עבור לתוכן

בעיות עם הלוח, ספק לא יודע כבר מה הבעיה תעזרו לי

Featured Replies

פורסם

היה לי בעייה שהלוח לא מזהה את יציאות ה IDE חוץ מהפלופי ושהוא זיהה את הפלופי הוא נתקע ולפעמים המאווררים מפסיקים להסתובב..

ניסיתי ספק מחבר חיברתי ושהפעלתי ראיתי ליד הסלוט של המעבד מן אור אדום שנהפך לכתום ככה ונכבה אבל הביוס עולה וזה לא מזהה את הכוננים האופטים (ניסיתי את כל האפשרויות, ג'ימפור שמתי לבד גם, כלום לא עזר)

עכשיו שאני מוציא את הרכיבים מהלוח אני רואה ליד הסלוט של המעבד איפה שהיה האור הזה מין פיח שחור כזה אבל ממש טיפה ונשאר סימן (זה נשרף? איך זה יכול?)

זה מן מלבן קטן ולידו רשום L26

ושאני מעלה גם את המחשב עם 2 סטיקים של 64M זה מזהה את שניהם אבל רושם שיש 65M

???

מה הולך עם המחשב הזה?

פורסם

לוח אם הלך ז"ל שרוף ומת תחליף לחדש ורצוי דגם יותר מתקדם .

בברכה זוהר

פורסם

האם לאחרונה כיבית סיגריה על לוח האם? אם לא, סביר שהפיח נובע משריפה של רכיב. אם הלוח עדיין במסגרת האחריות - לממש אותה. אם לא - להחליף.

פורסם
  • מחבר

זה פנטיום 3....ואין לי מושג איך זה קרה אבל הלוח בכלל עובד! אבל יש לי בעיה שהוא לא מזהה את הכוננים חוץ מהפלופי

מה יכול לפתור את זה?

פורסם

הבחור הלוח אם שרוף. אבל סתם שאלות

הבחנת אם הוא היה נוהג להיות חם מדי ? התעסקת אולי עם אוברקלוקינג?

זה יכול להיות שזה נבע מדברים כאלה.

כעקרון אני לא מבין גדול, אבל אני חושב שמלכתחילה הלוח אם שלך היה פגום :\

פורסם
  • מחבר

הלוח הקודם שהיה לו הלך אז קניתי לוח יד שנייה ממישהו והוא אמר שזה עובד פיקס

עלה לי הביוס ואבל לא מזהה את מה שאני מחבר ליציאות ה IDE חוץ מהפלופי והלוח לא היה פגום

רק שחיברתי לאחרונה שמתי לב שזה "כאילו" נשרף מול עיני וראיתי שנשאר כתם שחור ממש קטן ליד מלבן גם ממש קטן אבל הלוח עדיין עובד ולא עושה בעיות, אבל אני לא יכול לעשות כלום כי הוא לא מזהה את מה שאני מחבר ל IDE ניסיתי לג'מפר בכל הדרכים האפשריות וגם לא עזר, עדכון ביוס גם לא עזר

הלוח לא עבר OC כיוון שעוד כלום לא עולה והוא חם רק בצ'יפ של ה CREATIVE יש מין איזה צ'יפ שמה ונראה לי שזה בכלל לא צ'יפ משמעותי.. זה לא המרכזי של ה VIA

ועכשיו התחילו לי הבעיות כמו שהיו עם הלוח הקודם.. עכשיו בכלל לא נדלק המחשב שאני מחבר את הזכרון וכל זה..יש לי כבר תארד על זה, תקראו אם אתם יכולים לעזור לי

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=88895.0

פורסם

עדיין לא הבנת חבל :(

הלוח אם שרוףףףףףףףףףףף!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים