עבור לתוכן

MX1000 - להשאיר בטעינה כשלא עובדים?

Featured Replies

פורסם

שלום

בשעה טובה קיבלתי את העכבר הנ"ל.

השאלה היא האם להשאיר אותו בטעינה כשאני לא עובד במחשב (מחשב כבוי או סתם לא עובד) או פשוט להשאירו והוא נכבה אוטו'..?

פורסם

לא קריטי, אבל אני ממליץ על טעינה.

סוללות Li-Ion כמו שלו (אם אני לא טועה) אוהבות להיות טעונות.

פורסם
  • מחבר

האם זה לא בריא לסוללה לטעון אותה כשהיא עדיין מלאה?

בפאפונים לדוגמא ממליצים לרוקן את הסוללה מידי פעם ואז להטעינה ובעוד מספר מחשירי חשמל

האם פה זה שונה?

תודה על התגובה המהירה

פורסם

לסוללות ליתיום זה לא משנה הרבה, אבל זה לא יכול להיות לטובה אם כל כמה שעות אתה מוציא ומחזיר לטעינה.

הסוללה מחזיקה איזה חודש בלי טעינה לפי מה שאני מבין, ככה שמספיק לשים אותו לטעינה פעם אחת בלילה.

פורסם

מה ההתרשמות הכללית שלך מהעכבר???

שווה את המחיר? איך הביצועים? העיצוב? הנוחות?

תסביר קצת.. מנסיון אישי:)

פורסם
  • מחבר

1) אז אתם ממליצים להטעין אותו אחת ליום, אם הבנתי נכון?

2)יש לי את העכבר רק כמה שעות והעכבר האחרון שלי היה אופטי רגיל (בסיסי ביותר)

מבחינת נוחות אחיזה, לקח לי זמן להרגל כי אני רגיל לעכבר אך ברגע שהתרגלתי זה נוח בצורה בלתי רגילה

כמו כן שמתי לב למספר הבדלים שמאוד אהבתי, לעכבר אין כמעט התנגדות מול המשטח (השולחן של המחשב-אני לא משתמש בפד) והוא באמת קולט ומגיב ממש טוב!

ההתקנה ממש מהירה וקלה כולל כל הפונקציות הנוספות שהם שימושיות מאוד, אני כמעט ולא צריך מקלדת :)

בהתחלה הייתי מופתה למה לא רואים את האור/קרן של העקיבה, אך לאחר חיפוש קצר וניסויים עם העבר שמתי לב לקרן מאוד קטנה שללא חושך מוחלט אי אפשר לשים לב אליה וגם אז צריך ממש זכוכית מגדלת כדי לראותה (בלי להסכל ישירות ולהתעוור) שזה די עוזר למישהו כמוני שהמחשב פתוח גם בלילה והאור של העכבר לפעמים הפריע!

מצטער שאין לי עוד מה להוסיף, אם יש דברים שאתם רוצים לדעת תשאלו ואני אשתדל לענות

פורסם

כמה עלה לך ומאיפה ? ;D

ודרך אגב תתחדש, אחלה עכבר (:

מבחינת הסוללה.. אני אישית הייתי בודק כמה זמן העכבר מחזיק ללא טעינה

נגיד והוא מחזיק 4 ימים, הייתי טוען אותו כל לילה שלישי, ככה הוא לא נטען יותר מידי אבל בנוסף גם נטען מספיק זמן בשביל לא לאפשר "פ'נצרים" באמצע עבודה.

פורסם

לפי מה שהבנתי העכבר יכול לעבוד בלי בעיות עד כשבועיים...

ואיזה שימושים את עושה לו?

אם זה למשחקים אזתחבר אותו דרך הPS\2  כי המניאקים (לא יצויין כרגע מי אבל לא LOGITECH) שמו מקסימום 125 DPI דרך הUSB ודרך הPS\2 הם שמו 200...

למרות שהעכברים יכולים להגיע ל800....

תחחדש ;)

פורסם
  • מחבר

עלה לי 100 דולר קנדי (קצת פחות מדולר רגיל)

תודה לכולם

פורסם

לLi-Ion (שיש בMX1000), שהוא הבסיס גם לLi-Po (ליתיום פולימר, כמו שיש למשל באריקסון T28), אין "זכרון".

ה"זכרון" הזה היה קיים, אם אני זוכר נכון, בסוללות Ni-MH. שם, אם לא היית פורק עד הסוף את הסוללה לפני טעינה, היא לא הייתה נטענת כראוי.

בLi-Ion אין את הבעיה הזו, ונהפוך הוא - ריקון הסוללה עד לאפס עלול להזיק לה, עד אובדן יכולת טעינה.

בכל מקרה, בואו נכניס דברים לפרופורציות - בMX1000 (וגם ב700) פשוט אפשר להחליף את הסוללות האלו, אם יום אחד הן מתעייפות.

תטעין, לא תטעין - זה לא ישנה הרבה (אם כי אין דבר מעצבן יותר מעכבר שמתחיל להבהב לך במצוקה באמצע משחק רשת...).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים