עבור לתוכן

מחשב מבצע איתחול כל פעם שמגיע לשלב בחירת המשתמש (win xp)

Featured Replies

פורסם

שלום לכלום,

אני חיפשתי את הבעיה שלי בפורום וביצעתי כמה פעולות אך הבעיה עדיין קיימת

לפי מה שרשמו בפורום בנ"ל עשיתי: System Restore אך זה לא עזר :-\

עשיתי בדיקת זיכרון ע"י תוכנת memtest86 והוא תקין ???

המחשב עלה ועובד רק ב Safe Mode :-\

יש לכם רעיון מה עוד לא תקין??? או מה לבדוק - האם חלק הדיסק הקשיח לא תקין או שאני צריך לפרמט את ה Partion של מערכת ההפעלה ולהתקין מחדש (אין לי כח). :(

אם יש לכם רעיונות או אתם בעלי ניסיון בעניין אתם מוזמנים להגיב.

בברכה

איתן

פורסם

איך זה קרה שהמחשב לא עולה?

יום אחד בהיר פתאום זהו?

אתה מקבל איזה error?

תכוון אותנו לאינשהו אולי נצליח לעזור

אתה יכול לנסות להתקין את הXP שוב עליו דרך safe mode

אבל כדאי שתנסה קודם לתקן

פורסם
  • מחבר

כן ביום אחד בהיר הןא הפסיק לעלות - למען האמת אחרי שהתקנתי תוכנה להסתרת פולדרים במערכת הקבצים

עשיתי System Restore לתאריך שלפני ההתקנה אך התופעה ממשיכה

במחשב עולה רק ב Safe Mode

יש לכם עוד רעיונות מה אפשר לבדוק לתקן - ראיתי בפורום שיש אפשרות להשתמש בתוכנת דיאגנוסטיקה של יצרן בדיסק הקשיח- Maxtor משהו ניסה זאת????

פורסם

בתוכנה שהתקנת, יש אפשרות להחזיר למצב הקודם?

במידה ואין, ניסית להסיר אותה? (אפילו שאני לא בטוח עד כמה זה יעזור אם היא כבר גרמה לנזק..)

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

בתוכנה שהתקנת, יש אפשרות להחזיר למצב הקודם?

במידה ואין, ניסית להסיר אותה? (אפילו שאני לא בטוח עד כמה זה יעזור אם היא כבר גרמה לנזק..)

בהצלחה.

אם עשיתי system restore לתאריך שלפני ההתקנה אזי לפי הבנתי התוכנה שהתקנתי לא קיימת כבר במערכת???!!! :-\

כלומר אין לי צורך לבצע הסרה

פורסם

כנס לsafe mode, מאפייני מערכת, שם Advanced, כפתור Startup and recovery ותוריד את הסימון מAutomatically restart

לדעתי זה מסך כחול שהwindows עושה אתחול אוטומטי בעקבותיו (ככה מיקרוסופט פותרים מסכים כחולים), ההוראות שכתבתי ימנעו את האתחול הזה כדי שתוכל להגיד לנו מה כתוב במסך הכחול

פורסם
  • מחבר

כנס לsafe mode, מאפייני מערכת, שם Advanced, כפתור Startup and recovery ותוריד את הסימון מAutomatically restart

לדעתי זה מסך כחול שהwindows עושה אתחול אוטומטי בעקבותיו (ככה מיקרוסופט פותרים מסכים כחולים), ההוראות שכתבתי ימנעו את האתחול הזה כדי שתוכל להגיד לנו מה כתוב במסך הכחול

טוב, אני ינסה את הרעיון הנ"ל - מחר תדעו את התוצאות

פורסם
  • מחבר

טוב בשעה טובה נפתרה הבעיה - באמת הופיע מסך כחול, נכנסתי כמו שאמרתם דרך Safe Mode ומחקתי את התוכנה האחרונה שהתקנתי - והכל הסתדר, המחשב עובד כמו תותח

תודה רבה לכולם על כל העצות המועילות - תמשיכו כך

ובקיצור אחלה פורום

איתן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים