עבור לתוכן

מה עם דיאבלו 3?

Featured Replies

פורסם

תראה , עם כולם קל לשחק , פשוט צריך לדעת איזה סקילים לחזק.

לפי מה שאמרת אני כבר רואה שחיזקת את האיש זאב/דוב ,

זה לא ממש טוב כי הם לא סקילים רציניים.

באיזה Level אתה?

• תגובות 117
  • צפיות 10k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

עם הדרואיד עדיף לך לחזק את ההוריקן ואת הדוב שאתה מחייה (לא איש דוב).

למרות שאפשר גם את הסקיל שאחרי הפייר בול (בקטגוריה של הסקילים עם האש זה השלישי), גם הוא ממש טוב אבל ההוריקן יותר...

פורסם

מישהו יודע אם עדין מוכרים את המשחק?

ואם כן איפה? כמה עולה?

פורסם

Diablo 1 = 49

Diablo 2 = 99

Diablo 2 Lord Of Destruction = 99(תוספת)

אלו המחירים של דיאבלו כיום.

תוכל לקנות כאן את כל הכותרים הנ"ל.

פורסם

Diablo2 זה אחד המשחקים היחידים שבאמת הרגשתי שה200 שקל (בזמנו) שהוצאתי עליו באמת היו שווים את זה

כנ"ל לגבי HL וDiablo1

פורסם

וואו בדיוק בזמן האחרון התקנתי דיאבלו 2 (שוב אחרי שעברתי אותו עם הברברי ופלאדין) עכשיו אני עם הדראויד בעיר השלישית (אחרי שהורגים את duriel) ואני יכול להגיד שדי מאוד קשה לשחק עם הדרואיד אבל ממש שווה ! הוא יכול להפוך לאיש זאב ולאיש דוב ממש קטלני, בנתיים מתתי רק פעם אחת אצל andriel (כנראה שהיא לא אוהבת אורחים).

אני יכול להגיד שזה אולי המשחק הכי טוב ששיחקתי ומה שבטוח ממש ממש שווה קניה! והעלילה שלו פשוט מדהימה.

אני ממש רוצה שיהיה דיאבלו 3 ... וזה אולי בין הכמה משחקים האלה שההמשך בהרבה יותר טוב מהמקור.

אני מסכים שדיאבלו 2 משחק טוב אבל להגיד על העלילה שלו שהיא מעולה? :kopfpatsch:

פורסם

יש או הולך לצאת משחק בסיגנון דיאבלו?

אויייייי בליזר האלו מלכים!!! כמעט כל משחק שלהם אפילו שהגרפיקה לא משהו הוא תותח!!!

בעבר טחנתי WAR2

אחר כך diablo

ואז diablo2

ואז diablo2:LOD

ועכשיו WAR3

מקווה שה WOW לא יאכזב , הרגפיקה שלו ניראת דיי מחורבנת אבל בליזר יותר ידועים ב game play המהדהים שלהם!

שאפילו שהמחשק לא נראה משהו אתה פשוט לא יכול להפסיק לשחק.

אני מקווה ש everquest 2 יהיה משחק טוב , כי מבחינת הגרפיקה הוא נראה מצויין!

והמלצה למשחק בסגנוןWAR3 עם C&C שחקו ב WARhammer40k באמת שאחלה משחק! חזק חזק! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני מסכים שדיאבלו 2 משחק טוב אבל להגיד על העלילה שלו שהיא מעולה? :kopfpatsch:

אתה יכול לחלום!!!

העלילה במשחק פשוט אדירה ועובדה שכל מי שהגיב פה לפניך אמר שגם בעניו זאת עלילה יפה!

אז וותר על ה- :kopfpatsch: כי זה ממש לא מתאים! :nono: :nono: :nono:

עריכה:

משחק טוב. במיוחד התוספות של LOD אבל אני ממציא עלילות יותר עמוקות באמצע שיעור תנך

שמענו עליך..... :screwy:

פורסם

משחק טוב. במיוחד התוספות של LOD אבל אני ממציא עלילות יותר עמוקות באמצע שיעור תנך

פורסם

הסיפור של דיאבלו ענק!

וכל משחק של בליזרד

אני אוהב את הקטע הדיאבולי והגוטי שיש להם במשחקים!

זה קטע השצריך התחבר אליו ...

או להיות מחובר עליו ... :xyxthumbs:

פורסם

אני לא מבין מה כ"כ רגע בעלילה של דיאבלו2 ? אני אישית מאוד אהבתי אותה ויש פה כמה שמסכימים איתי.

אני עם הדרואיד ברמה 22 עכשיו ואני בעיר השלישית , אני חושב שיחסית אני די חלש כי לוקח לי להרוג את היצורים הקטנים האלה 2-3 מכות וכבר מתתי עוד פעם בעיר הזאת.

את האיש זאב לא חיזקתי יש לי קסדה שמחזקת אותו ואת האיש דוב חיזקתי רק פעם1 וזה היה שווה.

עכשיו אני יכול לעשות את ההוריקנים הקטנים האלה אבל הכי חזק אצלי זה ה"פתחים" באדמה שהוא יוצר ואז יוצא משם אש חיזקתי את זה איזה 3 פעמים.

אם מישהו יכול לעזור לי במה להשקיע את הסקילים הבאים זה יהיה טוב , וגם במה להשקיע את הנקודות? חיים? דיוק? כוח קסם? אני בטוח ישקיע בדיוק עוד איזה 2 נקודות (יש לי 61 דיוק dextirity כרגע). ???

למרות שזה כיף איתו (דרואיד) אין כמו הברברי הישן והטוב!

פורסם

תחזק את האש שיוצאת מהאדמה עוד 17 סקילים(כדי שיהיה הכי חזק)

ולאחר מכן את כל שאר הסקילים שיהיו לך תחזק את הסקיל שמזמין דוב(אפשר להשתמש בסקיל הזה רק מlevel 30 ומעלה)

פורסם

כפי שכבר ראית בהודעה ששלח לך ההוא מבליזרד, החברה שהייתה אחראית לפיתוחו של DIABLO היא BLIZZARD NORTH. אותה חברה לצערי קרסה, ואיתה הלך החלום לדיאבלו 3 :(

-אך-

בליזרד קנתה\פתחה חברה חדשה בשם FLAGSHIP STUDIOS שכנראה תמשיך את הפיתוח של דיאבלו 3.

*כל המידע הזה הוא מIGAMES בישראל, ולכן אני לא יודע עד כמה אפשר לבטוח בו

פורסם

אוקי חשבתי לחזק את האש אבל 17 סיקילים? אולי יהיה משהו יותר טוב מזה?

אבל בכל מקרה אני אחזק את זה כמו שאמרת לי.. תודה!

חוץ מזה את מה לחזק בנקודות? חשבתי על 2 לdestirity ואת כל השאר לחלק שווה.

אה אני יכול לזמן גם 2 זאבים משופרים אולי כדאי לשפר את זה ? ויש גם תולעת שמביאה לי חיים מגופות

פורסם

הסיפור של Diablo 2 היה ממש פצצה!

אני אישית מאוד נהנתי מה- Cinematics של דיאבלו 2 וראיתי אותם שוב ושוב ושוב! הגרפיקה של ה- Cinematics נחשבת למעולה גם כיום!

אוף חבל שנשרטו לי כל הדיסקים של זה, זה היה כזה משחק טוב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים