פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים אנשיםאני תקועכל המדריכים שמצאתי היו איך לשתף את האינטרנטאבל עדיין לא הצלחתי לחבר את המחשביםלמישהו יש מדריך טוב שיראה לי איך להפעיל רשת ליצור שרינג של כוננים וכו'?!המחשבים מחוברים אחד לאחד עם חיבור ישיר
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים תראה אתה אמור לתת לכול משחב שם שונה ולשים אותם באותה קבוצה עבודה(תבדוק שאפשרת בכרטיס הרשת את פרוטוקול שיתוף הקבצים)עכשיו חפש תיקיה שאתה רוצה לשתף ימני עליה ואז שיתוף ואבטחהשם תאפשר לו את השיתוף(תעשה זאת במחשב השני גם)עכשיו תעשה הפעלה מחדש בשני המחשבים ותראה אם פועל השיתוףאם לא תראה שהפיירוול לא חוסם ותראה שיש לך פינגים בין שני המחשביםוהאם אתה משתך שני מחשבי אקס פי?
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים מחבר שמתי אותו workgroupשאני הולך לMY NETWORK PLACESEntire Network -> Microsoft Windows Network -> [Workgroup] -> ואז שאני לוחץ על הקבוצת עבודה לא מופיע לי כלום אין לי שמות של מחשביםושאני עושה פינג למחשב השני זה עושה לי Time out
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים בדקת פנגים בין שני המחשבים?אתה משתמש בפיירוול?הגדרת שיתוך תיקיות בכרטיס הרשת ותקיות עצמם?
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים כמו כן, הייתי בודק שהשירותים computer browser, workstation ו-server מופעלים
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים מחבר בדקתי פינגים (ציינתי) יש TIME OUTיש לי נורתון פייראוולהגדרתי שיתוף תיקיותוMcFlyאיפה אני בודק את השירותים האלה איפה הם נמצאים?
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים התחל -> הפעלה -> services.mscותבטל את הפיירוול או שתגדיר אותו ככה שיכיר ברשת הביתית
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים קודם כול בפיירוול של נורטון תאפשר לו בהגדרת הרשת הביתית שיזהה את כרטיס הרשת של המחשב השניעכשיו מאיזה מחשב למחשב בדקת פינג וקבל טיימ האוט?
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים מחבר הכל עובדהפיירואאל מכובהאבל עדיין פינג טיימאווט ואין לי מושג למה לא עובדהמחשב שלי הוא הסרבראיך אני מתחבר אליו מהמחשב השני?
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים איזו מערתכ הפעלה יש לך במחשב ההשני?והאם אתה בודק את הפינג למחשב השני ברשת?ואם יש לך אקס פי בדקת שבחיבורי הרשת אין לך סמל של מנעול על החייגן או על כרטיס הרשת?
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים מחבר על הסרבר XP CORP EDITIONעל השני 2000מזתומרת לבדוק פינג ברשת!?אני עושהstart run cmd...**שאני לוחץ על הlocal arena connectionבשני המחשבים זה מראה לי מחובר אבל אין לי כלום
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים טוב תראהדבר ראשון במשחב הראשי אקס פיתלך להפעלה תרשוםping .v.v.v.v.v (במקום v תרשום את איפי של המחשב השני),ותראה מה אתה מקבלאותו דבר תרץ פינג לאיפי של המחשב שלך ותחזור על אותה פעולה בווינ 2000 תחזיר לי תוצאות איפה קבלת את הטיימ האוטעכשיו באקס פי בדקת במאה אחוז שהפיירוול שלו סגור?האם יש לך אינטרנט בבמשחב השני?
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים מחבר הפיירוואל סגורבשני המחשבים שאני מריץ פינג אחד על השני אני מקבל TIMEOUT
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים מחבר מזתומרת מה הגדרתי?!*מישהו יכול לעזור לי באייסיקיו יהיה יותר קל 124141769
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.