עבור לתוכן

MX1000-Now in israel

Featured Replies

פורסם

נכון העכבר הזה באמת מדהים אבל עולה המון. כדאי לחכות קצת ולא לרוץ לקנות אותו...

מחיר מוגזם...

ב330 שקל אפשר לקנות את ה MX700..

נכון שהוא דיי עתיק ונופל בביצועים מול ה MX1K..\

אני גם לא ממש חושב שהוא נופל מה MX1000 כי שמע המהירות של ה MX700 היא מטר לשניה, וה MX1K אם אני לא טועה זה

פי 20 יותר דיוק, אז מה אתה כאילו טטיס אותו עם טיל מקצה אחד של השלוחן לקצה שני, מה הרעיון. כך שמבחינת ביצועים זה לא

מה שאמור לעשות כזה הבדל בין השניים.

ובאמת הוספת משהו כמו 230 ש"ח לא ממש שווה את המחיר ברגע זה...

עריכה: הנה אני רואה עכשיו שיש כבר ב NOACOMP גם כן MX1K

פורסם

יש לי הרגשה שמחיר העכבר לא ירד מתחום ה 500 ש"ח כדי לא לקלקל את המכירות של ה MX700 .

פורסם

האם הביצועים שלו יותר טובים מעכבר רגיל לא אלחוטי??

והסוללה כמה שעות מחזיקה מעמד ללא טעינה?

קראתי על דגם ישן(הכל יחסי כמובן) של MX500 אם איני טועה שטעינה של חצי שעה מספיקה לשלוש ימים וזה הדגם הישן כך שאנחנו יכולים לצפות רק ליותר טוב.

פורסם

ה MX500 הוא חוטי ...

פורסם

ה MX500 הוא חוטי ...

אמרתי שאני לא זוכר בדיוק אני זוכר אחד מהדגמים שלהם

פורסם

אני מאמין שהוא התכוון ל MX700

באמת טעינה של חצי שעה - שעה אמורה להספיק לכמה ימים ברציפות

אני אפילו ממליץ להטעין אותו פעם ביום בשביל לא להגיע למצב שאחרי מספר ימים תתרוקן הסוללה באמצע שאתה משחק...

פורסם

את רוב הסוללות הנטענות אסור לטעון יותר מידי מפני שזה גורם לשחיקה מאוצת של הסוללה , אולי אצל ה mx1000 זה שונה משום שהוא משתמש בסוללה דיי שונה ומתקדמת יותר משאר המכשירים האלקטרונים

אך שווה לבדוק את זה לפני השימוש במיוחד עם זה שימוש בעכבר שחיי הסוללה הם קריטים כל כך

פורסם

אוף הבהלתם אותי חשבתי כבר שעשיתי דבל פוסט... :-X

כן נכון זה יותר טוב כבר בקטע של ה MX1000 אבל זה עדיין בעיה כי גם לבטרייה לית'יום יש זמן חיים וגם יעלה יותר לקנות אחת

אחרי שתמות. מה שיותר טוב ב MX700 שבמקרה הכי גרוע ונגמרה לך אחת אתה ישר שם חדשות שבמקרה הכי גרוע

רצת לחנות ברחוב ובשביל לקנות אותה...

אבל עם הלית'יום קצת נדפקת...

פורסם

בתור אחד שמחזיק MX700 צמוד ליד עכשיו אני חייב להגיד לכם שזה העכבר הבא שלי!!!!

רק מי שהחזיק את גרסאת MX החדשה (700 900 או 1000) יכול להבין את הכוח של העבר הזה.

כן יירבו

תהנו :)

פורסם

העיניין הוא שזה סכום מאוד גדול להוציא על עכבר... מצד שני זה אחד הדברים שאתה משתמש בו הכי הרבה כל הזמן

מצד שלישי אם זה בסדר להוציא 330 שקל על ה mx700 וזה נחשב להגיוני אז מה זה עוד 235 ~ שקל ? הרי אין ספק של mx1000 יש הרבה יתרונות ...ול700 יש כמה בעיות לפי מה שקראתי

אז בו נגיד שהוא שווה את התוספת של ה100 שקל ... אז נשאר 135 , אז פעם אחת אני לא יצא עם החברים לאיזה מועדון וחסכתי את זה וככה יש לי עכבר שיכול להחזיק 3 שנים בכיף ובאיכות ויותר

פורסם

בתור אחד שמחזיק MX700 צמוד ליד עכשיו אני חייב להגיד לכם שזה העכבר הבא שלי!!!!

רק מי שהחזיק את גרסאת MX החדשה (700 900 או 1000) יכול להבין את הכוח של העבר הזה.

כן יירבו

תהנו  :)

מממ... הMX 510 יותר חדש מMX700 :\

וגם כדאי שתכלול אותו ברשימה בלי קשר.

פורסם

מממ... הMX 510 יותר חדש מMX700 :\

וגם כדאי שתכלול אותו ברשימה בלי קשר.

אני כללתי ברשימה עכברים שנחשבים "מעולים" ה MX510 אומנם חדש יותר מה MX700 אך הוא בעל כבל.

העולם של היום אין כבלים. אני גולש ברשת אלחוטית! עם עכבר אלחוטי, מקלדת אלחוטית ולפעמים עם מחשב נייד (שמחובר לרשת האלחוטית).

כך שכל עכבר שמתחבר עם כבל (לא אלחוטי) אצלי לא נחשב איכותי :)

---------------------------------------------------------------------

מישהו פה כתב שיש בעיות עם ה MX700

פרט לבעיות עגינה (טעינה) שהעכבר לא נכנס טוב למטען אין שום בעיה איתו.!

הסוללות איכותיות ומחזיקות הרבה זמן. כמובן שממולץ לקנות עוד רבעיית סוללות נטענות 1900MA ומטען.

(העכבר משתמש בסוללות עד 1900 כך שהסוללות 2300 שלי זה לא משהו וואו! :) )

פורסם

אני מניח שלאנשים שיש פה MX700 לא ממש משחקים במשחקים אינטנבסיביים אה ?

לי כבר קרה שעכבר אלחוטי אופטי של לוג'יטק (Mouseman) השתגע לגמרי מדי פעם בגלל שהוא קלט תדרים אחרים, אבל בלי קשר לתדרים, לפעמים יש דיליי בין התזוזה של העכבר לבין התזוזה של הסמן על המסך - מאוד לא נעים, במיוחד במשחקים כמו CS.

פורסם

לי כבר קרה שעכבר אלחוטי אופטי של לוג'יטק (Mouseman) השתגע לגמרי מדי פעם בגלל שהוא קלט תדרים אחרים, אבל בלי קשר לתדרים, לפעמים יש דיליי בין התזוזה של העכבר לבין התזוזה של הסמן על המסך - מאוד לא נעים, במיוחד במשחקים כמו CS.

אתה מדבר פה עם G33k--> שחק ב 3dv קלאב וארנה!

אני משחק Cs 1.6 ו Cs:s

העבר שלי הוא Mx700 והוא ממש 10!

פורסם

הMX700 הוא דור אחר לגמרי ואינו סובל מבעיות כאלה כבר לעומת העכבר שלך שיכול להיות שהוא דיי ישן עם טכנולוגיה ראשונית ... לי יש גם עכבר אופטי פשוט של לוג'יטק ואין שום דיליי

מה גם שלפעמים יש דיליי גם עם עכברים רגילים לפעמים בגלל כל מיני באגים במשחק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים