פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים יש לי 2 מחשבים אחד מותקן בו xp pro עם sp1ובשני מותקן xp pro עם sp2מאז הסרתי את ה- sp2 מהמחשב הראשון זה בהתחלה פעל הכל טוב ופתאום ביום בהיר אחד הוא מראה לי במחשב השני שבו מותקן sp2 סימן קריאה בסימן של הרשת ומראה איזה בעיה בחיבור....המחשב הראשון הוא זה שמתחבר לאינטרנט והשני מחובר דרכו...האם יש בעיה בחיבור בין sp1 ל- sp2?ואם כן יש דרך לתקן את זה מבלי לשנות את העדכונים של המחשבים..?תודה לעוזרים.
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים אני אתאר לך תרחיש ואתה תגיד לי אם הוא נכוןבמחשב עם ה-SP2 יש לך כרטיס רשת של 1Gbps (גיגהלאן) בעוד במחשב השני יש כרטיס רשת של 100Mbps כאשר הם מחוברים ביניהם עם כבל מוצב.ההודעה הזאת קופצת לך רק כאשר אתה מדליק את המחשב עם ה-SP1 ונשארת עד שאתה מכבה את המחשב.עד פה הכל נכון?
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים מחבר במחשב הראשון שמותקן בו sp1 לא רואים שום הודעת שגיאה... (זה המחשב שמחובר לאינטרנט)בשני המחשבים מותקנים כרטיסי רשת 100mbps הם מחוברים בכבל מוצלבכאשר מדליקים תמחשב השני אז יש סמל כזה למטה כאילו זה מתחבר וזה נמשך איזה חצי דקהואז הוא מראה סימן קריאה והרשת לא מתחברת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.