עבור לתוכן

מה עם דיאבלו 3?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבל היא באמת סתם...... היא לא חזקה או "מלכה" של איזה שלב......

• תגובות 117
  • צפיות 10k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

היא מתה כבר בשלב הראשון... :'(

אבל הבאתי ציטוטים מהפורום של דיאבלו ב-Blizzard (בקשר לדיאבלו 3, יש להם תשובות עם ממש מעט מידע.):

Will there be another game such as Diablo 3 anytime soon?

--------------------------------------------------------------------------------

Q u o t e:

Thank you for contacting us regarding the possibility of a sequel to the world of Diablo. Although we have not made an announcement, there is always the possibility that we will revisit the world of Diablo at some point in the future. For further information regarding future releases, please check our web site - http://www.blizzard.com as this is the best place to receive the latest information about our games as it becomes available.

~Kenny Z  - - - - - זה האחראי בפורום של דיאבלו

--------------------------------------------------------------------------------

Q u o t e:

Blizzard North is comprised of the development studio that made the Diablo Series. Blizzard is comprised of the studios that made the WarCraft and StarCraft series.

I'm sorry if you're not satisfied with the answer to your sequel question, but I'm afraid it's exactly the same answer you would get with any game company; it's a fairly standard reply. It's simply bad business to reveal any products in development before they are ready to be announced, as it invites competition and can cause bad publicity if the game must be cancelled or delayed. Therefore, most companies do not answer any questions regarding projects that have not been announced publically (which, in our case, is what you see on the webpage).

~Joseph H. - - - - - - גם זה אחראי ב-Blizzard

יש מצב שהם יוציאו -

WOD? World Of Diablo?

פורסם

הלוואי...

פורסם

Blizzard היא אחת מהחברות הרווחיות ביותר שיש היום.

Diablo 3 מעולם לא הוכרז באופן רשמי.

אבל באופן לא רשמי, בפורומים של המשחק בערך לפני חצי שנה+- המפעיל של האתר מטעם bliz אחר שיש עתיד לדיאבלו והוא יפתיע את כולם במידת העבודה שנעשתה עליו. הוא גם הזכיר שbliz מפתחת שני משחקים "סודיים" שלא פורסמו מעולם ואמר אי אפשר לדעת אבל לדעתו המעריצים של הסדרה בטוח ישמחו כאשר יתפרסמו עוד פרטים.

ההודעה נמחקה אחרי זמן קצר, אבל מספיק אנשים (כולל אני) ראו אותה ודאגו לפרסם את התוכן שלה.

ואם מישהו חושב שאני לא יודע כלום וממציא, ראיתם את האייקון ליד השם שלי?

פורסם

World Of Diablo :please: :please: :please: :please:

אני כבר רואה את הכותרות בגיימר:

"הכירו - World Of Diablo - Brother's Revenge"

פאק איזה שם מטומטם הוצאתי לזה...

:silly: :silly: :silly:

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחח :D :D :D

הלוואי!!!!

פורסם

ואיי אני מתחיל להריח פה איזה מזימה של בליזארד , איזה כיף! ;D

נ.ב - דווקא שם יפה המצאת.

פורסם

GOD,

דיאבלו בתלת מימד = הסוף של הסדרה.

אני מאוד מקווה שהם לא יעשו שטות כזאת.

תראו מה קרה לWC3 ואפילו לNeverWinter Nights

פשוט זוועה. בא לי :bash: משהו.

פורסם

נכון!

בוא נגיד ככה , אם יהפכו אתו לתלת מימד - אני לא מתכוון לשחק בו בכלל.

פורסם

מה כל כך נורא בתלת מימד של W3?

פורסם

לא בW3 , אם יהיה תלת מימד בדיאבלו אז זה יהרוס.

פורסם
  • מחבר

בדיאבלו זה ממש יהרוס! אני לא מתכוון אפילו להסתכל בתמונות של דיאבלו בתלת-מימד!

אסור להם להרוס משחק כזה אדיר!!!

פורסם

לא יאומן כמה התנפח ת'רד על משחק שאין רמז על קיומו או פיתוחו :kopfpatsch:

פורסם

תן לנו לפנטז , מה איכפת לך? :)

פורסם

וואו בדיוק בזמן האחרון התקנתי דיאבלו 2 (שוב אחרי שעברתי אותו עם הברברי ופלאדין) עכשיו אני עם הדראויד בעיר השלישית (אחרי שהורגים את duriel) ואני יכול להגיד שדי מאוד קשה לשחק עם הדרואיד אבל ממש שווה ! הוא יכול להפוך לאיש זאב ולאיש דוב ממש קטלני, בנתיים מתתי רק פעם אחת אצל andriel (כנראה שהיא לא אוהבת אורחים).

אני יכול להגיד שזה אולי המשחק הכי טוב ששיחקתי ומה שבטוח ממש ממש שווה קניה! והעלילה שלו פשוט מדהימה.

אני ממש רוצה שיהיה דיאבלו 3 ... וזה אולי בין הכמה משחקים האלה שההמשך בהרבה יותר טוב מהמקור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים