פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים כרגע לא ידוע שום דבר על דיאבלו 3 ובכלל לא ידוע אם יוציאו אי פעם דבר כזה :-\.
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים לא ייצא בזמן הקרוב, אם בכלל...מי יודע אולי הם עובדים על זה בשקט שאף אחד לא יידע... הלוואי.
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים אני כל כך אוהב את המשחק הזה , אבל לצערי לא הולך לצאת בזמן הקרוב אחד חדש.אני ישלח מייל לחברה לראות מה קורה עם זה(או שמא יש בעיות קשות לחברה למיטב הבנתי לא?)
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים Blizzard זכתה לא מזמן בטביעה נגד ספקית אינטרנט בארהב שסיפקה שירות עוקף Battle.net, כך שאני לא יודע אם היא בצרות כל כך גדולות.מלבד העובדה שצריך לצאת BETA חדש ל WoW
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים ^^^ שטויות! פשוט שטויות!^ ^ BlizzarD לא תהיה בצרות!! ואם כן, אני יעזור לה! :-X אין מצב ש-Blizzard בצרות, Dont Worry. צא מהסרט.^ ^^כן, גם אני אוהב את המשחק הזה כ"כ.
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים דיאבלו 3? עוד ההיסטריה מ-2 לא פגה וכבר 3? אני רוצה לראות... על כמה דיסקים הוא יבוא? 8?!?!
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים אין בחברה שום בעיות ואם צאת המשחק WoW החברה שוב תקח את מצעד המכירות.ובקשר לdiablo3 לא נראה לי שיצא בזמן הקרוב או בכלל, המשחק השני בסידרה מסיים את העלילה, אבל אין לדעת
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים להיפך בסוף 2 העולם נישבר ונוצר אחד חדש... זה בסיס טוב מאד ל3..ובליזרד לא בצרות אבל חברת האם שלה (VU games) לא במצב משהובנתיים הם עובדים על WOW ולא רישמית (אבל מאושר ע"י העובדים) על סטארקראפט2
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים עם כל הכבוד ל-BLIZZARD (ויש טונות של כבוד), אני לא בטוח שאפילו הם מסוגלים להוציא המשך ראוי ל-STARCRAFT. מאוד יומרני להוציא המשך למשחק מושלם.אני מתכונן לאכזבה.....דרך אגב, STARCRAFT:GHOST יצא כבר?
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים דיאבלו זה משחק מאד טוב מקווה שהוא יצאאבל אני חושב שהוא לא יצא עבר יותר מדי זמן,ולא שמענו כלום על דיאבלו 3.. :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.