עבור לתוכן

אני צריך התייצעות וקצת עזרה בנוגע ללוחות אם קטנים במיוחד

Featured Replies

פורסם

אני הולך לבנות מחשב בתוך מזוודת איפור של אמא שלי (מזוודה שקופה לגמרי עם גימורים ממתכת...משהו יפה)

אני צריך לדעת מה הלוח אם הכי קטן שיש...כמה הוא בערך עולה....ואם יש משהו רק קצת יותר גדול אבל יותר זול אז גם את זה

ועוד שאלה....מעבד וזכרונות רגילים לגמרי אני מחבר אליו או שאני צריך לקנות גם מעבד וזכרונות מיוחדים?

עריכה:

שכחתי לשאול גם מה הוא כולל בילד אין.....

הוא כולל כרטיס מסך וכרטיס קול?או שאני צריך להוסיף לבד?

פורסם

חפש לוח בתקן micro atx, יש דגמים הכוללים רכיבים מובנים לרבות כרטיס רשת, קול וכו...

פורסם

אם לוח micro-ATX גדול מדי (23x23 ס"מ ??), אתה יכול לקנות לוחות mini-ITX שמאד פופולריים למודינג. הגודל שלהם הוא 17x17 ס"מ בלבד, וכוללים חריץ PCI יחיד,USB, רשת, אודיו ווידאו על הלוח.

הלוחות כוללים מעבד, אבל הם יקרים יחסית לביצועים שהם נותנים.

כיום הם נמכרים למיטב ידיעתי רק ב- plonter.

בקרוב מאד יצאו לוחות nano-ITX בגודל 12x12 ס"מ (ראב www.mini-itx.com).

פורסם
  • מחבר

כל דגמי המיני אייטיאקס כוללים מעבד?

מה הדגם הכי טוב שאתם ממליצים לי עליו ב-1200 ש"ח גג?

מה הפרטים שלו?(בעברית אם אפשר)

פורסם

דגמי ה- mini-ITX של VIA כוללים מעבד, אבל קיימים לוחות mini-ITX של יצרנים אחרים שלא משתמשים במעבדים של VIA

בפלונטר מוכרים לוחות של P4 עם ציפסט ATI R300 לוח Pentium-M עם ציפסט 855) ואפילו לוח עם רכיב של transmeta. הלוחות הללו יקרים רצח ולא כוללים מעבד (חוץ מזה של הטרנסמטה שכן כולל).

יש גם לוח נחמד של אינטל אבל הוא נמכר רק באסיה, אם בכלל:

http://www.mini-itx.com/#story0359

בכל מקרה כנס לפלונטר וחפש תחת לוחות אם / mii-itx . יש שם 21 דגמים שמתחילים בערך ב- 750 ש"ח ל- VIA הכי פשוט שכולל מעבד וקרור פסיבי. זה יכול להיות לוח טוב לפרויקטים של אודיו (נגן MP3 למשל), אבל הוא לא יסחוב וידאו (DVD או DivX) בלי כרטיס מאיץ כמו x-card.

לצערי הלוחות של VIA נמכרו בעבר גם במקומות אחרים, במחירים זולים בהרבה (המחירים של פלונטר היום יותר יקרים בעשרות אחוזים ממה שעלה אותו הלוח לפני שנה בלמיר!!)

פורסם
  • מחבר

ובגרמניה או ארה"ב?

כמה עולה לוח כזה דיי טוב עם מעבד בילד אין?

כי דוד שלי טס בקרוב לארה"ב ואחותי עכשיו בגרמניה

ומה זה ה- x-card?

כי אני רוצה לבנות מחשב שיוכל בין השאר גם לנגן סרטי דיוידי

פורסם
  • מחבר

תודה על היידוע אבל כמו שאמרת...הם יקרים רצח....]=

פורסם

רוצה מחירים?

כנס ל- wwwmini-itx.com ותסתכל על המחירים בחנות שלהם, או שתחפש ב- www.pricegrabber.com או ב- www.pricewatch.com

אני לא מעודכן בלוחות האחרונים של VIA, אבל ה- 1GHz עם הציפסט האחרון של VIA יכול לנגן DivX בלי קפיצות.

יש בציפסט הזה תמיכת חומרה ב- MPEG-2 כך שניגון DVD גם לא לוקח הרבה מאד CPU (מה שלא נכון לגבי DivX שחונק את המחשב).

יש כל מיני גרסאות של הלוחות : M-10000, MII-10000 ואני לא זוכר בדיוק את כל ההבדלים הקטנים.

בגדול, בחול תשיג את זה יותר בזול. המוצר כמעט לא נמכר בארץ ולכן יש עליו מתח רווחים רציני.

פורסם
  • מחבר

תודה על האתרים...אבל הם "קצת" מתוסבכים...אני לא מוצא שם כלום

אתה יכול להביא לי לינקים ישירים ללוחות הכי טובים שניתן לקנות ב-1200 ש"ח בערך....(בסביבות ה-250 דולר)?

אני מאוד מאוד מאוד אודה לעוזרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים