עבור לתוכן

אינטל וAMD

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה אליכם, אתם אומרים AMD, ואני מקשיב לכם ומאמין לכם

אבל שאני שואל טכנאים ומומחים (ניטרליים, לא AMD לא אינטל)

הם אומרים לי אינטל, איך זה יכול להיות? :bash:

פורסם

מה בדיוק אתה מגדיר כמומחים וכטכנאים ?

אני טכנאי , ואני אומר לך AMD .

אתה תתייחס לזה ברצינות רק בגלל שאני טכנאי ?

פורסם
מה בדיוק אתה מגדיר כמומחים וכטכנאים ?

Exactly.

ואם אני אגיד לך שאני טכנאי ושמעבדים של VIA הם הכי מהירים והכי טובים היית מאמין לי? למה לא, הרי אני טכנאי!!

אז ככה:

-לא צריך להיות טכנאי בשביל להבין למה מעבדי AMD טובים ומהירים יותר.

-טכנאי הוא אדם בעל הסמכה אקדמית ומקצועית שיש לו ידע נרחב בתחום ונסיון עשיר לאורך שנים.

-מי שאומר שפנטיום 4 עדיף על מעבדי AMD הוא שוטה, לא טכנאי.

פורסם

Exactly.

ואם אני אגיד לך שאני טכנאי ושמעבדים של VIA הם הכי מהירים והכי טובים היית מאמין לי? למה לא, הרי אני טכנאי!!

אז ככה:

-לא צריך להיות טכנאי בשביל להבין למה מעבדי AMD טובים ומהירים יותר.

-טכנאי הוא אדם בעל הסמכה אקדמית ומקצועית שיש לו ידע נרחב בתחום ונסיון עשיר לאורך שנים.

-מי שאומר שפנטיום 4 עדיף על מעבדי AMD הוא שוטה, לא טכנאי.

1.אתה צודק.

2.טכנאי לא צריך תואר אקדמאי ונדמה לי שקורס טכנאי PC , אורך מספר חודשים בלבד.ודרך אגב, מה זה הסמכה אקדמאית?ההסמכה היחידה שהאקדמיה נותנת הינה תואר מוסמך הניתן לסטודנטים שסיימו תואר שני.

3.לכל אדם יש את הדעות שלו, והעובדה שאדם מסוים טכנאי מעידה שאותו אדם יודע(אולי?) להרכיב מחשב ולהחליף כרטיסים תקולים , אבל אין בעובדת היותו של אדם טכנאי להצביע שאותו אדם מבין לעומק את הנעשה במעבד, טכנולוגיות תלת ממד, קריאת בנצמרקים וכו'.ולכן ייתכן שיש טכנאים שמצדדים בפנטיום 4 .

פורסם

אחלה תשובה!

ואתם צודקים ב100 אחוז!

פורסם

מבלי להיכנס לויכוח מזה טכנאי או מיהו טכנאי, דעתי בנושא היא ששם המשחק הוא סטנדרטיזציה

וזה אומר שככל שהציוד שלך יותר "MAINSTREEM" כך ייטב לאפליקציות שלך.

מניסיוני האישי ( היו לי בעבר 2 מעבדי AMD ) הייתי ממליץ על אינטל ( ולא בגלל שאני חושב שהוא יותר

טוב ) בגלל שהוא נחשב ליותר פופולרי ולכן המפתחים יעדיפו לפתח עבורו ולבדוק את התוכנה שלהם

על מעבדי אינטל ( סביבת WINDOWS ) יחד עם זאת במידה ואתה מתכוון לעבוד עם מערכת הפעלה

LINUX ( לא משנה מאיזה ספק ) ההמלצה החמה היא AMD . :smoke:

פורסם

מילת המפתח כאון היא "בעבר".

מאז השתנו הרבה דברים ואין לAMD בעיות תאימות.

פורסם

יש לי שאלה אליכם, אתם אומרים AMD, ואני מקשיב לכם ומאמין לכם

אבל שאני שואל טכנאים ומומחים (ניטרליים, לא AMD לא אינטל)

הם אומרים לי אינטל, איך זה יכול להיות? :bash:

יש טכנאים, ויש טכנאים. רוב ה"טכנאים" לא מסוגלים להרכיב מערכת שכוללת בתוכה מעבד של AMD .

בקשר ל"מומחים"  :lol: :lol: :lol: חלק מהם לא רק ניזונים משמועות , אלא גם טרחו לקרוא איזה ספר מלפני 5 שנים.

בשביל מי שלא מתמצא בהיסטוריה עתיקה - לפני הרבה שנים, בתקופת ה פנטיום , חברת AMD ייצרה "פנטיום" מישלה-AMD-k5) 5k86),שהיתאים ל Socket 5/7 . הסדרה הראשונה של המעבדים היתה דפוקה, היו בה בעיות תאימות,הביצועים לא היו  משהו. בנוסף לכך, תוכנות שדרישת חומרה שלהם היתה "פנטיום לפחות" לא זיהו את המעבד הזה בתור כזה. סידרה הבאה של אותו מעבד היתה יותר טובה. מכאן באו כל השמועות בקשר ל"בעיות תאימות במעבדי AMD .

אני מאמין שזה עונה על השאלה שלך.

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מה באשר לבעיות התחממות יתר של מעבדי AMD ביחס למעבדי אינטל?

פורסם

מה באשר לא להקפיץ דיונים מלפני 5(!) שנים?! :bash: :bash:

פורסם

i022052

יש לך אזהרה ראשונה על הקפצה.

בשלישית תורחק מהפורום.

אנא קרא את חוקי הפורום על מנת לנוע אי נעימויות בעתיד.

הת'רד (העתיק והמיותר) ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים