עבור לתוכן

באיזה פרוקסי כדי להשתמש בשביל אנונימיות מקסימלית?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כאשר אתה אומר "אין כזה דבר" למה אתה מתכוון?

אני רוצה פרוקסי לאימייל בשל החוויה. אני רוצה לראות איך זה עובד במו עיניי,לראות אם זה משטה באתרי האינטרנט ולבדוק האם זה באמת עובד טוב.

אבל אם להיכנס לפן הטכני,אני רוצה פרוקסי כדי לטשטש עקבות. כדי להסתיר את מקור השולח.

פורסם

אין כזה דבר

כדי לטשטש את מקור השולח אתה יכול פשוט למחוק את הכתובת שלך מהגדרות תוכנת הדואר (וכמובן גם את השם\כינוי...), ולרשום כתובת כלשהי, זה כמובן אם הספק מרשה. אחרת, תמצא שרת שמרשה את זה. דרך קלה לעשות את זה זה לקרוא header של ספאם שמגיע אליך, השרת הראשון שזה הגיע אליו מהשולח כנראה יכול לשמש אותך לשליחה אנונימית כמעט לגמרי (יראו את הIP, אבל חוץ מזה כלום, אתה יכול לכתוב בכתובת השולח וכתובת לתגובה כל מה שתרצה)

פורסם
  • מחבר

אני מבין את הקונספט.

קראתי שוב ואת הכתבה,וחצי מהדברים שכתובים בה הם שטויות.

תודה שחזרת אותי למציאות.

לרגע האמנתי למעריב.

פורסם
  • מחבר

התלבטתי קשות האם לפתוח הודעה חדשה בשביל הנושא הפעוט הזה. אבל בסוף החלטתי לסמוך עליך.

לאחרונה פתחתי לעצמי עוד שני חשבונות דואר אלקטרוני חינמיים. אך שמתי לב שהחשבונות האלה (עם גישת POP3 בכולם) אף פעם לא מספקים לי כתובת דואר לשליחה. למה זה?

והאם זה לא יעשה בעיות אם אני אשלח את כל ההודעות שלי דרך מקור אחד?

תודה,וסליחה.

פורסם

לאחרונה פתחתי לעצמי עוד שני חשבונות דואר אלקטרוני חינמיים. אך שמתי לב שהחשבונות האלה (עם גישת POP3 בכולם) אף פעם לא מספקים לי כתובת דואר לשליחה. למה זה?

לא הבנתי למה אתה מתכוון, אתה מוכן להסביר?

פורסם
  • מחבר

הבעיה נפתרה.

עכשיו אני גולש דרך ברק. ואני חייב להגיד שדרך הדפדפן הכל נראה טוב יותר. אין דפים שנתקעים. לTECHTV.COM אתר שבדרך כלל הייתי צריך לפחות 30 שניות כדי למצוא ולהעלות,אני נכנס בפחות מעשר (שניות).

אבל המבחן האמיתי יהיה במשחקי הרשת,שם ננמדדות הספקיות הטובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים