עבור לתוכן

מה עם דיאבלו 3?

Featured Replies

פורסם

סטארקראפט לא היה מושלם.. יש מה לשפר...

זה שעבר הרבה זמן לא אומר כלום תמיד עובר הרבה זמן בין המשחקים שלהם

בליזרד לא מפתחת את סטארקרפאט גוסט בכלל, ככה שלא הייתי מצפה ממנו להרבה..

• תגובות 117
  • צפיות 10k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בליזרד לא מפתחת את סטארקרפאט גוסט בכלל, ככה שלא הייתי מצפה ממנו להרבה..

Where did u get that from?

בכל אופן, בליזרד שלטה במצעדי מכירות ואין ממש סיכוי שהם בצרות, הרי בכל מקרה היא לא מפתחת כ"כ הרבה משחקים וכל משחק שלה שווה לאלוהים אצלי.

ביום שבו הכריזו על StarCraft: Ghost, הייתה תעלומה ענקית. Blizzard אמרו שהם יוציאו משחק כלשהו, ולא אמרו איזה. ציפיתי שזה יהיה המשך ל-Diablo 2 אבל התאכזבתי...

פורסם

לפי מה שאני זוכר את StarCraft: Ghost מפתחת חברה יפנית או משהו, כי זה משחק פעולה גוף שלישי ואילו Blizzard לא מתעסקים בסוג משחק כזה.

פורסם

לא יצא DIABLO3. העלילה של המשחק הזה נגמרה בסוף המשחק השני ובליזרד לא השאירה פתח נוסף להמשך העלילה.

פורסם
  • מחבר

אי-אפשר לקבור עלילה של משחק כזה.... ;D

יש מיליונים של אופציות עתיד למשחק כזה...

בסוף 2 העולם נישבר ונוצר אחד חדש... זה בסיס טוב מאד ל3..

ויש עוד דברים.... אתם יכולים לסמוך על בליזרד שיוציאו עלילה חדשה אבל בקשר לכל השאר אני לא יודע לצערי!...........

פורסם

דווקא יש, אני לא מכיר אישית את העלילה אבל שמעתי עליה קצת ואני מכיר את זו של דיאבלו אחד אז...

באחד אמרו שקיימים 10 שטנים, כשדיאבלו מאפיסטו ובאל הם רק החזקים בהם. עכשיו מה יקרה עם השבעה האלה יעלו לכוח? אני מריח משחק המשך...

פורסם

10 שטנים?! זה נראה לי שטויות.

האמת נמצאת בתוך Diablo 2, ויש מה להמשיך מדיאבלו 2.

בדיאבלו (2) הזכירו כי יש חמישה אחים: Ba'al, Diablo, Mephisto ועוד שנים שאני לא זוכר את שמם.

לכן יש סיכוי שהעלילה תתבסס על שניהם.

פורסם
  • מחבר

אני לא זוכר שהיו עוד 2 שטנים?!?!?!

העם אפשרי שלא שמתי לב לשנהים ב 15 פעמים שחרשתי על המשחק....

פורסם

בדיאבלו 2 אין את בל , רק בתוספת(Lord Of Destruction)

ולשניים האחרים אתה מתכוון ל duriel ו anderial?

פורסם

עם דיאבלו 1 באה חוברת שבה היה סיפור כזה (והם באמת נמצאים באגדות הנוצריות, לא זוכר של איזו כת). בתור ילד בן 8, שאח שלו שיחק בדיאבלו, פחדתי לשחק (טוב, סך הכל הייתי בן 8...) אבל חרשתי את החוברת. בלי לשחק ידעתי על המשחק כמו אחי ששיחק (זה עשה לי סיוטים כמה חודשים...). קיצר, אמרו שם שחוץ משלושת האחים יש עוד שבעה (או שסך הכל יש שבעה, לא זוכר...)

פורסם

כן, התכוונתי לתוספת... 8)

נגד Duriel, נלחמנו? לא זוכר כבר...

כן, אנדריאל הוא אחד מהם ושחטנו לו תצורה בדיאבלו 2. אבל אני כמעט בטוח שיש עוד אחד שכמעט ואין עליו פרטים.

פורסם

את דוריאל כבר הרגנו.

על מי אתה מדבר?(אני משחק במשחק הזה כבר כמה שנים טובות ולא זכור לי עוד אחד)

פורסם
  • מחבר

כן זה הולך ככה (עם התוספת) שלב 1-אנדריאל שלב 2-דוריאל שלב 3 -מפיסטו שלב4-דיאבלו ושלב 5 (תוספת) בל....

אז באמת יכלו להיות שיש 7 אחים ואנחנו נלחמנו רק ב 5 אז עם החוברת של Omnius נכונה יש לנו עוד 2.... :xyxthumbs:

(חחחח אני בהקבצה א-1 במטמטיקה :lol: :lol: :lol:)

Omnius אתה אולי זוכר מה השמות שלהם או משהו? יש לך את החוברת עדיין????

פורסם

פאק אני כמעט בטוח שיש עוד אחד לפחות! אני פשוט לא זוכר את שמו (רגע, מי אמר שהמציאו לו שם? אני בכלל לא בטוח אם יש עליו פרטים, אבל אני כמעט בטוח שהוא קיים מהדיאלוגים שלו עם הזקן ההוא)!!!

אגב, necromancer שולט.

פורסם

מישהו פה מאוהדי דיאבלו סיים את המשחק על כל הרמות עם כל השחקנים?

(אני מדבר כמובן על התוספת , ששם זה בעצם ריכוז כזה של כל סוגי הדיאבלו + תוספות)

well...אני סיימתי ואני ימשיך לסיים אותו עוד ועוד עד שמישהו יפסיק אותי ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים