עבור לתוכן

למה לא לקנות מהאתר נטאקשין[יש לזה קשר לנגן MP3 אז לא למחוק בבקשה]

Featured Replies

פורסם

אז ככה תקשיבו טוב.

חיפשתי לי נגן יפה וקטן כי אני אוהב לרוץ כל יום.

הסתכלתי באינטרנט וראיתי את הנגן הזה:

http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961026

ראיתי את המחיר והתלהבתי.

אז ביררתי קצת והזמנתי

ישנם כ14 ימי עבודה.

חיכיתי 14,חיכיתי 20,והיום זה 30 יום מהזמנתי ולא קיבלתי את הנגן,אני מבין שהיו הרבה חגים בזמן הזה,אבל בכל זאת התקשרתי אל נטאקשין,שמה אמרו לי תחכה עוד כמה ימים יש להם והם יתקשרו אלייך כמה ימים לפני שזה יגיע אלייך,חיכיתי,ולבסוף נמאס לי התקשרתי אליהם היום ואמרו לי שהדבר הכי טוב לעשות זה להתקשר לספק בעצמי,התקשרתי לספק,ואחרי חצי שעה שאני על טלפון לא ענו לי.לספק קוראים א.מ.ג יבוא שיווק בע"מ

למי שתוהה,אחרי זה התקשרתי לנטאקשין ואמרתי להם הם לא עונים לי שמה מה אני עושה ולמה אחרי חודש אני צריך להתחיל לרוץ אחרי הספק ולעשות את כל העבודה,אז הנציג אמר נכון צודק,ואמרתי לו טוב מתי תחזרו אליי עם תשובה[כי הוא אמר שהם ינסו לעשות משהו]אז הוא אמר שאולי רק אולי הם יחזרו אליי בשבוע הזה,אני לא בטוח בכלל שאני יקבל את זה בזמן הקרוב.

זה הפנים האמיתיות של נטאקשין.עכשיו אני צריך להתחיל לרוץ אחרי כל הספקים ולעשות את כל העבודה בעצמי

וזה לאחר שחיכיתי חודש שלם בציפיה לנגן.

"תודה רבה" נטאקשין.

אני מציע לכל מי שרוצה לקנות דבר מסויים שנמצא בנטאקשין,שיעשה את עסקיו במקום אחר.

פורסם

דווקא לי היו נסיונות נחמדים עם נטאקשן..בכל מקרה,אם אני לא טועה לפי החוק אם הם התחייבו למשלוח תוך 14 ימי עבודה ועבר הזמן ולא קיבלת,אתה רשאי לבטל את ההזמנה\זכייה מבלי לשלם אגורה,יכול להיות שאני טועה.

פורסם
  • מחבר

מה זה לבטל?!

זה עניין של עקרון!

הזמנתי

אני רוצה את זה תוך 14 יום

לא שאני ירוץ אחריהם!

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה שלך.

נטאקשין לא חייבים לרדוף אחרי הספק בשבילך, הם רק מקשרים בינייכם (זאת כל המהות של אתר מכירות פומביות, אתה הרי לא מצפה שהם יתנו שירות לעשרות אלפי לקוחות של עשרות ספקים שונים) - זה הגיוני בהחלט, וכמובן גם מפורט בהסכם השימוש.

בקשר לזה שלקח לדעתך יותר מדיי זמן - המוצר היה צריך להגיע אליך תוך 14 ימי עבודה. ימי עבודה זה לא כולל שישי-שבת-חג.

אתה ביצעת הזמנה בתקופת חג - ולכן ההזמנה "התעכבה" כביכול (כלומר, היא לא).

זה שהזמנת דווקא בחג, ובכלל זה 14 ימי עבודה נמשכו הרבה יותר מאשר 14 ימי עבודה בתקופה רגילה - זאת בהחלט בעיה שלך.

פורסם
  • מחבר

חחח

נט אקשין לא אמורים לרדוף אחרי הספק?

אז מי אמור אני?!

אני הזמנתי מנט אקשין

לא מהספק לא מאף אחד אחר!

אז אל תמציא פה שטויות ותחשוב שזה יסלח לך כי אתה המנהל.

ודבר שני,אמרו לי שבערך 5 ימים לפני שזה יגיע אליי יתקשרו אליי

והתקשרתי אליהם והם אמרו לי שעד יום חמישי זה כל הימים שמותר להם כולל חגים והכל

אז אם לא התקשרו אליי לפני 3-4-5 ימים,אז זה אומר שהם גם לא יתקשרו

אני לא מבין מה האינטרס שלך פה לעזור לנטאקשין אם אתה לא עובד אצלם או משהו.

אני צרכן שרוצה להזהיר צרכנים בפורום הזה שהוא במקרה שלך שהם לא ייפלו למלכודת הזאת וזה מה שאני מקבל?

לפחות תהיה אובייקטיבי,אפילו את זה אתה לא עושה.

פורסם

א. תירגע עם צורת הדיבור הזאת לפני שתמצא את עצמך בחוץ.

ב. כן, אתה אמור לרדוף אחרי הספק.

ג. לא, אתה לא הזמנת מנטאקשיין, אתה הזמנת מהספק. חבל שאתה לא קורא לפני שאתה ממלא את פרטי כרטיס האשראי שלך.

ד. מי שממציא פה שטויות זה אתה. אני לא "עוזר" לנטאקשיין, אני מסביר לך שהם לא עשו שום דבר רע ואם אתה מתעצבן אתה יכול להאשים רק את עצמך.

ה. הנושא ננעל, ע"ע סעיף א.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים