עבור לתוכן

מעבדי פנטיום 4 עם 64 ביט כבר כאן!

Featured Replies

פורסם

הנה קישור שנתקלתי בו לאתר סיני (יפני/קוריאני או כל שפה מזרחית אחרת) שבו יש תמונות של אריזת הRETAIL של אינטל פנטיום 4 עם הרחבה ל64 ביט! הטכנולוגיה היא הEM64T הידועה לשימצה, אבל היא אמורה להיות מאוד דומה לX86-64 של AMD.

אם אינטל ישמרו על מחירים דומים או אולי קצת יותר זולים ועוד עם תמיכה ב64 ביט (בהנחה שהיא תהיה לא פחות טובה מזו של AMD, בעיקר לתאימות מאחור), היא תגרום לAMD להרגיש קצת לא בנוח...

הקישור לאתר: http://www.watch.impress.co.jp/akiba/hotline/20040828/etc_em64tp4pc.html

הנ ההקופסא למי שמתעצל:

nem641.jpg

• תגובות 57
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחי אני לא יודע אם שמת לב כנראה שלא , אבל אם תסתכל למעלה בצד ימין כתוב בקטן LGA775 .

פורסם
  • מחבר

זה ועוד איך LGA775!

תסתכל בתמונה!

פורסם

פינה ימנית למעלה של הקופסא (ותחסכו ממני את הציור עם העיגול האדום...פשוט תחפשו בתמונה)

פורסם

אוריפ,

אפ אני זוכר נכון זה לא קופסאות אמיתיות, אלא גימיק שיצרו בחנות כדי להכין את האנשים לבאות.

אבל, ללא ספק הולכים להגיע דברים מעניינים. מה דעתך על פנטיום 4 מובייל, E0, עם מכפלה פתוחה במהירות בסיס של 3.33 גיגה בסוקט 478?

http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL7X5&ProcFam=1025&PkgType=ALL&SysBusSpd=ALL&CorSpd=ALL

פורסם
  • מחבר

נשמע מצויין! (נשמע אורנג').

האמת שעפ"י מה שאני הבנתי זה לא גימיק, אבל אפילו אם כן, זה די נכון כי בחודש הקרוב אמורים לצאת המעבדים האלה (פנטיום 4 עם EM64T).

פורסם

בתור אריזת RETAIL, הייתי נותן לה 1, שחור לבן וחובבני, אינטל נוטים לעשות אריזות צביעוניות ל פנטיום 4

ככה שאולי מדבר בזיוף... אבל אחרי הכל אי אפשר לצפות הרבה מאינטל... התכנון של המעבדים הוא פה בארץ ככה

שכמה רחוק נוכל להגיע... :-\

פורסם

הסטפינג הוא E0 השם של המעבד הוא בסוף עם J. למשל 530j - שתדע שאתה מקבל E0.

פורסם

מתי זה יוצא????

יכול להיות שזה יהיה יותר טוב מAMD 64BIT ????

פורסם

מתי זה יוצא????

יכול להיות שזה יהיה יותר טוב מAMD  64BIT ????

זה אותו דבר כמו AMD64, לא אמור להיות הבדל.

פורסם

אז למה הרבה אנשים מתלהבים מזה???

:lol::o :o :o :o :o

פורסם

למה אתה חושב שהרבה אנשים מתלהבים מזה?

פורסם

מאיפו אני יודע

?????

:bash:

פורסם

מאיפו אני יודע

?????

:bash:

new_all_coholic.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים