פורסם 2002 במאי 2923 שנים Hercules Gamesurround Fortissimo IIHercules Game Theater XPלדעתי אם אינך גיימר בנשמה ורודף אחרי סאונד לוהט, ה Fortissimo II יספק אותך בהחלט... כרטיס Value איכותי ביותר הנותן תרומה הולמת למחיר!
פורסם 2002 במאי 2923 שנים בהחלטהפורטיסימו ייתן תמורה מעולהד"א שמתי לב שבאתר של הרקולס הם מוציאים כרטיס קול חדש שהוא הMUSE XL רק עם יציאות דיגיטליותגם כרטיס מעולב ובמחיר של 130 שקל זה כרטיס וליו איכותי ביותר
פורסם 2002 במאי 2923 שנים רשמתי כבר... Hercules Gamesurround Fortissimo IIאו ה Hercules Gamesurround Muse XLהסתכל כאן לבירור הפרטים
פורסם 2002 במאי 3023 שנים הקפד שאתה מקבל את הגרסה החדשה, הDIGITAL EDITION, זה יכול לשמש אותך בהמשך..אפשר גם להתפשר על "אפצה" שמכיל יציאה אופטית.
פורסם 2002 במאי 3023 שנים הקפד שאתה מקבל את הגרסה החדשה, הDIGITAL EDITION, זה יכול לשמש אותך בהמשך..אפשר גם להתפשר על "אפצה" שמכיל יציאה אופטית.אהלן לי כרגע יש את ה digital edition של הפורטיסימו ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין הגרסא הרגילה של הכרטיס??
פורסם 2002 במאי 3023 שנים הקפד שאתה מקבל את הגרסה החדשה, הDIGITAL EDITION, זה יכול לשמש אותך בהמשך..אפשר גם להתפשר על "אפצה" שמכיל יציאה אופטית.אהלן לי כרגע יש את ה digital edition של הפורטיסימו ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין הגרסא הרגילה של הכרטיס??הוא מוציא SPDIF 5.1 דיגיטלי.
פורסם 2002 במאי 3023 שנים הקפד שאתה מקבל את הגרסה החדשה, הDIGITAL EDITION, זה יכול לשמש אותך בהמשך..אפשר גם להתפשר על "אפצה" שמכיל יציאה אופטית.אהלן לי כרגע יש את ה digital edition של הפורטיסימו ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין הגרסא הרגילה של הכרטיס??הוא מוציא SPDIF 5.1 דיגיטלי.לפי מה שהבנתי מהפרטים באתר על הפורטיסימו הרגיל, גם הרגיל מוציא דרך היציאה האופטית 5.1 (דולבי דיגיטל). אז מה ההבדל??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.