איזה ראוטר מומלץ בלי בעיות שיהיה תותח כדאי לקחת?

פורסם

המודם הוא כרטיס רשת..

מה זה אומר? מודם PCI? או מודם רשת?

פורסם
  • מחבר

נראה לי כרטיס רשת.. כל מקרה תסביר לי מה לעשות כדי שיעבוד מצויין ברשת בלי תקיעות ושאני אוכל לשחק משחקי רשת, איזה ראוטר לקח וכו'.. ואם רק אחד מהמחשבים מחובר לאינטרנט זה משנה? זה יעלה את המהירות ויוריד את הפינגים?? ד"א איל אני בודק איזה מודם יש לי כפי שאמרת.. והאם אני אוכל לחלק את מהירות האינטרנט בין שני המחשבים??

פורסם
  • מחבר

ממש מצטער שאני מזיין לכם את השכל בעעע

תראו אם רק מחשב אחד מחובר אז לא יהיו בעיות פינגים במשחקי רשת? במידה ושתי המחשבים יהיו מחוברים וכן יהיו בעיות.. כאילו אני אוכל להתנתק מהרשת או משהו ולהתחבר בדרך שעכשיו אני מחובר? ומה הראוטר עושה? ומה זה כבל רשת?? בבקשההה

פורסם

בן אדם, תלמד לערוך. אתה לא יכול לשלוח 3 הודעות ברצף

נראה לי כרטיס רשת.. כל מקרה תסביר לי מה לעשות כדי שיעבוד מצויין ברשת בלי תקיעות ושאני אוכל לשחק משחקי רשת, איזה ראוטר לקח וכו'.. ואם רק אחד מהמחשבים מחובר לאינטרנט זה משנה? זה יעלה את המהירות ויוריד את הפינגים?? ד"א איל אני בודק איזה מודם יש לי כפי שאמרת.. והאם אני אוכל לחלק את מהירות האינטרנט בין שני המחשבים??

אני באמת לא יכול לעזור לך בלי לדעת איזה מודם יש לך. לכרטיס רשת הזה מחובר משהו? מה מחובר לשקע טלפון? איזה מכשיר?

קודם תקנה נתב ואז נלמד אותך איך לשים מחשב כDMZ כדי שתוכל לשחק משחקי רשת באופן חופשי בלי בעיות

המחשבים יתחברו לאינטרנט ביחד, אבל כל עוד אף אחד מהם לא מריץ איזושהי תוכנה שמעמיסה על החיבור, כמו אימיול, לא תהיה עלייה בפינגים

אתה יכול לחלק את המהירות, אבל עם נתב אתה תצטרך לשים תוכנה על שני המחשבים. אם היית משתמש בשיתוף אינטרנט, היית יכול לשלוט על הרוחב פס מהשרת

אחי... אם אני קנה נגיד ראוטר חוטי אני אצטרף firewall?

ועל מה אתה ממליץ מפה נגיד

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=220_360_814

אם אתה שם מחשב כDMZ אתה תצטרך פיירוול. אם אתה לא שם אף מחשב כDMZ אתה לא תצטרך פיירוול בכלל על אף אחד מהמחשבים

הנתב הזה יתאים אם יש לך מודם רשת. אני לא יכול להמליץ לך על שום דבר כל עוד אני לא יודע איזה מודם יש לך.

ממש מצטער שאני מזיין לכם את השכל בעעע

תראו אם רק מחשב אחד מחובר אז לא יהיו בעיות פינגים במשחקי רשת? במידה ושתי המחשבים יהיו מחוברים וכן יהיו בעיות.. כאילו אני אוכל להתנתק מהרשת או משהו ולהתחבר בדרך שעכשיו אני מחובר? ומה הראוטר עושה? ומה זה כבל רשת?? בבקשההה

הראוטר (נתב) מתחבר למודם ומחייג לאינטרנט. הוא משתף את האינטרנט בין המחשבים, ככה שלשניהם יש גישה לאינטרנט. זה שיותר ממחשב אחד מחובר לאינטרנט לא ישפיע על הפינגים, כל עוד לא תעמיס על החיבור

כבל רשת פשוט מחבר בין מכשירי רשת שונים (נתב, מחשב, שרת מדפסות...)

פורסם
  • מחבר

יש לי מודם סמסונג כחול... =/ תשמע מה הראוטר עושה שהכבל רשת לא עושה ולהפך?

אבל שאלה פשוטה: האם אני אוכל להתחבר דרך התחברות פשוטה ולא דרך הרשת?

פורסם

סמסונג זה מודם רשת, מה שאומר שאין שום בעיה לשים נתב

הנתב יוצר לך מעין חיבור קבוע לאינטרנט, אתה לא צריך לחייג, הוא מחייג בעצמו, ונותן ליותר ממחשב אחד גישה לאינטרנט.

כבל רשת זה כבל, הוא מחבר בין מכשירים, אי אפשר להשוות כבל ונתב

חוץ מזה, אתה עדיין תוכל לנתק את הנתב ולחבר את המחשב ישירות למודם, כמו שאתה עושה עכשיו, אבל אין סיבה שתרצה לעשות את זה

פורסם
  • מחבר

תודה אחי! ז"א אני לא אצטרך ראוטר דפוק?

פורסם

לא הבנתי

אתה מתכוון לעשות שיתוף אינטרנט דרך אחד המחשבים או שאתה עדיין רוצה נתב? מה נסגר?

פורסם
  • מחבר

אחי מה זה נתב? אני רק רוצה שהאינטרנט יעבוד בשני המחשבים בו זמנית.. לא יותר מזה עזוב אותך שיתוף קבצים מי צריך את החרא הזה, וגם לא רוצה firewall שידפוק לי את כל המשחקי רשת שאני לא אוכל לארח ובעיות פינגים

פורסם

אז אתה צריך נתב

אין קשר לשיתוף קבצים, וכמו שאמרתי שוב ושוב, זה לא ישפיע על הפינגים ואת בעיית הפורטים אפשר לפתור ממש בקלות

פורסם
  • מחבר

רגע אבל אני לא אצטרף firewall? ומה זה נתב בדיוק? וrouter אני לא אצטרך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים