עבור לתוכן

כונן גיבוי נעלם לי בזיהוי

Featured Replies

פורסם

מי שיכול לעזור לי אני אנשק לו את הרגליים בחיי.

אוקי הבעיה כזאת. תכננתי לעשות פורמט למחשב שלי אבל לא היה כח לצרוב הכל. יש לי בערך איזה 11 גיג'ה גיבויים ולצרוב את זה זה פשוט נואש.

אז קניתי את התוכנה PartitionMagic 8 של PowerQuest ועשיתי כונן G: שהוא כונן גיבוי, למיטב זכרוני עשיתי אותו סוג Logical. שמתי בו 12 ג'יגה בערך ושמתי שם הכל לגיבוי !ללא! גיבוי מהימן אחר. לאחר שעישתי פורמט לכונן סי ודי גיליתי שאני לא יכול להכנס לכונן G:.

בנקודה זאת נשברתי הייתי בשלבי הכחשה וכ"נ וכ"נ. היה לי שם את כל הדברים שלי (ושל אח שלי הגדול שד"א כמעט פיצץ אותי מכות כשהוא שמע על זה).

עכשיו הקטע שחסר לי באמת כמה גיג'ה בשני הכוננים (12) ולכן אני מניח שהמידע עדיין קיים רק אי אפשר לגשת אליו. כבר שמעתי בעבר על אנשים שיכולים להוציא מידע מהרדיסקים "מתים" וכ"נ. כל מה שאני רוצה לדעת זה איך אני הולך להוציא את המידע מתוך השטח המת שם.

בבקשה עזרה.

תודה מראש

פורסם

א)אין כזה דבר שטח מת בכונן קשיח

ב)האם אתה רואה את המחיצה G במחשב או שהיא לא נמצאת בכלל?

פורסם
  • מחבר

א)אין כזה דבר שטח מת בכונן קשיח

ב)האם אתה רואה את המחיצה G במחשב או שהיא לא נמצאת בכלל?

שטח מת יענו במובן של שטח שאי אפשר לגשת אליו

ולא אני לא רואה אותו בכלל. לא בדוס (למרות שהייתי נוהג לראות אותו), ולא מWin98 במצב בטוח (יש לי בעיות להפעיל 98 רגיל ולכן אני גם לא יכול להתקין אקס פי. אין לי דיסק של אקס פי שהוא Bootable)

קראיתי משהו על

Dynamic disks שאפשר לגשת אליהם רק מWindows xp pro ולא משום מערכת הפעלה אחרת כמעט. אבל אני לא חושב שזה קשור.

זה אפשר שאם אני אתקין את אקס פי ואת התוכנה שוב אני אראה את כונן ג'י? אני לא חושב זה נשמע לי קצת הזוי

אבל אני אתן למומחים לדבר. אז בבקשה.

פורסם

שטח מת יענו במובן של שטח שאי אפשר לגשת אליו

ולא אני לא רואה אותו בכלל. לא בדוס (למרות שהייתי נוהג לראות אותו), ולא מWin98 במצב בטוח (יש לי בעיות להפעיל 98 רגיל ולכן אני גם לא יכול להתקין אקס פי. אין לי דיסק של אקס פי שהוא Bootable)

קראיתי משהו על

Dynamic disks שאפשר לגשת אליהם רק מWindows xp pro ולא משום מערכת הפעלה אחרת כמעט. אבל אני לא חושב שזה קשור.

זה אפשר שאם אני אתקין את אקס פי ואת התוכנה שוב אני אראה את כונן ג'י? אני לא חושב זה נשמע לי קצת הזוי

אבל אני אתן למומחים לדבר. אז בבקשה.

לפני כן עבדת עם windows XP שיצרת את המחיצה של G? יכול להיות שיצרת מחיצת NTFS

ואחרי כן התקנת 98 שהוא לא תומך בNTFS ולא יודע לזהות אותו

תכנס לפרטישן מג'יק שם תוכל נארה לי לעשות browse לכונן הזה ואפילו להמיר אותו חזרה לFAT 32

זה מה שאני עשיתי עם פרטישן של לינוקס

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

נשמע לי הגיוני

NFTS שם זה בכלל ברירת מחדל.

אני רק צריך למצוא דרך להתקין את אקס פי ואז אברר

וכן היה לי וינדוס אקס פי.

שנייה

ואם אני רוצה להוציא משם את המידע שלי??

פורסם

קח את הכונן למחשב אחר שיש בו XP ותעתיק את המידע מ G (שאמור להיות זמין שם, אבל לא יקרא G במחשב השני) למחיצה אחרת בכונן שמפורמטת ב FAT32.

פורסם
  • מחבר

קח את הכונן למחשב אחר שיש בו XP ותעתיק את המידע מ G (שאמור להיות זמין שם, אבל לא יקרא G במחשב השני) למחיצה אחרת בכונן שמפורמטת ב FAT32.

תן לי להבין

לפרק את ההרדיסק, להתקין במחשב אחר עם אקס פי שם במחשב יופיע כונן חדש (או מספר מחיצות כמו שהיה במחשב הראשון) שבו אמור להופיע כל המידע?

ואם אין לי מחיצה אחרת שמפורמטת בFAT32?

פורסם

אז תתקין XP על המחשב שלך וזהו, בשביל מה להשתמש ב 98 בכלל ?

פורסם
  • מחבר

אז תתקין XP על המחשב שלך וזהו, בשביל מה להשתמש ב 98 בכלל ?

כי כעקרון יש לי וידוס אקס פי שמותקן ע"י התקנה בתוך וינדוס 98. בקיצור אי אפשר להתקין בלי 98. והדיסק שלי של 98 עושה בעיות בהפעלה משמע אי אפשר להעלות XP. אבל זה בטיפול אני מביא מחבר של אבא שלי דיסק של וינדוס אקספי Bootable.

עכשיו בבקשה תן לי להבין

אם אני אתקין אקס פי זה אמור לזהות לי את הכונן???

ואם כן זה מניסיון אישי או שזה תאוריה?

תודה מראש גבר

פורסם

אם הוא באמת קיים ומפורמט ב NTFS הכונן יזוהה מיד כשתתקין את XP.

פורסם
  • מחבר

טוב בנמתיים אני לא יכול לעשות כלום עד שיביאו לי את הדיסק.

מקווה שלא מתועררים בי תקוות שווא.

בכל מקרה

אם מישהו יודע משהו אחר מוזמן להגיד

תודה על העזרה מאד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים