עבור לתוכן

מה עם דיאבלו 3?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ל:^GunX^

תראה... צריך בכללי לשפר את ה"רוח"(מין דבר מעופפף כזה שנראה כמו רוח) האחרונה כמובן, את הדוב שאתה מזמין (לא איש דוב), את ה"פתחים" וגם מאוד יואיל לשפר את "הוריקן" גם בסקיל הזה אפשר להשתמש מ level 30 לצערנו, זה סקיל מאוד חזק (אפילו יותר מהפתחים) וגם יעיל כי זה מעט את המפלצות שמתקרבות אליך...

רק החיסרון היחיד שהוא מסביבך מסתובב אבל עדיין הוא אדיר.... זה הסקיל הכי חזק (עם הכי הרבה דמג') אחרי הדוב אצל הדרואיד... לי הוא מאוד עזר...

(עצה חשבוה: את תשתמש ב"ארמגדון"... התיאור שלו נשמע טוב והכל אבל הוא מסריח באמת שאדיף לוותר עליו, מדבר מניסיון...)

• תגובות 117
  • צפיות 10k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני דווקא מציע לך ההפך לגמרי ממה ש slim_shady אמר ,

כשאתה מגיע לרמה 30 אסור לך לחזק שום דבר חוץ מהדוב אחרת אתה בקושי תצליח לסיים את המשחק(המשחק=מהרמה נייטמר עד הל)

הסקיל הכי חזק של הדרויד זה זימון הדוב , אתה צריך להחליט - לקחת את ההוריקן(שממש לא הייתי עושה את זה) , או לקחת את הדוב.

כי אתה לא יכול לחלק את זה בין שניהם , זה או זה או זה.

טיפ: אף פעם אל תחלק את הנקודות לסקילים שלך שווה בשווה , צריכה להיות לך אסטרטגיה , תבחר במשהו ותלך איתו עד הסוף כדי שיהיה חזק(במקרה הזה - הדוב)

אחרי שהדוב יהיה מחוזק עד הסוף תוכל אם אתה רוצה גם לחלק להוריקן , העיקר שהדוב יהיה ברמה 20.

פורסם

תחזק את האש שיוצאת מהאדמה עוד 17 סקילים(כדי שיהיה הכי חזק)

ולאחר מכן את כל שאר הסקילים שיהיו לך תחזק את הסקיל שמזמין דוב(אפשר להשתמש בסקיל הזה רק מlevel 30 ומעלה)

אתה מתכוון לfirewall? זה אחלה סקיל אבל אחרי המשחק ברמה NORMAL הוא וגם הרוח המקפיאה\מסתובבת הופכים ללא ממש יעילים כאשר עוברים לnightmare\hell (אני לא ממש זוכר מי מהם זה ה2). אני בכל מקרה סיימתי את הרמה הראשונה של המשחק עם המכשפת והדרואיד, לא מצאתי סיבה להמשיך לרמות האחרות כי זה משעמם לעשות אותו דבר :sleep:

פורסם

זה לא משעמם בכלל! :)

אני מסיים את כל הרמות כל פעם במשך כמה שנים טובות עד היום(טוב אני זה לא דוגמה...)

ולא התכוונתי לחומת אש , התכוונתי למין חורים כאלה באדמה שבהם יש מין לבה כזאת.

(אני פשוט מתבייש בעצמי , אני משחק בזה שנים ואני לא זוכר את השם של הסקיל)

עריכה:

זה הולך ככה - normal , nightmare , hell.

פורסם
  • מחבר

אני דווקא מציע לך ההפך לגמרי ממה ש slim_shady אמר ,

כשאתה מגיע לרמה 30 אסור לך לחזק שום דבר חוץ מהדוב אחרת אתה בקושי תצליח לסיים את המשחק(המשחק=מהרמה נייטמר עד הל)

הסקיל הכי חזק של הדרויד זה זימון הדוב , אתה צריך להחליט - לקחת את ההוריקן(שממש לא הייתי עושה את זה) , או לקחת את הדוב.

כי אתה לא יכול לחלק את זה בין שניהם , זה או זה או זה.

טיפ: אף פעם אל תחלק את הנקודות לסקילים שלך שווה בשווה , צריכה להיות לך אסטרטגיה , תבחר במשהו ותלך איתו עד הסוף כדי שיהיה חזק(במקרה הזה - הדוב)

אחרי שהדוב יהיה מחוזק עד הסוף תוכל אם אתה רוצה גם לחלק להוריקן , העיקר שהדוב יהיה ברמה 20.

זה לא כל-כך ההפך זה פשוט יותר דיוק ואני יסכים עם מתן שהקודם לכל הוא הדוב ורק אחר כך תוסיף את כל-השאר...

ובעינין ההוריקן אני זוכר שמתה אותו בג'מילה ואמרתה ששהוא אדיר...... פשוט לא כל-כך שווה לחקות עד level 50 כדי להתחיל לפתח סקיל....

פורסם

רוב הסקילים של הדרויד מעולים , אבל כדי לעבור את hell חייב את הדוב ברמה 20+(גם בנייטמר צריך , אבל אפשר לשרוד)

וממילא עד שתגיע למצב שהדוב יהיה ברמה 20 אז כבר לא תוכל לעלות יותר מדי סקילים כי אתה עולה רמות לאט מאוד.

פורסם

עם מי הכי מומלץ להתחיל את המשחק? (למי שאין ניסיון...)

פורסם

עם כל אחד כעיקרון.

כל דמות והייחוד שלה , פשוט תתחיל לשחק קצת עם דמות כלשהי ותבין את רעיון המשחק , ככה תוכל לדעת עם מי יהיה לך יותר קל/כיף.

פורסם

עם צורת העבודה המקצועית והארוכה צפה לדיאבלו 3 לפחות עוד 3 שנים.

אין לי ספק שיצא דיאבלו 3 (כל זמן ש-BLIZZARD נושמת) אבל יש עוד הרבה זמן, כרגע תשומת הלב שלהם במקום אחר ובכלל תראה אפילו את STARTCRAFT:GHOST הם נתנו לחברה אחרת לפתח, כנראה ש-WOW אוכל להם את כל תשומת הלב בינתיים :)

בכלל, מה עם STARCRAFT2? נראה לי שאם כבר זה צריך לבוא קודם  :silly:

פורסם

יש לי בשבילכם אסטרטגיה לאביר..

אני משחק איתו כרגע ואני כבר רמה 63 ואני באמצע האקט החמישי בנייטמר..

אוקיי אז ככה

בעניין ה stats:

אין דרך מיוחד אבל אני רק אגיד שאת ה Energy מספיק לשפר עד 30-40 גג!!

מעבר לזה לא צריך בגלל מה שאני אגיד בהמשך.

עכשיו בנוגע לסקילים:

לשפר רק את ה tree לדברים הבאים:

fanaticism - עד רמה 20

holy freeze - מספיק לשפר לרמה חמישית ככה, עד שמקבלים את מה שהוזכר לעיל.

זה בנוגע ל offensive auras

ב דיפנסיב רק להגיע ל redemption ולשפר אותו עד רמה 20 גם.

עכשיו בקומבט סקילז, משפרים רק את ה ZEAL עד רמה 20..

וזהו(אחרי שמשפרים את כל מה שאמרתי ואין יותר מה לשפר כדאי לשפר גם את ה secrifice, מפני שהוא נותן בונוס לזיל).

אני משתמש בימין רק בפאנאטיסיזם וברידמפשן, ובשמאל על הזיל כל הזמן... זה לוקח בסך הכל 2 מאנה, ולא מרגישים שזה יורד בכלל על אף שיש לי בסך הכל איזה 150-160 מאנה..

אני בדיוק מצאתי נשק כזה שנחשב גרזן לא זוכר את השם שלו-אהה נזכרתי, זה war spike זהוב, יוניק, ברמה של hell, ואני עושה 900-1900 נזק בערך ויש לי בינהם גם אייס, פייר, פויזן ולייטנינג דמג'.

אני מרביץ בקצב של בערך.... 10 מכות לשניה וחצי...

וזה פשוט קוטששששש

אני מרגיש בסוף הנייטמר כאילו אני משחק בנורמל..  ;)

אז זהו, זה מה שאני מציע למי שרוצה לשחק עם אביר.. :xyxthumbs:

פורסם

אוקי תודה רבה!

אני משחק בnormal ככה שזה לא משנה כל כך, אבל בכל זאת אני ישפר את הלבה הזאת מהאדמה עוד כמה סקילים טובים עד שאנ ייגיע לדוב.

אז שווה להשקיע בהוריקן ?וד"א כשאנ משכיר "עוזר" אז כל המפלצות שהוא הורג הוא מביא לי את הניסיון ? או שהוא עולה רמות?

פורסם

ה Experience מתחלק , אם העוזר הורג מפלצות אז זה חצי לו וחצי לך.

אם החיות שאתה מזמן הורגות מפלצות , אז הכל הולך אליך.

פורסם

אוקי הבנתי תודה רבה !

אני רק לא מבין משהו אחד יש מין שיקוי לבן כזה במבחנה שזה מביא לך את האנרגיה לרוץ , ויש אתה אותה המבחנה רק עם נוזל צהוב שאין לי מושג מהזה עושה..

thawening poshion משהו כזה ... ???

פורסם

אם למשל מפלצת מרעילה אותך(המצב הזה שאתה נהיה ירוק) , אז השיקוי הזה עוזר לך להפסיק את ההרעלה.

פורסם
  • מחבר

אם למשל מפלצת מרעילה אותך(המצב הזה שאתה נהיה ירוק) , אז השיקוי הזה עוזר לך להפסיק את ההרעלה.

נראה לי שזה נגד הקפאה....

השיקוי נגד ההרעלה זה שור כזה עם מין גולגולת או משהו.... קוראים לו אנטידוט...

הצהוב זה נגד הקפאה...

god מתן, אני לא לא מאמין ששחכתה את זה...(!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים