פורסם 2002 במאי 2923 שנים אני מתקין כרגע מחשב עם XP1800 ויש לי בעיה הלוח לא מבצע איתחול, השאלה שלי היאליד המחבר של הספק כח (PSU) יש לד, באיזה צבע הלד צריך להיות בהפעלה תקינה?
פורסם 2002 במאי 2923 שנים לדעתי צבע ירוקמה שטוב בלוחות של גיגהבייט שיש להםספרותמאד פשוטה וברורה עם צילום צבעוני לכל שלבנסה את זה - כמו שנאמרכששום דבר לא עובד - קרא את ההוראות.
פורסם 2002 במאי 2923 שנים מחבר גם לדעתי אמור להיות שם צבע ירוק...?!בספרות לא מוזכר כלום על הלד הזה או על השניים שלידו, חשבתי שאם יש לוח כזה למישהו הוא יוכל להציץולהגיד לי.....
פורסם 2002 במאי 2923 שנים מחבר התקנתי את הלוח הנ"ל יחד עם מעבד XP1800, זיכרון Crucial DDR 2100 וכרטיס מסך Leadtek MX400,מה אגיד ומה אומר, אין צליל ואין תמונה, הרמקול (Pc Speaker) משמיע חירוחורים קלים וזהו!!!אני מחפש את הבעיה......ליד המחבר של ה ספק כח (בין המחבר של ה PSU ל IDE) יש לד שדולק לו באור כתום, מעניין אותי לדעת האם זהו לד שאמורלסמל את מצב הלוח? בעיה כולשהיא?
פורסם 2002 במאי 2923 שנים מחבר חלקים להחלפה אין לי בנמצא!אבל בנוגע לתאימות....הרכבתי לפני חודש מחשב בעל אותם רכיבים בדיוק!!! (עובד מעולה!!!)
פורסם 2002 במאי 2923 שנים אחי! מצטער להגיד לך!!!!זוכר את הסיפור שנשרף לי המעבד!!!שהמעבד השרוף היה מחובר לsocket a גם אני שמעתי חירחורים מהspeaker!המעבד נשרף אחי! או לא תקין!מצטער שוב אחי!מקווה שאני טועה!
פורסם 2002 במאי 2923 שנים מחבר זו השאלה שלי....האם הלוח דפוק??ניסית להחליף ספק, ניסית לבצע Boot ללא זיכרון וללא כרטיס מסך (הSpeaker אמור להשמיע סידרה של ציפצופים....כלום!)ניסיתי אפילו ללא מעבד....כלום!ניסית אפילו מספר פעמיים לחבר שוב את המעבד ואת ה HSF מחדש (הרי אם הם לא יושבים טוב אז המעבד לא יעבוד....) לא עזר!אני מאוד מעוניין לדעת מה משמעות הלד הכתום שדולק לי בלוח (אין הסברים בחוברת של Gigabyte?!) ואיזה אור אמור לדלוק בלוח שעובד בצורה תקינה?
פורסם 2002 במאי 3023 שנים בכתובת הזו יש קובץ PDF צבעוני שמסביר הכלhttp://ftp.gigabyte.com.tw/support/user_pdf/7vtxeh+_1003.pdf
פורסם 2002 במאי 3023 שנים מחבר אז זהו שלא! ע"פ מה שאומר 6KWAR נראה לי באמת שהמעבד שרוף! בקיצור נלך ונחליף.....
פורסם 2002 במאי 3023 שנים שמע, לי יש את VTXHוהיו לי כמה פעמים בעיות שהוא לא עלה והשמיע בול חירחורים כאלה והלד דלק בכתום... (זה אומר "לא תקין") אבל אחרי הרכבה מחדש וכאלה זה עבד... אבל לפעמים לא... וזה מה שמוזר, אני לא בטוח כל כך מה זה לכל הרוחות... אבל בפעם האחרונה שהיה גיליתי שיש קבל רופף בכרטיס מסך שלי ואחרי הלחמתו מחדש לא היו עוד כאלה... בינתיים... אם אני זוכר טוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.