פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים אני עומד לרכוש מחשב עם:P-4 3GB LGA 775MSI BOARD 915 DDR II-2X256 400MHZXFX 5300 או RADEON X300H.D-80GB 8BUFFER 7200 S-ATACDCDRWFLOPPYמארז+מקלדת+עכבר אופטימסך דק LCD BENQ 17סה"כ 5700 ש"חאבל הקטש הוא שזה מרשת אייבורי ששמעתי שהיא מוכרת חומרה משופצת אז אנה תתיחסו למרות שאולי אני לא בקטגוריה הנכונהאנה תומרו לי אם כדאי ותנו חוות דעת על החומרה המחשב למטרת אינטרנט וקצת משחקים ועזבו אם צריך את החומרה הזו או לא רק תגידו איך היא ומה אתם יודעים לגביהתןדה
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים אתה יודע שזה הפורום הלא מתאים, פתחת כבר 3 ת'רדים דומים מקודם בפורום מפרטים..אל הנושא: רשת אייבורי מוכרת מחשבים בזול, אבל עם אחריות קצרה על רוב הרכיבים ובאנדלים לא איכותיים.המפרט שהצגת הוא דוגמא חיה לכך. לאינטרנט ומשחקים קלילים המפרט הזה יספיק, למשחקים קצת יותר מקלילים אתה כבר תתחיל להרגיש גמגום במשחקים..גם הציוד ההקיפי (רמקולים, עכבר ומקלדת) כנראה ברמה ירודה. ולא מוזכר גם דגם המסך הדק בכדי שנדע אם הוא ברמה טובה.כמו כן המארז סביר להניח מגיע עם ספק ג'נרי, לא מומלץ אם אתה רוצה מערכת יציבה וללא סיכון.המחיר זול כאמור, ובכל זאת ניתן לבנות מפרט טוב יותר לצרכיך.
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים קרא את חוקי הפורום בנוגע לכותרות וריבויי הודעות!כרטיס מסך עלוב מאודזיכרון יקר בלי שום סיבה, לא מוסיף ביצועים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.