עבור לתוכן

האם ניתן לשלב על אותו לוח-אם זכרונות משתי מהירויות-אפיק?

Featured Replies

פורסם

יש לי זכרונות KINGSTON DDR 333MHZ 2.5-3-3-7 בגודל 256MB

ואני מת להוסיף עוד 256, אבל שיהיו בעלי תזמונים טובים יותר ומהירות גבוהה יותר (400MHZ, כדי לאפשר OC חלק)

אפשרי לשלב זכרונות בשתי מהירויות אפיק על אותו לוח-אם?

תודה!

פורסם

בוודאי שאפשר, זה יעבוד בלי בעיה

אבל בכל מקרה, בOC או ללא OC, הזיכרונות יעבדו לפי המהירות+תיזמונים של האיטי מביניהם

בעקרון בהתחלה זה לא יגביל אותך עם מעבד שהFSB שלו הוא 133Mhz, אבל ממילא גם הלוח יגביל אותך אחרי 166Mhz

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שהיום זכרונות 333 עולים אותו דבר כמו זכרונות 400... אולי אפילו יותר

ככה שהשיקול הוא בכל מקרה אם המערכת תרוץ יציב או לא...

המעבד שלי רץ (בOC) בFSB 166, הדיפולט שלו הוא 133.

הלוח תומך עד 200MHZ והייתי רוצה לנצל את זה. אני יכול לשים את המעבד במכפלה נמוכה ולהעלות את הלוח לאט לאט מ166 ומעלה עד 200 (או איפה שזה יפסק :))

עד היום לא הצלחתי להעלות הרבה מעל 166 כי הנעילה של האפיקים PCI/AGP הגיעה ל5:1 (166:33), והזכרונות שיש לי הם 166...

הגעתי ל175MHZ עם יציבות שנויה במחלוקת וחום מטורף בגלל שנתתי הרבה מתח לכל הרכיבים כדי להשיג יציבות.

אולי עם זכרונות 400 אני אגיע רחוק יותר. מה שבטוח זה שלוח עם נעילת אפיקים יותר טובה יאפשר OC טוב יותר.

פורסם

כל עוד אתה לא מוציא את הסטיק של ה333, הוא מגביל אותך, כי באותה המהירות ואותם התזמונים שתריץ את הסטיק הנוסף, גם הוא יצטרך לעבוד בהם

מצד שני, אם זה 512MB@333Mhz נגד 256MB@400Mhz, אז ברור שה512MB לוקח בגלל הנפח. 256MB בקושי סוחב היום

פורסם

מה שאומרים פה זה פשוט ש DDR400 במחשב שלך יפעל ב 333 מה"ז בגלל הזיכרון הישן, אבל זו ממילא לא בעיה כי לא היית מרויח כלום מזה שהוא יפעל ב 400 כי הבאס של המעבד שלך הוא רק 333 (אחרי האוברקלוק).

קנה DDR400, תריץ אותו ב 333 ותהיה רגוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים