פורסם 2005 במאי 2920 שנים היה לי איזה ג'נרי של מיצובישי\NEC לא שטוח.. ממש אהבתי אותו עד שהו התפגר. הקטע הוא שכשאתה מסתכל בזוית של 160-170 מעלות , יענו מהצד את רואה את כל התמונה, מה שלא היה לי במסך הישן כי הוא לא היה שטוח.. ככה שממש אין לי מושג וזה משגע אותי
פורסם 2005 במאי 2920 שנים מחבר אז אם ככה.. אצלי זה שטוח. אני מסתכל מהצד ואני רואה הכל ישר. אין בטן למה שאתה מסתכל מהצד אתה לא רואה כלום כלום?
פורסם 2005 במאי 3020 שנים אולי פשוט לפתוח אותו במקום לזיין את השכל ? ומה אם הוא לא שטוח ? הכוונה לשפורפרת.. אז מה עושים ?
פורסם 2005 במאי 3020 שנים מחבר אולי פשוט לפתוח אותו במקום לזיין את השכל ? ומה אם הוא לא שטוח ? הכוונה לשפורפרת.. אז מה עושים ?לא הבנתי אותך :-[מה לפתוח :-\
פורסם 2005 במאי 3020 שנים מחבר חחח אתה יכול להמשיך לזיין בשביל מה לפתוח אותו? לכוון פוקוס? ואם הוא לא שטוח אז מה?? נחרב העולם?
פורסם 2005 במאי 3020 שנים כן !!!!!!!!!!!!!!!! כי לא שילמתי 730 שקל סתם ! הייתי יכול לתקן את המסך שלי ב400 ולהשאר איתו רק שרציתי קצת להתקדם ועכשיו סמסונג דופקים אותי ?! עוד רשום להם באתר PURE FLAT או משהו... בני זונות
פורסם 2005 במאי 3020 שנים מחבר מה הלחץ?? מה לא התקדמת אתה רוצה להגיד לי?? לא רואים הכי יותר טוב? ומבחוץ הוא שטוח וזה הכי חשוב. והוא גם יחסית קטן למסך 17 בגודל.. אבל זה עושה שהוא יראה כמו מסך 15 כל-כך חשוב שזה יהיה שטוח מבפנים?
פורסם 2005 במאי 3120 שנים כן !!!!!!!!!!!!!!!! כי לא שילמתי 730 שקל סתם ! הייתי יכול לתקן את המסך שלי ב400 ולהשאר איתו רק שרציתי קצת להתקדם ועכשיו סמסונג דופקים אותי ?! עוד רשום להם באתר PURE FLAT או משהו... בני זונותלא מבין אותך ראיתי את הסמסונג הזה נראה מסך מעולה איכות מעולה.נכון הוא לא שטוח לחלוטין, אבל הוא כמעט שטוח מבפנים, טיפה עגול.השפופרת של המסך היא DynaFlat ולא PureFlat [הDynaFlat טובה יותר, שתיהן לא שטוחות לגמרי].
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר אני חושב כמוך.. תאמין לי שזה המסך הכי משתלם הוא מציג איכות תמונה ברמה גבוהה כמו מסכים שעולים 1100
פורסם 2005 ביוני 420 שנים אני מחפש המלצה למסך 17 - 19 אינטש ושהתמונה תהיה כמה שיותר חדה, שטוח ועד 800 ש"ח (אני יודע שזה מעט אבל אני יכול להוסיף אולי עוד טיפה) תודה
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים תגידו כמה ms יש למסך 700P של LG?והאם ה- ms משתנה ממסך למסך (CRT)?וכמה יכול לעלות מסך LCD עם אותו ms כזה? (סתם סקרנות...) אגב, ran ,אין דבר כזה מסך 19 אינץ' ב- 800 ש"ח (אולי סוג ט').אם אתה יכול לעלות עוד, תעלה ל- 1000 ש"ח וקנה בו מסך 17 אינץ'. במחיר הזה יש לא מעט מסכים איכותיים.פחות מזה לא כדאי להשקיע במסך.
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים תגידו כמה ms יש למסך 700P של LG?והאם ה- ms משתנה ממסך למסך (CRT)?וכמה יכול לעלות מסך LCD עם אותו ms כזה? (סתם סקרנות...) אגב, ran ,אין דבר כזה מסך 19 אינץ' ב- 800 ש"ח (אולי סוג ט').אם אתה יכול לעלות עוד, תעלה ל- 1000 ש"ח. במחיר הזה יש לא מעט מסכים איכותיים.פחות מזה לא כדאי להשקיע במסך.אומרים שיש למסך CRT 10MS לאורך כל המעברים, אבל זה בגלל חישובי הרצים או משו כזה. אבל בפועל השיטה של הCRT שונה מהLCD וזה לא הולך לפי MS פשוט אין מריחות. מסך LCD שהרמה שלו מבחינת זמן התגובה כמו CRT לא קיים עדיין.
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים חברה אני מעוניין בקנית מסך CRT בגודל 19 אינצ' תקציב בסביבות ה1000-1500 חובה שיהיה שטוח לחלוטין רצוי משהו באמצע עכשיו יש לי כבר מסך אחד מדגם LG FLATRON 795FT PLUS מסך 17 אינצ שאני מאוד מרוצה ממנו ומי שמכיר את המסך אז אני מחפש משהו ברמה של המסך הזה או אם אפשר יותר המסך מיועד בעיקר למשחקים תוכנות סרטים הדברים הרגילים לא משהו חריג אפילו אם לא על דגם ספציפי של מסך אז על חברה נגיד כמו LG (מנסיון שלי) ולא מכיר עוד חברות חזקות ואני לא יודע אם יש דבר כזה אבל יש לי בכרטיס מסך יציאת DVI אז אני לא יודע ממש אם עדיף מסך אם יציאה כזאת אם יש בכלל בלי אם בקיצור מחכה להמלצות שלכם תודה לעוזרים
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים מחבר אין סיכוי שתמצא מסך כמו שלך רק 19 במחיר כזה.LG F900P עולה 1700 ככה..ויש את SAMSUNG 959NFאבל הם יקרים בשבילך ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.