פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים יש לי כרגע את ה"ראוטר" של SPEEDTOUCH 570 נראה לי וזה הדבר הכי (סליחה על המילים) מסריח ומעפן שראיתי מימי, לא קורה מצב שאני לא מקבל פינגים של 1000 כל כמה שניות, ואני שחקן משחקי רשת וזה פשוט בלתי נסבל אני לא מסוגל לזוז! אני רוצה לקנות ראוטר נורמלי, לא אלחוטי כמובן, במחיר סביר ושיפעל על הצד הטוב ביותר. שמעתי ש EDIMAX זאת חברה טובה, מה אתם אומרים? כל הודעה תתקבל בברכה אך אם מישהו לא שלם עם הודעתו נא לא לכתוב, תודה מראש!
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים נסית להשתמש באלקטל שיש לך כבר בחיבור חוטי?אם יש לו יציאה אחת אתה יכול לחבר מחשב בחיבור חוטי לבדוק. אם יש לו 4 יציאות אתה יכול לבדוק 4 מחשבים.אם הכל עובד כמו שצריך אבל אין לאלקטל שלך מספיק חיבורים חוטיים אתה יכול לחבר אליו סוויץ זול.
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים מחבר מה שאתה אומר בעצם זה שאני צריך לנסות לחבר את 2 המחשבים בחיבור חוטי כדי לבדוק אם הבעיה היא באלחוטיות?
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים כןואם אכן הבעיה באלחוטי ואתה רוצה חיבור חוטי אל תקנה ראוטר חדש, תשמתש באלקטל שלך רק לחיבור חוטי, אין עם זה שום בעיה.אם אין לאלקטל שלך מספיק יציאות פיזיות (לחבר כבל רשת) אתה יכול לחבר אליו סוויץ שיוסיף לך עוד יציאות.
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים מחבר אבל לשם העברת החוטים בין החדרים אני צריך או להעביר חוט ממש ממש ארוך צמוד לקיר, או לקדוח בקיר.. זאת תהיה בעיה
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים אבל אמרת שאתה רוצה חיבור לא אלחוטי - תחליט.אם אתה רוצה אתה יכול לשלב, חלק מהמחשבים באלחוט וחלק בחיבור חוטי רגיל.
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים מחבר לחבר שלי יש בבית בתוך ארון משהו עצום וממתחת המודם הרגיל של ALCATEL השחור, יש לו רשת אבל היא לא אלחוטית, ואני לא רואה שום חוטים שעוברים אצלו בבית, והאינטרנט שלו פשוט מדהים.. הוא יכול להוריד במחשב אחד והמחשב השני לא ירגישו בכלל שהוא מוריד.
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים בוא אני אסביר לך משהו פשוטקיימות שתי סוגים של רשתות1. רשת חוטית, כלומר צריך להעביר חוטים2. רשת אלחוטית, כלומר לא צריך להעביר חוטיםלא יתכן בשום דרך שהיא שיש לו רשת לא אלחוטית אבל אין לו חוטים. יכול להיות שהחוטים עוברים בתוך הקיר ואתה לא רואה את זה.המשהו העצום הזה זה כנראה סוויץ מאד ישן.
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים מחבר אה אוקיי עכשיו הבנתי אממ, נגיד והבעיה אכן באלחוטיות, ואני אעבור לרשת חוטית, איזה סוויץ לקנות ואיפה הוא יהיה? כלומר, הוא יהיה באחד החדרים או במקום נייטרלי?
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים כמה יציאות חוטיות יש לך באלקטל? יכול להיות שיש לך מספיק ולא תצטרך סוויץ.בעיקרון כל סוויץ הזול בעיות שתומך ב-10/100 יעשה את העבודה, אחד כזה של 8 פורטים צריך לעלות 150-200 שקל.בניגוד לחיבור אל-חוטי הבעייתי בחיבור חוטי אין ממש חשיבות לאיזה סוויץ אתה תקנה, ניתוקים לא יהיו וההבדלים בביצועים מזעריים.אתה יכול למקם אותו איפה שבא לך, רק קח בחשבון שהוא צריך להתחבר לאלקטל ולכל המחשבים (בחוט). זה קופסה חיצונית ככה שכל מקום שיש בו חשמל יתאים.
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים מחבר יש לי באלקטל יציאה אחת לחיבור טלפוני, אחד לכבל רשת ואחד לחשמל.ודרך אגב, יש לי 2 מודמים של ALCATEL בבית, זה יכול להועיל?
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים שמעתי ש EDIMAX זאת חברה טובה, מה אתם אומרים? יש לי ראוטר חדש של אדימקס, אבל נראה לי שהוא מתחמם יותר מידי, כאילו הליבה של זה פרסקוט.. בנוסף שחיפשתי תמיכה באינטרנט לגבי כמה נושאים אמרו לי שהראוטר הזה ידוע בתור אחד שנשרף. תבדוק את הנושא, חבל שתיכווה סתם :
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים המודם השני לא יכול לעזור, אתה יכול לחבר רק אחד משניהם ונראה לי שעדיף את זה שיש לך עכשיואם יש רק יציאה אחת נסה בתור התחלה לחבר רק מחשב אחד ליציאה הזאת בחיבור חוטי רגיל ותראה אם במשך יום זה עובד כמו שצריך.אם הכל כמו שצריך תקנה סוויץ זול של 8 פורטים ב-150-200 שקל וחבר אליו את כל המחשבים בחיבור חוטי ע"י כבל רשת ישר.לסוויץ אין הגדרות ואין התקנות, פשוט חבר הכל יחד וזה יפעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.