פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים אהלןיש לי 512 RAMאני כבר זמן מה חושב שיש לי בעיה עם הזכירון ויותר ראיות מצטברות...פעם שהיה לי רק 256 כל הזמן קפץ לי שהזיכרון הוירטואלי נמוךאבל מאז הסופתי עוד סטיק של 256 זה נעלם וזהכבר איזה 8 חודשים ככה... הרגע קפצה לי ההודעה של הזיכורן הוירטואלי נמוךזה לא הגיוניאני מפעיל רק מסבנג'ר איי סי קיו פיירפוקס וינאמפ ומדיה פלייר שנמצא על סטופזה ממש ממש לא מספיק בשביל לקבל כזאת הודעה...מה הולך?אולי הזיכרון דפוקכי עד לפני שבועיים קיבלתי הודעות כאלו EROR יש בעיה בזיכרון 0x00000וכל מיני בעיות שמקשרות לזיכרוןאבל לא מזמן שלחתי את המחשב למעבדה הם אמרו לי שהחליפו את הסזיכרון ועדין אותה בעיהוגם פירמטו לי ומאז אין את הבעיה של הEROR בעיה בזיכרון אב להמחשב בקושי מריץ דבריםמה האיבחון שלכם?
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים קודם כל תריץ את Memtest86 תוריד מפה www.memtest86.com. זה לבדיקת תקינות הזיכרון.באיזה מחיצה מכוון הזיכרון הוירטואלי? וכמה מקום פנוי יש במחיצה הזאת (אם לא נגעת אז זה בC).תבדוק כמה זיכרון בשימוש בTask Manager. וכמובן תבדוק Spyware כי גם הם לוקחים זיכרון.
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים כמה זיכרון וירטואלי מוגדר לו?סיכוי גבוה ל: בעיית הגדרות, בבעיית מע' הפעלה, בעיית תוכנות (וירוסים וספייוורים גם בקטגוריה), בעיית זיכרוןסיכוי בינוני: בעיית ביוס, לוח אםסיכוי נמוך: בעיית מעבד, בעיית מתחיםלבדוק: memtest86, SFC, מעקב אחרי המדדים ב-Task Manager
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים יש פשוט תוכנות שאוכלות את הזכרון ולא משחררות אותו. גם XP מומלץ לאתחל פעם במספר ימים, שבוע או שבועיים.ייתכן ורצים לך ברקע מזיקים למיניהם.
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים מחבר לאתחל יעני לכבות את המחשב?אני עושה ריסט 5 פעמים ביום מרוב התקיעות של המחשב היצורעשכיו בכלל אני מקבל NOT RESPONDING על GENERIC HOST PRPCESS FOR WIN32 SERVISECוזה דופק את האינטרנט....עריכה:חחחחעשיתי את הבדיקהזה בדק את המעבד עבר עשה את הקאש L1 עברובשני התכונה נתקעה פשוט לא הגיבה והלד של העכבר היבהבחחחחאבל נראה ליש היא נתקעה בגל הזיכרוןעריכה II:שיו עכשיו אני מבל על כל תוכנה שאני מפעיל CORRPUT FILEמה יש למחשב הזה?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.