עבור לתוכן

האם כניסה למצב stand by לעיתים קרובות כל כמה שעות או בטעות כל כמה דקות יכולה

Featured Replies

פורסם

לגרום לנזק למסך? קורה לי לפעמים שאני שוכח ששמתי את המסך על stand by ואז הוא נכבה לי כל דקה עד שאני מבטל את זה אבל אני מדבר גם על כל שעה למשל או שעתיים אני מתכוון למסכי LCD כי שמעתי שהמנורה שלהם נחלשת אם מכבים ומדליקים אותם הרבה האם זה תקף גם לגביי כניסה למצב STAND BY ואם כן איך אפשר להמנע מגרימת נזק למסך אם אני לעיתים מאוד קרובות הולך וחוזר אל המחשב ולא רוצה להשאיר סתם את המסך דולק להשאיר שומר מסך?

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

תענו בבקשה הנושא עוד מעט עובר עמוד

פורסם

תבטל את כל המצב הסטנד ביי

כשאתה עוזב את המחשב פשוט תכבה את המסך

וכשאתה חוזר פשוט תדליק אותו ...

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקה פירוט? כי כשאני מכבה את המחשב המסך נשא דולק על מנורה כתומה ובאמת בזמן האחרון יש לי קצת בעיות איתו (Vלכתיל חברה ונגמרה כבר האחריות אין מה לעשות)...בבקשה תפרטו קצת..תודה

פורסם

לא לא אם אתה מכבה את המחשב

תכבה גם את המסך

הוא צריך לנוח

במצב סטנד ביי הוא עדיין דלוק

וחבל

אני מדבר על כיבוי מהכפתור שלו

פורסם
  • מחבר

האא אוקיי תודה כנראה שהבעיות בגלל זה..יו מה זה במשך כמעט חצי שנה הוא היה דולק רצוף אם ככה!

פורסם
:D
פורסם

אין שום סיבה לכבות את המסך, עדיף לו להישאר ב stand by מאשר שיכבו וידליקו אותו כל הזמן.

פורסם

אין שום סיבה לכבות את המסך, עדיף לו להישאר ב stand by מאשר שיכבו וידליקו אותו כל הזמן.

כמו שנאמר, במצב STAND BY, המערכת לא מעבירה מתח למסך עצמו. כלומר שאין בעיה להשאר במצב זה. זה יכול ליצור בעיה רק כאשר רשת החשמל לא יציבה, ואז עדיף לכבות לגמרי את המסך (וכל דבר אחר שמחובר לחשמל ... :P)

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה  ;) פעם אמרו פה שכיבוי והדלקה תכופים של המסך כולל כניסתו לסטאנד ביי גורמות למנורה של המסך להיות יותר חלשה (המנורה שהיא חלק מייצור התמונה נראה לי) ובאמת שמתי לב שבמסך רואים יותר חלש מכשהוא היה חדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים